Evliyim, ama Patronumla bir İlişki yaşıyorum, ve Aşık oldum ona ..

Allah yardımcın olsun, zor durum, inşallah hakkında hayırlısı olur.

Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor.

Şiddet görüyorsan boşanırsın, aldatmazsın.
Hatana fevkalade bir kılıf uydurmuşsun, bravo.
Patronunun da midesi senin gibiyse, alır seni korkma, hemen boşan.

konu sahibi safın yalan yazdığı konuya aldığı cevaplarla ne geçti eline anlamadım?ay şu hiç sevmediğim klişe lafı kullanacağım neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? derhal defolun buradan. şurda kadın kadına iki dertleşçeğiz.ezik.

sen bu düşünceyle çook sevgili bulursun merak etme..boşan yani boşta kalmazsın....

Bence hemen söylemelisin söylede geç kalma

Patronunda evli mi ?
Eve gidince eşinin yüzüne bakınca nasıl bir vicdan yaşıyorsunuz gerçekten merak ettim.
Yahu mahkemeler bunun için gidin mahkemeye boşanın
Nasıl bir rahatlıktır.
Ya dayak yeseniz de bunun sonucu aldatma olamaz bu sizin kurtarıcınız değil yaptığınız hatayıda kapatmaz
Aksine haklı iken haksız duruma düşer ve zavallı bir hayatınız olur....

Burada takılıp da aldatma konularına verilen cevapları biliyorsan 'kocamı aldatıyorum, patronuma aşığım yardım edin' deyince yardım göremeyeceğini de biliyorsundur.
Yani gerçek değilsin. Ama konu kapanana kadar iyi reyting yapar.

Kocandan gizli kürtaj yaptırdığın gebelik bu adamdan mıydı? yoksa bu adam seni alsın diye mi kocana söylemedin hamile olduğunu.
Bir insanda biraz haya olur, burada nasılsa beni kimse tanımıyor diye her şeyi açıkça yazıyorsun. Ayıp denen bir şey var yaa
Madem kendine sahip çıkamıyorsun, kocandan boşan ne halt yersen ye.

İnşallah fakesindir babysi değilsen de boşanmış biri olsan adam ciddi diyecem bu normal bisey ama sen evlisin kocani aldatiyorsun o muhteşem sevgilinin ciddiyetini sorguluyorsun elini vicdanina koy kocasını boynuzlayan ahlak yoksunu bir kadınla tabiki yatak fantazisi icin bekliyordur üzgünüm kelimeleri agir seçtim ama burda aldatan erkeklere sövüp aynısını hemcinsim yapınca alkış tutamam degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…