Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

gerçekten bu düşüncede misin?
ister ister de evlenmek istemez.. anca başka türlü ister faydalanmak amaçlı
tövbe ya Rab' bim yaaa.. hala ister mi diyo
bence fake bu konu yaaa hadi neyse..

şu an yaptığın çocukluktan ibaret...ilerde çoook pişman oalcaksın..naptını ne dediğini bilmiyorsun benc...umarım her şey yoluna girer

Bence çok değer gördüğün için bu seni biraz şımartmış yada farklı duygular içine sokmuş.
Adam sana biraz yüz vermeyi kessin bak nasıl peşinde kul köle olursun.
Bi süre git ailende kalma bahanesiyle ondan ayrı dur, bakalım özleyecekmisin ne hisedeceksin.
Boşanmak öyle kolay mı?
Hele ki sana zor zamanında sahip çıkmış harika bir eşse.
Ben çok eminim ki boşansan çok mutsuz olup özleyeceksin eşini ...

Korkum odur ki bu "ten uyumu" kavramını da "vajinal orgazm" olayına çevirecekler.
Aynı oradaki gibi "dokununca içinin ürpermesi, ayaklarının yerden kesilmesi..." satırlarıyla kafası karışmış kadın gidip 5 yıllık kocasına "uyumsuz herif" diye trip atacak.

Bence bu konu yalan, kadinlarin sinirleri tavan yapsin diye acilmisa benziyor. Sen onca sey yasa sonra acaba beni yeniden ister mi de, bir yandan sahip oldugun gül gibi adami sevme ama barinak gibi kullanip evlen...

Inanmadim ben.

herhalde kimse ilk tanıştığı zamanki gibi bir heyecan bekleyecek kadar saf olamaz diye düşünüyorum. kastedilen romantik zırva filmlerdeki gibi göklere uçmak değil tabiki.. ama bu ten uyumu ciddi bir sorun.. evlendikten sonra çıkıyor maalesef türk kadını ancak o zaman algılayabiliyor tabulardan ayıplardan dolayı.. sonrada eskiden sevmiş bile olsa o adamı çekiyor ömrünün sonuna dek, yada çekemeyip hüsrana uğruyor. bi şekilde evlilik öncesi tamamen ilişkiye girmese bile yakınlaşmalar eş adayıyla uyum hakkında ip ucu verir. adam bencil mi en azından onu görürsün.. orda yazdığımda da kastedilen oydu.. bilemiyorum iyice detay verip yazayım dedim yanlış anlaşılıyor sonra..

Konu sahibinin hormonlari cosmus heralde evdekini begenmiyor. Evliligi ne zannettin ki yada bundan sonra bosanip baska biriyle olsan ne degiscek. Erkek erkektir fizyolojik yapilari belli hatta senin kocan kadar iyi ve anlayislida olmayabilirlee aciksaci. Ilk defa bi konunun fake oldugu gorusundeyim

O adam sana bole biseyyapsaydi ve bunusana soyleseydi sen ne yapardin.kendini koyonun yerine.bir hayat kurmus.sevdigi biriyle.eviniyikilmasi ne kadarkotudurdimii.sen bastan sona hatalisin....yazik degilmi birinin hayatini mahvettinsevmiyorsan unutmak icin evlenilirmi...kendi hayatini mahvettin onunda....cocuga yazikkk.ahbilse bunlari yazdigini dusunsenee.ahcnm yaa ne kotu durumda olurrr...cik o zaman ona zehir ediyorsan hayatii.yada onu sevmeye calis.ne yapmayi dusunuon eski sevgiline mi donecen.seni alacakmisaniyon..bundan sonraki hayatin daha mi iyiolacak saniyorsun.yuh diyorum sana.bu pazardan sebze almak gibi sanmissin senn.evlilik ya....cik adaminhayatindan o zaman.yazikkk...herkez kendine deger veren erkegi arar.sen bulmussun ama degerini bilmiyorsun....ikinci koca hic bir zaman mutluluk getirmez....

Son düzenleyen: Moderatör:
O adam sana bole biseyyapsaydi ve bunusana soyleseydi sen ne yapardin.kendini koyonun yerine.bir hayat kurmus.sevdigi biriyle.eviniyikilmasi ne kadarkotudurdimii.sen bastan sona hatalisin....yazik degilmi birinin hayatini mahvettinsevmiyorsan unutmak icin evlenilirmi...kendi hayatini mahvettin onunda....cocuga yazikkk.ahbilse bunlari yazdigini dusunsenee.ahcnm yaa ne kotu durumda olurrr...cik o zaman ona zehir ediyorsan hayatii.yada onu sevmeye calis.ne yapmayi dusunuon eski sevgiline mi donecen.seni alacakmisaniyon..bundan sonraki hayatin daha mi iyiolacak saniyorsun.yuh diyorum sana.bu pazardan sebze almak gibi sanmissin senn.evlilik ya....cik adaminhayatindan o zaman.yazikkk...herkez kendine deger veren erkegi arar.sen bulmussun ama degerini bilmiyorsun....ikinci koca hic bir zaman mutluluk getirmez....

Kafa karıştırıcı olduğu bi gerçek.
Bence "ilişkiye girdiğin erkeği hala arzuluyorsan" ten uyumu vardır diye somutlayabiliriz.
Soyut olan "için ürperip ayakların yerden kesiliyorsa ten uyumu vardır" gibi tanımlar, yılların evli kadınlarında bile kafa karışıklığı yaratacaktır.

Adamın bencil olup olmadığını anlamak için "yakınlaşmalar" bayağı "yakın" olmalı ama
Çiçeği burnunda nikahlı bi kadın olarak; bu bencillik olayı, adamı baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor diye düşünüyorum.
Kadın ilişki sırasında şu meşhur "kızılayda kan verme posizyonunda hareketsiz şekilde uzanıyorsa" adam doğal olarak zamanla bencilleşecektir. Hatta bu gibi kadınların "ten uyumu" hakkında konuşması bile komik bence. Kocana, "X yapmanı istiyorum" demek ne kadar zor olabilir k?
Detay verince daha iyi anlaşılıyor bu konular. "Millet yanlış anlar" diye çekinmene gerek yok.
Bunu yanlış anlayıp rahatsız olacak kadın, zaten hayatı yanlış anlamıştır

Hazır yazmışken konu sahibi için de bişiler karalayayım;
Fake mi değil mi bilmem ama bu tip(mantığı kabul ettiği için biriyle evlenip başka erkekleri, eski sevgililerini azrulayan) çok kadın var etrafta. Sadece içlerinden geçeni dışarı vurmuyorlar, hayatı kendilerine ve kocalarına zehir etmekle yetiniyorlar.
- eğer ayrılmazsan; adamın hayatının tadını kaçıracaksın, onun mutlu olma şansını elinden alacaksın, Büyük olasılıkla yuvarlanıp gideceksin. Küçük bi ihtimal adamı kabullenip çok mutlu olabilirsin.
- Eğer ayrılırsan; kesinlikle pişman halde ağlayıp zırlayacaksın; başına kötü şeyler gelme ihtimali de var tabi. Seni 18 yaşında, bekarken almayan adam, kocasını bırakıp gelmiş şekilde zaten almaz.

Son düzenleme:

Canim yorumlari okuyamadim, ama sadece yazdigi a cevap veriyim.

Belani ariyorsun lafi senin durumuna cuk oturuyor. Aklini basina al. Hatta bir doktora gorun.

Son düzenleme:

Hic boyle diyecegim aklima gelmezdi :) ama tum kelimlerinin altina imzami atiyorum canim. :)

Nacizane fikrim boşanırsan yanlş karar verirsin ben nişanlımla mantıkla başladım senin gibi şimdi çok seviyorm çok iyi bir insan yaşında genç anlıyorm seni ama bu dünyada öyle birini bulduysan o sana nasıl sahip çıktıysa sende ona sahip çık srnin karşındakini sevme şansın var kendi duygularını yönlendirebilirsin ama ayrıldın başkasını buldun diyelim onun seni böyle seviceğinden emin olman çok zor boşan diyen kimseyi dinleme sana köyülüğü olmayan bir insana sadece seni karşılıksız srn olduğun için seviyor diye eziyet etme bundan sonra hayatına giricek kişi seni peşindenkoşturup seni kırabilr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…