- Konu Sahibi Keeleebeek_
-
konu fake mi gerçek mi bilemem de konu sahibine ahlaksız yaftasını yapıştıran hanımlar çok nato kafasınız bence. elbette eşini aldatması olumsuz bi şey; fakat eşinin konu sahibine şiddet uygulamasının bi ahlaklı tarafı da yok. konu sahibi ahlaksızsa eşi ondan da ahlaksız, şiddetin hüküm sürdüğü evlilikte doğru aramam ben. üstelik kısasa kısas durumu bana hiç de canice gelmiyor valla.
Biraz ağır konuşmuşsunuz. Kimse eşini aldatmak istemez ama başkasına aşık olduysa da nasıl engel olabilir ki hislerine?? belli ki eşiyle arası iyi değil ve bir boşlukta olduğu için başkasına yönelmiş ilgisi. Ben aldatmasını ASLA savunmuyorum ama bu onu 5 para etmez biri yapmaz, biraz empati yapın, sizin ya da en yakınınızdaki birinin de başına gelebilir bu. Hayat bu, her şey insanlar için, kadın da zaten boşanacağım diyor... Ahlak bekçiliğini yapmak bize düşmez.
Merhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ?Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?