Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

canım daha biraz önce 2 konu okudum eşimi seviyorum ama cinselliğe soğudum diyeki bunlar sevip evlenmiş yani:26:

Burada farklı bir şey var kilit orada zaten. Kızı babası evden kovmuş, dövmüş. Hiç gidecek yeri yokmuş.
Bir baba evladını neden evden atar?
Attı diyelim hala, teyze vs de mi kapısını açmadı da evlenme garantisi olmayan birinin evinde yaşamaya başladı.

niye sevmeden evlenip o insanın hayatını mahvettiniz? kusura bakmayın sert oldu diyeceksiniz ama, kadın erkek farketmez en nefret ettiğim şey bu; birini severken unutmak amacı ile başkası ile birlikte olmak evlenmek. o insanı kullanmaktır bence.

O insan da kendini kullandırmasın aklı varsa.

ten uyumu çok önemli birşey ya.. sevmekle olmuyor sırf.:44::44::44:

bunu söyleyenlerden hep merak etmişimdir cevabı. uyumsuz teni nasıl anladınız da uyumlu olan tene karar verdiniz?
şahsen ben sevdiğim adamla evliysem tenlerimiz de uyuyor birbirine.

Bir bayan bu şekilde konu açmaz eşim uzun boylu yakışıklıda ,yok efendim erkek nasıl olsa anlıyor falan filanyalançı seniiiii

bunu söyleyenlerden hep merak etmişimdir cevabı. uyumsuz teni nasıl anladınız da uyumlu olan tene karar verdiniz?
şahsen ben sevdiğim adamla evliysem tenlerimiz de uyuyor birbirine.

canım evlilik öncesinde de yakınlaştıysan anlayabilirsin az da olsa. tamamen ilişkiye girme açısından demiyorum. ama birisi olur sana sarılınca bile için cız eder birisi olur seni öpmesi bile o kadar çekici gelmez sana.. o yönüyle dedim..çevremde çok fazla o dertten sorunu olan arkadaşım var. sevdiklerini ama tensel yönden onu mutlu edemediğini söylüyor..

şimdi konuyu okudum
içerik tıpkısının aynı nerdeyse
biri kocası biri kendi herhalde
ama ikisi de bu kız olabilir çünkü kısaltmalar falan hep aynı
ya fake konu ya da bu 20 lik bebe oyun yapıyor bize aklınca

maalesef çok atan var,benim burada komşum vardı adamın karısı ölmüş gen kız,17..18 yaşlarında üvey anne gelmiş eve geçinememişler..kız odaya kapatıyormuş kendini öldürücem kendimi diye ..salondan bağırıyorlarmı öldürde kurtulalım diye..komşum ablasıydı..buradada masrafları ablanın kocası tarafından göze batmaya başladı..neyse bir almancı genç talip oldu bu kıza..çok baskı vardı kızda..kızında sevdiği var ama sunni bunlarda alevi..kesinlikle sunni olmazda diyorlar..
almancı gençte alevi..kız evlenmek zorunda kaldı okadarda iyi bir kızdıki..
bana 6 ay sonra telefom açtı..hala ilşkimiz gerçek anlamda olmadı diye..vajinismus..dr gidin dedim bende..

Yani bilemiyorum bana hiç rastlamadı demek. İnsan aşık olunca elini tutsa bile bir titrer ilk başlarda.
Şu olabilir evlilik durumunda; tam yaşayamamak ya da erkeğin kadını anlamaması..

Esini alip bir evlilik terapistine git arkadasim. Bu sebeplerden dolayi bosanilmaz. Bosanabilirsin de tabi ama keske sunu da yapsaydim dememek icin her cabayi gostermelisin. Bosandiginda karsi karsiye kalacagin seyler seni daha mutlu etmeyecek. Cunku ortada ben bir sorun goremedim. Elinden gelen her seyi yap. Olmazsa sonra dusunursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…