- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
Kizim eski sevgilim dedigin adam seni bekar halinle bile almamis ortada birakmis kacmis, dul halinle mi alacak sacma sapan hayaller kurma
Yani bilemiyorum bana hiç rastlamadı demek. İnsan aşık olunca elini tutsa bile bir titrer ilk başlarda.
Şu olabilir evlilik durumunda; tam yaşayamamak ya da erkeğin kadını anlamaması..
Bence sen herşeyi baştan sona anlat ondan sonra neyin ne olduğunu anlayalım bölük bölçük anlatıyosun anlalılmıyo niye sana sahip çıktı sen ne yaptın niye 18yaşında evlendin niye onun ailesinin evinde o kadar gün kaldın baştan anlat ki anlayalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annem ve babam 2 evlilik yaptı ayrı şehirdeler bende 17 yaşnda olduğum için anne sevgisi bende daha ağır bastı evde onun konusu açılınca ben susamıyordum oda bu şekilde benden nefret etmeye çalıştı o zamanlarda evlendiğim kişiyle konuşuyordum sevdiğim kişi beni reddetti, babamın bana olan baskısı ve annemi sevdiğimden hakaret ve dayaklara maruz kaldım, beni zorla kapatmayı düşünüyordu kapanmadım snra bir sabah kahvaltıda beni görmek istemediğini söyledi bende ona karşılık verince evden kovdu bende tek güvenebileceğim kişiye yani evlendiğim kişiyi aradım durumu anlattım oda kendine göre haklıydı belki tlf yüzüme kapatınca bu şekilde hayatımızbirleşmeyecekti ama o bana istersen gelebilirsin dedikten snra güvendim gittim ist tanımıyordum sonuçta beni kötü yerlere de götürebilirdi ama sahip çıktı bende ondan hoşlanmaya başladım geçmişe baktığımda gidecek bir yerim yoktu bende mantık evliliği yaptım ama beni hiçbirşeye zorlamadı tamamen kendi kararım oda onu sevmediğimi biliyordu ama bunu aşarız diye düşündüm çnkü onun yanında kendimi iyi hissediyrdum snradan kendi kendime ondan soğumaya başladım eskiyi düşündüm belki de evlilik bana göre değildi şunuda itiraf ediyim başka erkeklerle iş ortamında tanıştığım için belki eşim artık gözümde sıradan biri olarak da gözükmüş olabilir bilmiyorum şuanda boşanıyoruz işte bir yanım istemiyor diğer yanım sevmiyorum 20 yaşındayım belki sevebileceğim yada aklımdaki kişi beni yeniden isteyebilir düşüncesindeyim 2 ihtimali de bundan sonra yani boşandıktan sonra düşünebilirim.s
annem ve babam 2 evlilik yaptı ayrı şehirdeler bende 17 yaşnda olduğum için anne sevgisi bende daha ağır bastı evde onun konusu açılınca ben susamıyordum oda bu şekilde benden nefret etmeye çalıştı o zamanlarda evlendiğim kişiyle konuşuyordum sevdiğim kişi beni reddetti, babamın bana olan baskısı ve annemi sevdiğimden hakaret ve dayaklara maruz kaldım, beni zorla kapatmayı düşünüyordu kapanmadım snra bir sabah kahvaltıda beni görmek istemediğini söyledi bende ona karşılık verince evden kovdu bende tek güvenebileceğim kişiye yani evlendiğim kişiyi aradım durumu anlattım oda kendine göre haklıydı belki tlf yüzüme kapatınca bu şekilde hayatımızbirleşmeyecekti ama o bana istersen gelebilirsin dedikten snra güvendim gittim ist tanımıyordum sonuçta beni kötü yerlere de götürebilirdi ama sahip çıktı bende ondan hoşlanmaya başladım geçmişe baktığımda gidecek bir yerim yoktu bende mantık evliliği yaptım ama beni hiçbirşeye zorlamadı tamamen kendi kararım oda onu sevmediğimi biliyordu ama bunu aşarız diye düşündüm çnkü onun yanında kendimi iyi hissediyrdum snradan kendi kendime ondan soğumaya başladım eskiyi düşündüm belki de evlilik bana göre değildi şunuda itiraf ediyim başka erkeklerle iş ortamında tanıştığım için belki eşim artık gözümde sıradan biri olarak da gözükmüş olabilir bilmiyorum şuanda boşanıyoruz işte bir yanım istemiyor diğer yanım sevmiyorum 20 yaşındayım belki sevebileceğim yada aklımdaki kişi beni yeniden isteyebilir düşüncesindeyim 2 ihtimali de bundan sonra yani boşandıktan sonra düşünebilirim.s
çok iyi kocası var onu bırakmasın bence:))
Kizlar 2 senelik evliyim 20 yasindayim cocuk suan icin yok ve esimden soğudum sevmiyorum artik bilmiyorum ama onlu disarda iyi vakit geciriyoruz her acidan anlayisli benide cok seviyor deger veriyor ayri evde ikimiz sadece yasiyoruz ama is yatağa gelince ben zor zorlaniyorum istemiyorum diyemiyorum ama erkek sonucta anliyor hissediyor onunda hayatini mahvetmek istemiyorum bazen eski sevdigim insani aklimdan çıkaramıyorum aklimdan kalbimden cikmiyor belki severim diye evlendim olmuyor esimde mukemmel bir kisilige sahip uzun boylu yakisikli da ben cok caresiz kaldigim zamanda daha 6 aylik bir iliskimiz varken bana sahip çıktı onun yanindayken kendimi cok guvende hissediyorum ama olmuyor çok karamsarim ne yapacağımı bilmiyorum bosanmak istiyorum sizce dogru karar mi alıyorum bosansam ilerde pisman olabilirmiyim lutfen yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler. s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?