• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama Sanki Yalnız Yaşıyor Gibiyim...

Korkuyorum sonumuz öyle olacak. Ya ben çekip gideceğim ailemin yaşadığı, 24 yıldır yaşadığım alıştığım ve en azından tanıdığım insanlarla dolu şehre yada burda didişe didişe o gidecek. Yokmu başka yolu bilmem. Hadi meşguliyet buldum yada çalışmaya başladım diyelimki e ozamanda yine aynı bütün gün saaaadece 3-4saat oturup yemek yemek, çay içmek içinmi evlendim ben. Böyle monotonluk sıkıyor zaten..

monotonluk demişsinya,benim eşim sabah sat 8 gibi işe gidiyor akşam en erken saati 10 ve bu 12 bile olabiliyor.saat 19 kadar normal işinde sonrada kendi işinde çalışıyor.6 yaşında oğlum ve 6 aylık bebeğimle bende yalnızım burda.kendi ailem antalyada yaşıyor.kayınvalidem burda oda gelse bi dert gelmese bi dert.çocuklar hasta olur ben koşarım ararım vakti yok.akşam eve gelir ben çoğu kez yemeğimi yemiş olurum o saate kadar dayanamam.oğlum hergün ağlıyo baba baba die.ben baba olunca çocuklarımı hiiiç bekletmicem hergün evime erkenden koşa koşa gelicem die,böle babamı olur herkesin babası geliyo v.s.güleyimmi ağlayayımmı halime :55: bütün gün kurulmuş saat gibi sabah kalk oğlanı okula gönder babasıyla uğurla sonra mutfak odalar sonra bebeğim uyanıyo karnını doyur altını temizle oyna onla uyut.sonra oğlanı git okuldan al sonra yemek onların karnını doyur .inan hergün aynı.arada bi arkadaşlarla toplanıyoruz vaktim fırsatım olursa.bence kıymetini bil.bu yazdıklarına imrenen hayatı zindana dönmüş insanlar var.bende bazen eşime diorum sıkıldım artık, haftasonuda genelde çalışıyo.ben keyfimdenmi çalışıyom beraber evdemi oturalım dio geçen ay araba aldık.bu tempoda çalışmasa tek maaşla ne yapabilirki insan.biz bekledik evde o çalıştı...bide onu düşünüyorum daha daha beter ben en azından evdeyim kendi halime ama o hep çalışıyo onunda kendi için bizden ayrı yaptığı bişey yok.hayat böle benim kendime ayıracak vaktim bile yok.saçlarımı en son hamile kalmadan çok önce boyatmıştım ve beyazlarımın çooook olduğunu daha geçen hafta farkettim :17: kaşlarımı en son kurban bayramında aldırdım.bazen saçlarımı bile taramayı unutuyorum.inanırmısın geçen hafta yemek yemeği unuttum.ne kahvaltı ne öğlen akşam 5 te oğlum acıktım demese farkında olmayacaktım.haa dieceksinki hayatın hareketli ama benim içinde bu monoton.hergün aynı şeyler çünkü değişmiyo.şuan ikiside uyuyo laptobumu mutfağa aldım hem yemek yapıyorum hemde biraz kafa dağıtıyorum.halime herzaman şükrediyorum çocuklarım sağlıklı eşim yanımda ben iyiyim onlar için koşturabiliyorum.benimde en büyük hazinem böle hayat yakınmak benim için nankörlük olur..........

Son düzenleme:
bende dediğin gibi istanbulda doğdum büyüdüm ve orada okudum. Nişanlıyken ve ilk evlendiğimizde yanımda eşim olsunda neresi olursa olsun diye düşünüyordum. Ama yanında her zaman eşin olmuyor ve bunun hastalığı var,tartışması var her durumda böyle düşünemiyorsun. O yüzden kimse sana zorlanmazsın merak etme diyemez herhalde. Ama şimdi yapabileceğin en güzel şey benim gibi pembe bulutlar da, yanımda eşim olsunda neresi olursa olsun mutlu oluruz mantığıyla çok fazla beklentiye girmemek...

KESİNLİKLE DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM.

Bende evde oturmamak, tek kalıp evde eşime sarıp sorun yaşamamak için kpssye hazırlanıyorum kazanırsam belkı oralarda bır yere yerlesırım gıdecegım yer dogu olacagı ıcın umutluyum calısırsam daha cabuk uyum saglarım dıye dusunuyorum... Yoksa ugrasıcak bır ısım olmadıgından sureklı esımle ugrasıcam en ufak detay rahatsız edıcek belkı o yuzden orada ugrasacak bırseyler bulmalıyım...

Canım ,acaba bu yazıyı önceden ben gönderdim de unuttum mu diye kullanıcı adına baktım bir an için:)
Ben de bu durumu fazlasıyla yaşıyorum ve üstelik benim eşim bunlara ek olarak sık sık iş için şehir dışına gidiyor . bir hafta on gün , bazen bir ay bile gelmediği oluyor.
Eşimle ikimiz de asosyal olduk resmen. Evde bazen konuşacak bişey bulmakta bile zorlanıyoruz. Çünkü ya her an biraradayız ya da tamamen uzağız. Birileriyle ortak görüşebilsek ya da kendimize göre arkadaşlarımız olsa paylaşımlarımız ve konuşacak konularımız artardı belki. Ama sana bir tavsiyem var mutlaka ufak da olsa ilgilenecek bişeyler bul. Bir hobi edin hiç değilse . Ben evde pilates yapmaya başladım. Değişik yemekler yapmaya sardım. ( Çok abartırsan kilo olarak geri dönüyor!) Dergi alıp okuyorum vs...
Yapacak bişey bulamadıkça eşinden ilgi beklemeye devam edeceksin. Bir süre sonra senin soruların, sorunların ,isteklerin onu iyice bunaltacak ki erkekler çabuk bunalır. Sen ilgilenecek başka şeyler buldukça ve sabır gösterdikçe göreceksin ki eli mahkum bir şekilde o da senle ilgilenmeye başlayacak. Ben denedim işe yarıyor biraz da olsa.

Ne çok kişi varmış benim gibi aynı dertten müzdarip:) Şikayet etmekten vazgeçeceğim tamam:)
Bugün eşim erken geldi 6 gibi, gelir gelmez uzanıp yatınca sinirlendim. Bir hışımla 2dakikada giyindim 5dakika içinde çıktım evden(normalde mümkün değil:)) Dedim tek başıma bişeyler yaparım oda otursun yatsın naparsa yapsın. Yakınlarda alışveriş merkezi var gittim oraya sinema saatlerine filmlere bakmaya. Hem kafa dağıtmak için hemde maksat film bahanesiyle 2-3saat eve gitmeyip merak ettirmekti:) Öncesindede yemek yerim dedim. Ama dayanabildimmi? E oda açtır şimdi, e filme beraber gitsek daha iyi olurdu diye düşünüp artist artist gitmişken aradım gel diye:) Tek başıma yapim bişeyleri, bağımlı kalmim diyorum yine dayanamıyorum:) Gerçi iyi oldu yalnız yemeğinde, filminde bi tadı olmazdı zaman geçirmekten başka:p Şimdilik bu şekilde devam edip sıkılınca emrivakilerle mecbur bırakıcam onu bişeyler yapmaya:)

Ne çok kişi varmış benim gibi aynı dertten müzdarip:) Şikayet etmekten vazgeçeceğim tamam:)
Bugün eşim erken geldi 6 gibi, gelir gelmez uzanıp yatınca sinirlendim. Bir hışımla 2dakikada giyindim 5dakika içinde çıktım evden(normalde mümkün değil:)) Dedim tek başıma bişeyler yaparım oda otursun yatsın naparsa yapsın. Yakınlarda alışveriş merkezi var gittim oraya sinema saatlerine filmlere bakmaya. Hem kafa dağıtmak için hemde maksat film bahanesiyle 2-3saat eve gitmeyip merak ettirmekti:) Öncesindede yemek yerim dedim. Ama dayanabildimmi? E oda açtır şimdi, e filme beraber gitsek daha iyi olurdu diye düşünüp artist artist gitmişken aradım gel diye:) Tek başıma yapim bişeyleri, bağımlı kalmim diyorum yine dayanamıyorum:) Gerçi iyi oldu yalnız yemeğinde, filminde bi tadı olmazdı zaman geçirmekten başka:p Şimdilik bu şekilde devam edip sıkılınca emrivakilerle mecbur bırakıcam onu bişeyler yapmaya:)
aynen böyle devam :))))))

Korkuyorum sonumuz öyle olacak. Ya ben çekip gideceğim ailemin yaşadığı, 24 yıldır yaşadığım alıştığım ve en azından tanıdığım insanlarla dolu şehre yada burda didişe didişe o gidecek. Yokmu başka yolu bilmem. Hadi meşguliyet buldum yada çalışmaya başladım diyelimki e ozamanda yine aynı bütün gün saaaadece 3-4saat oturup yemek yemek, çay içmek içinmi evlendim ben. Böyle monotonluk sıkıyor zaten..

kocan iktidar sahibi olsaydı geceleriniz renkli gecerdi tatlım:) böyle yemek yemek çay içmekle değil hayatında baska biri olabilrmi acaba:)

Kötü içerik butonu nerde bulamadım...Umarım adminler amanede isimli üyenin terbiyesiz üslubunu görürler ve gerekeni yaparlar....

Ilk yorumunun son pragrafının okumasaydım, soyle bır dızı cumle yazardım.

'Benımde..
Bende...
Bizde de ...'

Fakat son pragraf ıle dogru bır tesbıt yapmıssın.

kocan iktidar sahibi olsaydı geceleriniz renkli gecerdi tatlım:) böyle yemek yemek çay içmekle değil hayatında baska biri olabilrmi acaba:)

zavallı amanede demekten başka bir cevap bulamıyorum:) Ben sen gibi eşine toz konduramayan, neredeyse gözüme gözüme giren ihtimalleri değerlendiremeyen biri olmadığım için öyle olsaydı emin ol bilirdim:) Senin konundaki gibi öyle olsaydı(yakınlaşmış olsalardı) bilirdim zannetmiyorum gibi değil hem benimki :)

Lütfen konulara yorum yaparken saygı, terbiye sınırlarını zorlamadan uygun bir üslupla yazınız...

bak amanede, sen daha sözlüsün, her ne kadar kabul etmesinde tuhaf ilişkileri olan rahat bir aileye gelin gideceksin bu gidişle. sen evliliğin ne olduğunu bilmeden atlama. yarın daha beteri başına gelir. sen evlenince her gece kocanla olursun.... ne diyim sana evlen de gör gününü... sana akıl verip iyiliğini isteyen insanlara böyle yaklaşıyorsun ya sen o sedeften çok da farklı değilmişsin.

sen o sözlüne layıksın. sakın ayrılma. git evlen onunla... sonra buraya yazarsın..

konu sahibi arkadaşım, hayat böyle.. evleniyorsun... eşin çalışmak zorunda. iş bulabiliyorsan sen de çalışıyorsun. ev işi yemek tv derken gece oluyor... istanbulda da emin ol hayat hemen hemen böyle. eşinle sarılarak tv izlemek bir sürü insanın hayali ama hergün olunca monoton oluyor. arada sinemaya gidiyoruz. kitap okurken genelde sarılıp aynı kitabı okuyoruz. ps3 oynuyoruz bazen... öyle vakit geçiriyoruz. evlilik bu güzelim. ah keşke çok paramız olsa dünya turu yapsak diye hayal ediyoruz:) bazen eşim tvde sevmediğim bi programa takılıyor, ben de netten ayakkabı modelleri açıp bakıyorum. kocama da gösteriyorum anlıyomuş gibi "hııı güzelmiş" diyor. o da futbolla ilgili bişiler diyince ben de anlıyormuş gibi "hıı evet" diyorum... eşinin yeni birşeyler akıl etmesini bekleme erkek o... sen değişiklik yap. ne bileyim ben sevdiğim yabancı dizileri gündüzden indiriyorum, akşam onu izliyoruz. bazen kağıt oyunu oynuyoruz. ikimiz birlikte sanal şirinler oyunu oynuyoruz (1.5 senedir her gün aman ekinler öldümü şu saate ek...), bazen otururken eşime kalk üstünü değiltir bunu bunu giy gel diyorum. gözüme güzel gözüksün. o da bana diyor.... yani sen canın ne istiyorsa eşine de. eşin kendi akıl etmiyor diye üzülme. erkeklerin kafası öyle şeylere çalışmaz.

Sözlünle yengesinin ilişkisini anlattığın konunda sana gayet makul yorumlar yapan insanları "hayal ettiklerinizi yazmayın, bana çamur atmayın" diye eleştirmişsin.
Sen konu sahibinin eşinin iktidarsız olduğunu nereden biliyorsun peki, madem ki hayal ürünü değil ve çamur atmak da değil?
Yani nasıl bu kadar eminsin..
Çok merak ettim..
Demek ki empati yapmamız gerekiyor. Duymak istemediğim türden yorumları, başkasına da yazmamak gerekiyor.
Bu arada evli olan herkes bazı gecelerini sadece yemek ve çayla geçiriyor.
Sonradan hayal kırıklığı yaşamayasın, bilgilendirmek istedim.

Sözlünle yengesinin ilişkisini anlattığın konunda sana gayet makul yorumlar yapan insanları "hayal ettiklerinizi yazmayın, bana çamur atmayın" diye eleştirmişsin.
Sen konu sahibinin eşinin iktidarsız olduğunu nereden biliyorsun peki, madem ki hayal ürünü değil ve çamur atmak da değil?
Yani nasıl bu kadar eminsin..
Çok merak ettim..
Demek ki empati yapmamız gerekiyor. Duymak istemediğim türden yorumları, başkasına da yazmamak gerekiyor.
Bu arada evli olan herkes bazı gecelerini sadece yemek ve çayla geçiriyor.
Sonradan hayal kırıklığı yaşamayasın, bilgilendirmek istedim.

:7::46: Beğen butonu neden kalktı ki..

Açıkçası ben de beğendim butonunun olmadığına hayıflananlardanım ...:) Öyle beğendiğim yorumlar oluyor ki bazan.....

Açıkçası ben de beğendim butonunun olmadığına hayıflananlardanım ...:) Öyle beğendiğim yorumlar oluyor ki bazan.....

hele az önce bi tanesi sadece beğen değil alkış butonuda olmalı dedirtti bana:) bana eşimin iktidar sahibi olup olmadığını soran kendi sözlüsüyle yengesinden bahseden amanede isimli kişiye bir arkadaş "demek senin sözlünle yengenin geceleri çok renkli geçiyormuş öyle sadece çay,kahveyle değil ha?" demiş bu tam beğen, alkışla, kopyala, yapıştır her türlü kullanılabilecek bir yorum:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X