Neyi var ki neyini hak etmiyor? Bence bir şekilde tencere kapak bu konular..
Hani severek evlendim sonradan böyle bir duygu bürüdü beni dese anlarım. Ama başından sevmiyormuş ki zaten. Adam bu şekilde kabul etmiş.
Söylemeyeceğim....ne geldi söylermisin ?
tmm da başkasını sevdini bilmiyormus sanırım adam benim kafam karıstı :26:
hayır kesinlikle asla namusumla gittim sadece aklımdan çıkaramıyorum sevmediğim kişiyle çocuk yapsam daha mı kötü olsun biliyorum eşimi haketmiyorum hata yaptım ama yol yakınken boşanmak istyrm oda daha fazla üzülmesin.s
Başkasını sevmemek evlilik aşamasında artı bir puan değil ki. Zaten öyle bir şey varsa kafadan biter bu iş.
Ama çocuk bile anlıyor kimin onu sevip sevmediğini eşi anlamadıysa zaten onda sorun vardır. Ama anladı belki bir gün sever ikimizin sevgisi bize yeter dediyse..
Kaldı ki 18 yaşında bir kızla acele olarak evlenmek için erkeğin geçerli nedeni nedir?
Başkasını sevmemek evlilik aşamasında artı bir puan değil ki. Zaten öyle bir şey varsa kafadan biter bu iş.
Ama çocuk bile anlıyor kimin onu sevip sevmediğini eşi anlamadıysa zaten onda sorun vardır. Ama anladı belki bir gün sever ikimizin sevgisi bize yeter dediyse..
Kaldı ki 18 yaşında bir kızla acele olarak evlenmek için erkeğin geçerli nedeni nedir?
Kızlar ne düşündünüz merak ettim, yazın biriniz ya?
Bence konu gerçek değil. 18 Yaşında evlenmiş, 6 ay bir birlikteliği varmış, daha önce kimle ne yaşamışda kaç yaşındane kadar sürede, kaç yıldır kafadan atılamıyor hala??
Nispet için mi açılıyor acaba bu tarz konular, hani bekarım diye dert yananlar var, kocasıyla sorunlu olanlar; birde bu tarz konular- eşim çok yakaşıklı, deli gibi seviyor, sahipleniyor, ama tekmeyi bassam mı acaba?Hastalıklı bir durum olur, gerçiii hasta mı yok...
.
boşanma davasını eşi açmış ipek.eşim herşeyi öğrendi beni evden kovdu diyor.....herşeyi öğrendi derken neyi kasdediyor acaba
Ama çocuk bile anlıyor kimin onu sevip sevmediğini… eşi anlamadıysa zaten onda sorun vardır. Ama anladı “belki bir gün sever ikimizin sevgisi bize yeter” dediyse..
Kizlar 2 senelik evliyim 20 yasindayim cocuk suan icin yok ve esimden soğudum sevmiyorum artik bilmiyorum ama onlu disarda iyi vakit geciriyoruz her acidan anlayisli benide cok seviyor deger veriyor ayri evde ikimiz sadece yasiyoruz ama is yatağa gelince ben zor zorlaniyorum istemiyorum diyemiyorum ama erkek sonucta anliyor hissediyor onunda hayatini mahvetmek istemiyorum bazen eski sevdigim insani aklimdan çıkaramıyorum aklimdan kalbimden cikmiyor belki severim diye evlendim olmuyor esimde mukemmel bir kisilige sahip uzun boylu yakisikli da ben cok caresiz kaldigim zamanda daha 6 aylik bir iliskimiz varken bana sahip çıktı onun yanindayken kendimi cok guvende hissediyorum ama olmuyor çok karamsarim ne yapacağımı bilmiyorum bosanmak istiyorum sizce dogru karar mi alıyorum bosansam ilerde pisman olabilirmiyim lutfen yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler. s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?