Evliyim, ama Patronumla bir İlişki yaşıyorum, ve Aşık oldum ona ..

Keeleebeek_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
12
0
1
30
Merhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ? Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?

yuhhhhhh ne diyeyim yazık sizeo da evli deyinde tam olsun!nasıl yardımcı olsam ki şimdi!

istisnalar olmak ile beraber genelde durumdan faydalanma denir patronunuzun yaptigina. bu dunyanin her yerinde boyledir.
Esinizden ayrilabilirsiniz ancak sigarayi sigara ile yakmak olmaz, once bosanin sonra yeniden insa edin hayatinizi.

başkasına aşık olana kadar uğradığınız şiddet neden aklınıza gelmedi sizi rahatsız etmedi.. neden kuzu kuzu kocanızla evli kalmaya devam ettiniz de patrona aşık olunca şiddeti var diye kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz..

evlenip boşanmış bir kadın değilsiniz ki istermi diye soruyorsunuz.. aldatan bir kadınsınız ve tabiki sizinle gönül eğlendiriyor..

Hmm o değilde sen bayagi ciddisin

HEMEN BOSAN.

HAYALLERININ ASKINI KACIRMAMALISIN SENI DUNYANIN EN MUTLU KADINI EDICEK EL USTUNE TUTUCAK

Boşan sonra ne haltımı yer sen ye.
Ne olursa olsun evli kadın/erkek böyle bir şeyle gelirse aklı mantığı çalışan bir kişi size yardım etmez yanlış bulur ki doğrusu bu.
Boşanmış olsan kimse seni "aa kadın boşanmış patronu ile görüşüyor " diye kınamaz.
Aksine yardımcı olur kendine yenide hayat kurmak istiyor diye.
Ama hem evli olup hem ilişki yaşamak kimsenin kabul edeceği bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…