Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gına geldi bacım artık azıttılar iyiceLet the linç begin
3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Siz ne dediğinizin farkında mısınız?Ya da bizi delirtip,polemik yaratmayı mı hedefliyorsunuz?İnşallah sahtedir bu konu3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Bence yazmalısın, belki o da seni unutamamıştır. Hem rüyana falan girdiyse kesin seni düşünüyordur.3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?