- Konu Sahibi Keeleebeek_
-
Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor.
Bence hemen söylemelisin söylede geç kalmaMerhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ?Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?
Merhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ?Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?
Kocandan gizli kürtaj yaptırdığın gebelik bu adamdan mıydı? yoksa bu adam seni alsın diye mi kocana söylemedin hamile olduğunu.
Bir insanda biraz haya olur, burada nasılsa beni kimse tanımıyor diye her şeyi açıkça yazıyorsun. Ayıp denen bir şey var yaa
Madem kendine sahip çıkamıyorsun, kocandan boşan ne halt yersen ye.
burda arkasında değil ,hayatta nasıl olsuntaşlar ağır geldi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?