- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
annem ve babam 2 evlilik yaptı ayrı şehirdeler bende 17 yaşnda olduğum için anne sevgisi bende daha ağır bastı evde onun konusu açılınca ben susamıyordum oda bu şekilde benden nefret etmeye çalıştı o zamanlarda evlendiğim kişiyle konuşuyordum sevdiğim kişi beni reddetti, babamın bana olan baskısı ve annemi sevdiğimden hakaret ve dayaklara maruz kaldım, beni zorla kapatmayı düşünüyordu kapanmadım snra bir sabah kahvaltıda beni görmek istemediğini söyledi bende ona karşılık verince evden kovdu bende tek güvenebileceğim kişiye yani evlendiğim kişiyi aradım durumu anlattım oda kendine göre haklıydı belki tlf yüzüme kapatınca bu şekilde hayatımızbirleşmeyecekti ama o bana istersen gelebilirsin dedikten snra güvendim gittim ist tanımıyordum sonuçta beni kötü yerlere de götürebilirdi ama sahip çıktı bende ondan hoşlanmaya başladım geçmişe baktığımda gidecek bir yerim yoktu bende mantık evliliği yaptım ama beni hiçbirşeye zorlamadı tamamen kendi kararım oda onu sevmediğimi biliyordu ama bunu aşarız diye düşündüm çnkü onun yanında kendimi iyi hissediyrdum snradan kendi kendime ondan soğumaya başladım eskiyi düşündüm belki de evlilik bana göre değildi şunuda itiraf ediyim başka erkeklerle iş ortamında tanıştığım için belki eşim artık gözümde sıradan biri olarak da gözükmüş olabilir bilmiyorum şuanda boşanıyoruz işte bir yanım istemiyor diğer yanım sevmiyorum 20 yaşındayım belki sevebileceğim yada aklımdaki kişi beni yeniden isteyebilir düşüncesindeyim 2 ihtimali de bundan sonra yani boşandıktan sonra düşünebilirim.s
Kizlar 2 senelik evliyim 20 yasindayim cocuk suan icin yok ve esimden soğudum sevmiyorum artik bilmiyorum ama onlu disarda iyi vakit geciriyoruz her acidan anlayisli benide cok seviyor deger veriyor ayri evde ikimiz sadece yasiyoruz ama is yatağa gelince ben zor zorlaniyorum istemiyorum diyemiyorum ama erkek sonucta anliyor hissediyor onunda hayatini mahvetmek istemiyorum bazen eski sevdigim insani aklimdan çıkaramıyorum aklimdan kalbimden cikmiyor belki severim diye evlendim olmuyor esimde mukemmel bir kisilige sahip uzun boylu yakisikli da ben cok caresiz kaldigim zamanda daha 6 aylik bir iliskimiz varken bana sahip çıktı onun yanindayken kendimi cok guvende hissediyorum ama olmuyor çok karamsarim ne yapacağımı bilmiyorum bosanmak istiyorum sizce dogru karar mi alıyorum bosansam ilerde pisman olabilirmiyim lutfen yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler. s
canım evlilik öncesinde de yakınlaştıysan anlayabilirsin az da olsa. tamamen ilişkiye girme açısından demiyorum. ama birisi olur sana sarılınca bile için cız eder birisi olur seni öpmesi bile o kadar çekici gelmez sana.. o yönüyle dedim..çevremde çok fazla o dertten sorunu olan arkadaşım var. sevdiklerini ama tensel yönden onu mutlu edemediğini söylüyor..
boşan..o kocayı haketmıyorsun..
Adamcağıza iyilik yap ve boşan..
Hangi adam nerede konu açmış ya? Aaa neler oluyor, neler kaçırıyorum?Karısından mı dert yanıyordu o da?
.
boşan..o kocayı haketmıyorsun..
Korkum odur ki bu "ten uyumu" kavramını da "vajinal orgazm" olayına çevirecekler.
Aynı oradaki gibi "dokununca içinin ürpermesi, ayaklarının yerden kesilmesi..." satırlarıyla kafası karışmış kadın gidip 5 yıllık kocasına "uyumsuz herif" diye trip atacak.
herhalde kimse ilk tanıştığı zamanki gibi bir heyecan bekleyecek kadar saf olamaz diye düşünüyorum. kastedilen romantik zırva filmlerdeki gibi göklere uçmak değil tabiki.. ama bu ten uyumu ciddi bir sorun.. evlendikten sonra çıkıyor maalesef türk kadını ancak o zaman algılayabiliyor tabulardan ayıplardan dolayı.. sonrada eskiden sevmiş bile olsa o adamı çekiyor ömrünün sonuna dek, yada çekemeyip hüsrana uğruyor. bi şekilde evlilik öncesi tamamen ilişkiye girmese bile yakınlaşmalar eş adayıyla uyum hakkında ip ucu verir. adam bencil mi en azından onu görürsün.. orda yazdığımda da kastedilen oydu.. bilemiyorum iyice detay verip yazayım dedim yanlış anlaşılıyor sonra..
Kizlar 2 senelik evliyim 20 yasindayim cocuk suan icin yok ve esimden soğudum sevmiyorum artik bilmiyorum ama onlu disarda iyi vakit geciriyoruz her acidan anlayisli benide cok seviyor deger veriyor ayri evde ikimiz sadece yasiyoruz ama is yatağa gelince ben zor zorlaniyorum istemiyorum diyemiyorum ama erkek sonucta anliyor hissediyor onunda hayatini mahvetmek istemiyorum bazen eski sevdigim insani aklimdan çıkaramıyorum aklimdan kalbimden cikmiyor belki severim diye evlendim olmuyor esimde mukemmel bir kisilige sahip uzun boylu yakisikli da ben cok caresiz kaldigim zamanda daha 6 aylik bir iliskimiz varken bana sahip çıktı onun yanindayken kendimi cok guvende hissediyorum ama olmuyor çok karamsarim ne yapacağımı bilmiyorum bosanmak istiyorum sizce dogru karar mi alıyorum bosansam ilerde pisman olabilirmiyim lutfen yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler. s
Kafa karıştırıcı olduğu bi gerçek.
Bence "ilişkiye girdiğin erkeği hala arzuluyorsan" ten uyumu vardır diye somutlayabiliriz.
Soyut olan "için ürperip ayakların yerden kesiliyorsa ten uyumu vardır" gibi tanımlar, yılların evli kadınlarında bile kafa karışıklığı yaratacaktır.
Adamın bencil olup olmadığını anlamak için "yakınlaşmalar" bayağı "yakın" olmalı ama
Çiçeği burnunda nikahlı bi kadın olarak; bu bencillik olayı, adamı baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor diye düşünüyorum.
Kadın ilişki sırasında şu meşhur "kızılayda kan verme posizyonunda hareketsiz şekilde uzanıyorsa" adam doğal olarak zamanla bencilleşecektir. Hatta bu gibi kadınların "ten uyumu" hakkında konuşması bile komik bence. Kocana, "X yapmanı istiyorum" demek ne kadar zor olabilir k?
Detay verince daha iyi anlaşılıyor bu konular. "Millet yanlış anlar" diye çekinmene gerek yok.
Bunu yanlış anlayıp rahatsız olacak kadın, zaten hayatı yanlış anlamıştır
Hazır yazmışken konu sahibi için de bişiler karalayayım;
Fake mi değil mi bilmem ama bu tip(mantığı kabul ettiği için biriyle evlenip başka erkekleri, eski sevgililerini azrulayan) çok kadın var etrafta. Sadece içlerinden geçeni dışarı vurmuyorlar, hayatı kendilerine ve kocalarına zehir etmekle yetiniyorlar.
- eğer ayrılmazsan; adamın hayatının tadını kaçıracaksın, onun mutlu olma şansını elinden alacaksın, Büyük olasılıkla yuvarlanıp gideceksin. Küçük bi ihtimal adamı kabullenip çok mutlu olabilirsin.
- Eğer ayrılırsan; kesinlikle pişman halde ağlayıp zırlayacaksın; başına kötü şeyler gelme ihtimali de var tabi. Seni 18 yaşında, bekarken almayan adam, kocasını bırakıp gelmiş şekilde zaten almaz.
Ha bide Esin anlattigin gibi biriyse bu devirde oylesinide su saatten sonra zor bulursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?