Korkuyorum sonumuz öyle olacak. Ya ben çekip gideceğim ailemin yaşadığı, 24 yıldır yaşadığım alıştığım ve en azından tanıdığım insanlarla dolu şehre yada burda didişe didişe o gidecek. Yokmu başka yolu bilmem. Hadi meşguliyet buldum yada çalışmaya başladım diyelimki e ozamanda yine aynı bütün gün saaaadece 3-4saat oturup yemek yemek, çay içmek içinmi evlendim ben. Böyle monotonluk sıkıyor zaten..
monotonluk demişsinya,benim eşim sabah sat 8 gibi işe gidiyor akşam en erken saati 10 ve bu 12 bile olabiliyor.saat 19 kadar normal işinde sonrada kendi işinde çalışıyor.6 yaşında oğlum ve 6 aylık bebeğimle bende yalnızım burda.kendi ailem antalyada yaşıyor.kayınvalidem burda oda gelse bi dert gelmese bi dert.çocuklar hasta olur ben koşarım ararım vakti yok.akşam eve gelir ben çoğu kez yemeğimi yemiş olurum o saate kadar dayanamam.oğlum hergün ağlıyo baba baba die.ben baba olunca çocuklarımı hiiiç bekletmicem hergün evime erkenden koşa koşa gelicem die,böle babamı olur herkesin babası geliyo v.s.güleyimmi ağlayayımmı halime

Son düzenleme: