Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

Neyi var ki neyini hak etmiyor? Bence bir şekilde tencere kapak bu konular..
Hani severek evlendim sonradan böyle bir duygu bürüdü beni dese anlarım. Ama başından sevmiyormuş ki zaten. Adam bu şekilde kabul etmiş.

Ben sadece konu sahibinin açmış olduğu konuyu okudum ve yorum yaptım..
Diğer yorumları okumadım bile, ne yanii bu adam bu kadının onu sewmediğini,
bile bile mi ewlenmiş.. Bir insan sewilmediğini bile bile neden ewlensin,
18 yaşında çıtır bir kız olduğu için mi?

şimdi bi dk sen mi boşanmak istiyorsun yoksa kocan mı bir karar ver ilk başta demedin mi sen sevmiyorum yakınlaşmak istemiyorum bosansammı diye şşimdide diyorsun ki kocam örendi beni bosayacak bosanayımmı içip mi yazıyorsun ben anlamadımki

tmm da başkasını sevdini bilmiyormus sanırım adam benim kafam karıstı :26:

Başkasını sevmemek evlilik aşamasında artı bir puan değil ki. Zaten öyle bir şey varsa kafadan biter bu iş.
Ama çocuk bile anlıyor kimin onu sevip sevmediğini… eşi anlamadıysa zaten onda sorun vardır. Ama anladı “belki bir gün sever ikimizin sevgisi bize yeter” dediyse..
Kaldı ki 18 yaşında bir kızla acele olarak evlenmek için erkeğin geçerli nedeni nedir?

şimdi bi dk sen mi boşanmak istiyorsun yoksa kocan mı bir karar ver ilk başta demedin mi sen sevmiyorum yakınlaşmak istemiyorum bosansammı diye şşimdide diyorsun ki kocam örendi beni bosayacak bosanayımmı içip mi yazıyorsun ben anlamadımki

eşim herşeyi öğrendi diyorsun boşanma davası açtı evden kovdu diyorsun nedenn....

e peki o zaman ailen yüzünden bu çocuğa sığınmışsın. e boşanırsan kime gideceksin? ailen kabul edecek mi? :26:

boşanma davasını eşi açmış ipek.eşim herşeyi öğrendi beni evden kovdu diyor.....herşeyi öğrendi derken neyi kasdediyor acaba

ozaman adam buna daha önceden göz koymus bunun haberi yok zaar evden atılınca adama koşmus adamında istediği olmus buda denize düşen yılan misali

Allahtan daha ne istiyorsun!!Severek evlendim ama kocam beni aldatıyor yada hergün dövüyor demeyimi isterdin....
Bencede boşan eşini haketmıyorsun.

Ben anlamadım şimdi ya baştan boşansammı falan diyodun simdi boşanma davayı eşim açtı mı diyosun bi güzelce anlatırmısın önce eşin herşeyi öğrenmiş dava açmış eşin neyi öğrendi ?

ben bursadaydm 18 yaşıma 6 ay falan kalmıştı o zamanlar tanıştım oda 22 yaşndydı 5 aydan fazla knştk yanına geldğmde 18 den gün almıştm 1 aya yakın onlarda kaldım hem kendisi hem ailesi ç0ok iyi insanlardı o bana sırtını dönmedi yanına getrdi o kadr zaten gerisi kendiliğnden oldu ben istyrk evlndm ama 2 yıl dan snra düşünclerm değşti ve eskiyi unutmamaya başladım eski arkdşlrmdanda onun hakknda konuşnca daha da çok etklndm içme attm hep.s

Vallahi eski sevgilim, o seviyordu-ben sevmiyordum bir gun bana soyle dedi: Ben sana asigim ama senin bana asik olmadiginin farkindayim. Yani herkes sevilip sevilmedigini anlar ama bazen insan sevince karsidaki sevmese bile onun yaninda duydugu mutluluktan vazgecmemek icin bunu kabullenir. Ben terk ettim, benimle gecirdigi zamana raziydi, sevmedigimi bilse bile.

Kiz arkadaslarimdan biri de, sevmeyen adama resmen yapisti, sana 2 yilimi verdim, ailelerimiz tanisti bibibi diye diye adama vicdan somurusu yapa yapa zorla evlendi, adami resmen mecbur etti. Simdi de her gun facebookta bosanirsak intihar ederim, mutsuzluk kader mi, mutsuzluk bilmem ne mi vs vs yaziyor. Nisanliyken de adam bunu pek takmiyordu, ilgilenmiyordu zaten, yani sevilmedigini kesin biliyordu.

Insan cok sevince bazen kabulleniyor sanirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar konunun başında bşanmak istiyorum eşimin hayatını mahvetmk istemiyorum diyor şimdide diyorki eşim evden kovdu o boşanmak istiyor.....
slm ben kezban. sen? tanışalımmı

Son düzenleme:

arkadaşım neden18 yaşında evlendin aile geçimsizliğinizmi vardı ailende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…