Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

bence yardım al, çok faydasını göreceksin..
boşandığın takdirde, sevdiğin adamla mı hayat kurmak hayalin?

Belki severim diyemi evlendiniz Fesubhanallah! ya sanki carsidan birsey alir gibi..Allah akil fikir versin ne diyim..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aaaaa şu bi erkek üye vardı konu açan, hani sesli harf kullanmıyordu, sesli harf başına ekstra ücret verecek falan sandığını düşünmüştüm ben, hah işte onun konusunun tıpkısının aynısı bu.

yazık adama neye uğradığını şaşıracak boşanmak için evlenilmemeli .çok kolay yuva yıkmak kurulan hayalleri yıkmak değilmi.

Yani bilemiyorum bana hiç rastlamadı demek. İnsan aşık olunca elini tutsa bile bir titrer ilk başlarda.
Şu olabilir evlilik durumunda; tam yaşayamamak ya da erkeğin kadını anlamaması..

evet olabilir bende evli değilim çok bi bilgim yok bu konuda ama duyduklarım işte benim de böyle

annem ve babam 2 evlilik yaptı ayrı şehirdeler bende 17 yaşnda olduğum için anne sevgisi bende daha ağır bastı evde onun konusu açılınca ben susamıyordum oda bu şekilde benden nefret etmeye çalıştı o zamanlarda evlendiğim kişiyle konuşuyordum sevdiğim kişi beni reddetti, babamın bana olan baskısı ve annemi sevdiğimden hakaret ve dayaklara maruz kaldım, beni zorla kapatmayı düşünüyordu kapanmadım snra bir sabah kahvaltıda beni görmek istemediğini söyledi bende ona karşılık verince evden kovdu bende tek güvenebileceğim kişiye yani evlendiğim kişiyi aradım durumu anlattım oda kendine göre haklıydı belki tlf yüzüme kapatınca bu şekilde hayatımızbirleşmeyecekti ama o bana istersen gelebilirsin dedikten snra güvendim gittim ist tanımıyordum sonuçta beni kötü yerlere de götürebilirdi ama sahip çıktı bende ondan hoşlanmaya başladım geçmişe baktığımda gidecek bir yerim yoktu bende mantık evliliği yaptım ama beni hiçbirşeye zorlamadı tamamen kendi kararım oda onu sevmediğimi biliyordu ama bunu aşarız diye düşündüm çnkü onun yanında kendimi iyi hissediyrdum snradan kendi kendime ondan soğumaya başladım eskiyi düşündüm belki de evlilik bana göre değildi şunuda itiraf ediyim başka erkeklerle iş ortamında tanıştığım için belki eşim artık gözümde sıradan biri olarak da gözükmüş olabilir bilmiyorum şuanda boşanıyoruz işte bir yanım istemiyor diğer yanım sevmiyorum 20 yaşındayım belki sevebileceğim yada aklımdaki kişi beni yeniden isteyebilir düşüncesindeyim 2 ihtimali de bundan sonra yani boşandıktan sonra düşünebilirim.s

eğer bunlar gerçekse hala sevdiğim kişi diyosun adam seni o zaman bile istememiş şimdi evlendin boşandın sana kollarını mı açıcak ya anlamıyorum gururun yok mu seniiin hala onu ihtimaller arasına katıyosan yuh diyorum .

Eşin 25 yaşında mı :44:

Son düzenleme:
Her mesajin sonunda da .s var imza gibi

Dipnot: ultraaa faaaaake

reddevils isimli kişinin karısı bence konu bire bir aynı yada kendisi bu seferde karısının ağzından konuyu açtı konu sahibi eşinin adı umut mu yoksa

Ailen seni o zaman bile istememiş şimdi napcan nereye gitcen sevdiğin kişi hemen kollarını mı açcak boşanmış biriyle niye olsun o zaman bile sahip çıkmamış ayrldıktan sonra olabilcekleri düşündünmü ne yapcan hayatına nasıl devam etcen çocuksun daha hiç bişeyin bilincinde değilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki severim diye evlendim ne demektir ya?
Aklında başkası varsa boşan ve adama daha fazla haksızlık etme!

büyüklerimizin bir lafı var yastık değişince kader değişmiyor adama yazık etme evliliğini kurtarmaya bak bence adama yazık etme

18 yasinda belki severim diye mi evlendiniz? Gec mi kalmistiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…