Evliyim ama...

Böyle olaylar duydukça evlenmek istemiyorum hiç ya.Ne kadar kolay,evlenip çoluğa çocuğa karışıp eşinin arkasından iş çevirmek.

Keşke biz türkler hiç teknolojiyle yüz göz olmasaydık,öyle yanlış amaçlarla kullanıyoruz ki.İnternet olmadan önce kimse cesaret edip de eski sevgilisiyle eşinden gizli konuşamazdı.

Olan olmuş artık,allaha havale edip önünüze baksanıza.Eşinize büyük saygısızlık bu!Hem de türk erkeğinden beklenilmeyecek bir erdemle davranmış eşiniz,geçmişinizden hesap sormamış.Bence bu durumu hiç haketmiyor.

Böyle devam edecekseniz ben size hikayenin sonunu söyliyeyim.Eski sevgiliniz bir gün artık görüşmek isteyecek yüz yüze konuşalım özür diliyeyim vs diyecek.Gideceksiniz,sonra ne halt yersiniz bilmem.Ama en sonunda tüm bunlar eşinizin kulağına gidecek.Size dava açıp çocuğunuzu da alıcak.Eski sevgilinizin karısı da tipik kadın mantığıyla eşim her zaman haklı,onu yoldan çıkarmaya çalıştılar diye kocasına kol kanat gerecek.Eski sevgiliniz de sizi yine s.k gibi ortada bırakıcak.Ondan sonra yeni yeni beddualarla hem şimdiki eşinizden hem eski sevgilinizden hesap sorarsınız,tabi Allah dualarınızı kabul ederse

Ha madem eski sevgilinizle içinizde hiç bir kötü niyet olmadan masumca konuşuyorsunuz(!)eşinizi bu durumla ilgili bilgilendirin.Bilmek hakkı!

Son düzenleme:
Adam oyalanacak hatun arıyor..
birsey demiyor diyorsunuz ama oltayı atmış daha ne yapsın:26:
Asla cevap vermeyin, iletişimde olmayın

Ayrıca adama eşi hakkındaki bildiklerinizi anlatmanızda hic hos değil ve tasvip edilmeyecek bi davranış
Evli çocuklu insanlar; alan almış satan satmış. .kime ne elin hanımının huyundan suyundan.yapmayin lütfen

Üzüldüm durumunuza biran önce kurtulun o adamdan bence. Sizi tekrar üzmesine izin vermeyin. Ve sizde eşinizi üzmeyin.Adamın belli ki mesai saatinde canı sıkılıyor sizinle konuşuyor. Eğer size karşı birşey hissetseydi zaten yaklaşımı yıllar öncesinden farklı olurdu

yaptığınız çok yanlış eşinizi ve çocuğunuzu düşünün o mail hesabınıda kapatın yada kullanmayın

Zamanında takıntı yapmışsınız, hala da ondan kurtulamamışsınız. Yoksa normal değil 19 20 yaşındaki kafa yapısıyla, 26 27 yaşında evli ve çocuklu bir kadının kafa yapısının aynı olması...

Hele konuşurken adamın eşini falan kötülemeniz epey garip.

Bence acil psikologa gidin, sorunun bu olayda değil, sizde olduğunu düşünüyorum. Saplantınızı ortadan kaldırmanız lazım

Eşini sevdiğine inanmıyorum.Eşini seven bir insan ikilemde kalmaz.Aklı karışmaz.
İçindeki belirsiz duygularla eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun bilmiyorum.
Eşin ve çocuğun için çok üzüldüm.
Allah ıslah etsin seni.

Son düzenleme:

Ne kızgınlık ne sevgi ikiniz de gönül eğlendiriyorsunuz. Hayatlarınızdaki insanlara ve el kadar cocuklarınıza rağmen.

bu durumdan kurtulmak ıstedgını soyluyosun ama yazdıgı mesjlara cevap verıyosun falan saygısızlık yapmak ıstemem ama bu hareketın şımarık kız çocuklarndan başka bışeyı anımsatmıyo. bı ınsan gerçektn sevıyosa kocasını elı gtmez o mesajı atmaya bnce dayanamıyorum dıye bışey yok

her akşam eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun onunla aynı yatağı nasıl paylaşıyorsun hiç utanmıyormusun eşinin arkasından iş çevirmeye ve korkmuyormusun eşim öğrenirse ne olur diye çocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun gerçekten çok merak ediyorum geçmişinizdeki yapılanlara takıntılıysanız mutlaka psikolojik destek alın derim bu gidişinizle eşinizden ve çocuğunuzdan olacaksınız Allah ıslah etsin gerçekten

Söylenecekler söylenmiş, yapmanız gereken belli

Adama karısı hakkında dedikoduları anlatmışsınız ama diğer yandan adama kafası kızarsa eşinize sunabileceği belgeler vermişsiniz, farkında mısınız ? Ya da adamın mailini açabilecek biri, beğenemediğiniz eşi gibi mesela ??

Nasıl bir cesaretle yazışıyorsunuz anlamadım, o mailler bir şekilde eşinizin eline geçerse, olabilecekleri düşünebiliyor musunuz

Dönün bu yanlıştan ....

Insanlar boyle boyle mutluluguyla oynuyor...aklini basina al arkadasim.hic sana lafi dolandrmadan soyleyecegim.evlisin bunun nasil buyuk bir gunah oldugunu dusun ve bu seytani yoldan siyril.o masum yavrunun yuzune bakabilcekmisn..ne biliyim kafamda tum anneler masum gelir hep bana , guvenilir...kendi annem gibi..
Hissetiginiz sadecd hirs gecmisn vermis oldugu bilincalti..bian once bu pislikten kurtulun derim.

herşeyi idrak edebildim de evlenip işe başlayınca neden ona mail attınız anlayamadım,sanırım yanlış burda başlamış işte.. gerçekten eşinizi seviyormusunuz?eşini seven bir insan erkek olsun bayan olsun , ilk fırsatta geçmişindeki kişiyle iletişime geçermiydi? yoksa eşi de bilmiyor yaşananları aman duyupta huzurumuz kaçmasın diye elinden geldiğince tüm bağlantıları yok mu ederdi? önce bunu sormalısınız kendinize , benim yazdıklarınızdan anlayabildiğim naçizane , siz eşinizle tanıştığınızda eskide kalanı unutmak için yola çıkmışsınız, evlilik gibi önemli bir kararı hem kendinize yeni bir sayfa açmak hemde o kişinin duyup pişman olması için almışsınız, ve evladınız olmuş allah uzun ömürler versin, gerçekten koparmak istiyorsanız irtibatınızı bunu yürekten istiyorsanız yaparsınız hemde ona hiçbirşey söylemeden yaparsınız , telefonunuzu değiştirirsiniz gerekirse işinizi de ve oturduğunuz yeride bir bayan isterse bunları yapabilir,içinizdeki duygu sevgi mi nefret mi bilemem ama ,sizin en ufak bir uzaklaşma çabanızda o kişiye yansıtırsanız, yolladığınız mesajlardan vs silmeyip sizi tehtit etme , durumuna gelebilme olasılığı beni endişelendiriyor..o asla yapmaz demeyin , unutmayın bir zamanlar o asla beni terk etmez de diyordunuz.. eğer evliliğinizi gözden çıkardıysanız eşinize bu haksızlığı yapmayın ve ayrılın eşinizden,, kişinin içine sokulduğu ortamı bilmiyor olması sizin vebal almadığınız anlamına gelmiyor..

Sırf birlikte oldugunuz için ortada kaldıgını düşünmüşsün o zaman. Bundan kastın da muhtemelen kimseye bu durumu açıklayamacağın, kimseyle evlenemeyeceğin falan. Bu yüzden inanılmaz takıntı yapmışsın meseleyi bir yıllık ilişkiyi hayatının merkezine oturtmuşsun. O zamanlar sevdiğin bir adam vardı cinsellik yaşamak istedin yaşadın bitti. 19 yaşındayken özellikle bizim gibi çevrelerde yetişen insanlar için böyle takıntılar normal de. Bu yaşına gelmişsin evlenmişsin çocugun olmuş. onunla birlikte yaşadıklarının çoook fazlasını eşinle yaşadın ve yaşıyosun.. o adamın seni üzdüğü yetmedi kocanı ve çocugunu da mı üzüceksin onun için. Maillerde engelleme yapılıyo mu bilmiyorum. onun adresini engelle bitsin. ona da son kez bir mail at. Seni anlicaktır. Ya bi de düşünsene bu meseleyi eski sevgilinn eşi öğrenip rezillik falan çıkarsa yuvan dağılır allah korusun..

Ben de eşimle evlenmeden önce benzer bir şey yaşadım. Lisedeki sevgilimle konuşuyodum devamlı internetten. ama bunu yaptıgımda 20 yaşımdaydım heralde. Ve sıkıntı duymaya başladıgımda ona anlattım durumu bitirdik konuşmayı. Yaşasaydı hala devam eder miydi bilmiyorum bu konuşmalarım. Çünkü lisedeki sevgilime artık konuşmayalım dedikten 15-20 gün sonra bi trafik kazasnda vefat etti. Arada hal hatır sorardık heralde bilmiyorum. Ama sen tamamen kestir bu meseleyi. Benimki gerçekten öldü. Sen kafanda öldür...

şöyle düşünün oglunuz var ve bu ilişki bu şekilde devam edecek. aylar yıllar sonra oğlunuz bunu öğrenecek, şuan eşinizin yüzüne bakabiliyorsunuz da, oğlunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız yada oğlnuza annesi hakkında laflar söylendiğinde, kulağına gittiğinde o zaman ne yapacaksınız. eşinize üzülmediğiniz belli ama evladınızı düşünerek hareket edin ve şuandan itibaren görüşmeyi kesin!!!!!!!!!

Bence tente çek kafanın üstüne, birazdan meteor yağmuru başlayacak

arkadaşım ne zeki kadınlarsınız siz yaa. böyle bi yorum yapmak aklıma gelmezdi. öldüm gülmekten. tebrik ediyorum seni...

konuya gelince. sen bizden ne dememizi bekliyorsun ki ben anlamadım. yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorsan ki öyle anladım anında kesmen gerekirdi görüşmeyi yok doğru olduğunu düşünüyorsan zaten biz ne dersek diyelim devam edeceksin. ALLAH hidayet versin. fikrimi sorarsan hiç vakit kaybetmeden kes irtibatı o adamla..

benim aklıma takılan siz eşinize daha önceki yaşadığınız şeyleri anlatmamıştınız yanlış okumadıysam ,ama siz eski sevgilinize eşinin nasıl biri olduğunu anlattınız biraz vicdanınızı rahatlatmak için.sevgiliniz karısından soğudu ve sizin yaptığınız gibi sizin eşinize ulaşıp ta senin karıın şöle böle yaptı benle dese napıcaksınız.sevgilinizle ilişkiye girdiniz ama eşinize hiçbirşey anlatmadan evlendiniz ilk geceniz de bir yalandan ibaret ozaman baştan beri yalan üzerine kurulu bir evlilik yaptınız yani.:26:

Eski sevgilinize ilk maili atan sizsiniz o yüzden burada en büyük suç sizde eger siz o maili göndermeseydiniz bugun bu durumda olmazdınız, oda sizin mailinize karşılık verdigi için suçlu.Eski sevgilinizin eşini neden kötülediniz amacınız neydi hakkında duydugunuz dedikoduları ona söylemekle belkide kadının hakkında duyduklarınız sadece bir dedikodudan ibaret olabilir nereden biliyorsunuz kötü şeyler yaptıgı belkide bir yuvanın yıkılmasına neden olacaksınız.

Eger eski sevgilinle masumca ve arkadaşca görüşüyorsanız bunu eşlerinize söyleyin bilmeleri hakkı degil mi ?

Yanlış yapıyorsun.
Beni unutamamış diye düşünüyorsun ama yanılıyorsun.
Sen mail atmasaydın belki aklına bile gelmeyecektin.
Seni unutmasa,çoktan arar bulurdu.
Bence kendi başlattığın oyunu kendin bitirmelisin.

Aynı şeyi eşiniz yapsaydı eğer size , buraya gelip kaç tane konu açar '' eşimden nefret ediyorum , beni aldatıyor , evi terkedicem , en kısa sürede boşanıcam '' diye türlü türlü NefReT yazıları yazardınız emin olun buna..

Şöyle bi dakika düşün ve empati kur sadece ..........

allah korusun büyük konuşmuyumda ben böyle bişeyi asla tasvip edemem, öbür dünyada bunun vebali çok büyük, basit bişey değil. dururp dururken mail göndermek çok ilginç. eşinize yazık çocuğunuza yazık, çocuğunuzdan utanmıyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…