canım daha biraz önce 2 konu okudum eşimi seviyorum ama cinselliğe soğudum diyeki bunlar sevip evlenmiş yani:26:
Yokmuş öyle bir şey.. biri film yazdı sanırım konudan esinlenerek
niye sevmeden evlenip o insanın hayatını mahvettiniz? kusura bakmayın sert oldu diyeceksiniz ama, kadın erkek farketmez en nefret ettiğim şey bu; birini severken unutmak amacı ile başkası ile birlikte olmak evlenmek. o insanı kullanmaktır bence.
kizim eski sevgilim dedigin adam seni bekar halinle bile almamis ortada birakmis kacmis, dul halinle mi alacak sacma sapan hayaller kurma
canım daha biraz önce 2 konu okudum eşimi seviyorum ama cinselliğe soğudum diyeki bunlar sevip evlenmiş yani:26:
ten uyumu çok önemli birşey ya.. sevmekle olmuyor sırf.:44::44::44:
bunu söyleyenlerden hep merak etmişimdir cevabı. uyumsuz teni nasıl anladınız da uyumlu olan tene karar verdiniz?
şahsen ben sevdiğim adamla evliysem tenlerimiz de uyuyor birbirine.
hahahah aynı şeyden şüphe ettim yaa.. yazık adama acıyıp yanıt yazanlardanım bende.. neydi ismi reddevil mi öyle bişi:44::44:kesin o adam bu sefer karisinin agziyla acti konuyu :)
Burada farklı bir şey var kilit orada zaten. Kızı babası evden kovmuş, dövmüş. Hiç gidecek yeri yokmuş.
Bir baba evladını neden evden atar?
Attı diyelim hala, teyze vs de mi kapısını açmadı da evlenme garantisi olmayan birinin evinde yaşamaya başladı.
ten uyumu çok önemli birşey ya.. sevmekle olmuyor sırf.:44::44::44:
canım evlilik öncesinde de yakınlaştıysan anlayabilirsin az da olsa. tamamen ilişkiye girme açısından demiyorum. ama birisi olur sana sarılınca bile için cız eder birisi olur seni öpmesi bile o kadar çekici gelmez sana.. o yönüyle dedim..çevremde çok fazla o dertten sorunu olan arkadaşım var. sevdiklerini ama tensel yönden onu mutlu edemediğini söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?