- Konu Sahibi Nutellasever0
bir mesleğiniz var tabii ki çalışmalısınız. gerisi boş.
kimse için değil kendiniz için çalışın çalışın çalışın...
kimse için değil kendiniz için çalışın çalışın çalışın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum heleki evlenmeden önce alınmıs ve eşinin üstüne yapılmıssa Allah korusun bi bosanmada mal paylasımına söz konusu edilmeyebilirev esinizin ustune olabilir ancak miras olarak cok rahat gosterebilir yani soylemek istedigim çalis ama kendine calis parani biriktir bir garantin olsun
konunda senden baska herkes kendini garanti altina almis cunku
bayan mirastan hak sahibi olamayacaginin farkinda degildi sanirimKatılıyorum heleki evlenmeden önce alınmıs ve eşinin üstüne yapılmıssa Allah korusun bi bosanmada mal paylasımına söz konusu edilmeyebilir
Kaynanam söz kesildiginde bana kelepce bilezik taktı..esime soruyorum onu ne kadara aldı annen ya da kim aldi ? Diye..annem aldı diyor valla bilmiyorum ne kadar oldugunu diyorbizimkilerde bize ev aldılar göyaaaa ,
bütün evin borcunu biz ödedik ama onlar herkese oğluma ev aldım diye gezdi ,
aklına fikrine gelecek bütün düğün borcu üstümüze yıktılar , paşalar gibi oğluma düğün yaptım hiç birşeyi eksik değildi dediler ,
her zaman kocamın cebinden ne kadar parası varsa alıp altın almış geliıne takarız demiş, şukadar bilezik bu kadarlık set taktım diye söyleyip gezdiler ,
yani bunların hepsi böyle , ben oglan büyüttüm verdim şimdi o bize yapmak zorunda diyorlar
Kaynanam söz kesildiginde bana kelepce bilezik taktı..esime soruyorum onu ne kadara aldı annen ya da kim aldi ? Diye..annem aldı diyor valla bilmiyorum ne kadar oldugunu diyor
Nişanda set taktı bana kaynanam onu da soruyorum bilmiyorum diyor.
Dugun altinlarini esim aldı.
Bir de bohca yaptı bana kaynana
Kadinin kocasi yok ben tanistigimda çalışmıyordu biz nisanlandigimizda ise girdi belki birikimi vardi ama bende bu konuya takigim biraz bence esim aldi onlari . Herseyi kurcalıyorum bende ya.acaba etrafta artislik yapiyor mudur benimki de.
Tabiki bi yakınım evini cocuguna verirken 15-20 yıllık cocuklarının eşlerine bile güvenmeyip miras olarak veriyorum bu evi vs diye konusmustu. Şerh koydurup satısına engel olmuştu. Yasal olarak ne durumdadır bilemem ama millet gül gibi gecindigi senelerdir beraber oldugu damatlarına güvenemiyorken o ailede haklı olarak cocuklarına herşeyi yapıp kıza koklatmayacaklar bişeybayan mirastan hak sahibi olamayacaginin farkinda degildi sanirim
esi nasil bilmem ama esinin ailesi cok ince hesap sadece cocuklarini dusunuyorlar
bence eside dusunuyordur kim dusunmezki ben olsam bende dusunurum dusunuyorumda hic kimseye bukadar kayirsiz sartsiz guvenilmemeli
Kız ben evliyim zatenevlenmeden önce mumkunse nerelere ne kadar borcun var bunu bilmek istiyorum de ,
evlendıkten sonra basına ne gelecegını ögren ,
Zorla hic kimse sizden paranizi alamaz.Vermek istemiyorsaniz vermezsiniz.Mesleginizi yapamamanizla baglanti kuramadim.Neden bu kadar pasiflik?Mrb hanımlar evliyim esime evlenmeden önce kayınpeder ev hediye etti, kredisiz dediler. neyse bizim evi alıp suan kendi oturdukları evi krediyle almıslar, bizde dügünde yapılan butun borcu odedık onların evinin kredisi ni ödüyoz, kısaca kayınpeder esimi sömürme pesinde esimde iyi niyetli ailesini dusunuyor. Yanlis anlamaayın kayınpeder baya zengin 5, 6 dairesi var. Bende esimin ailesi varken birikim yapamayız. Benim calistigimida alırlar diye mesleğimi yapmıyorum. Esimde gece gündüz yoruyor kendini sagolsun parayı esirgemez elinden geldiği kadar iyi yasayalım istiyor ama ailesinide düşünüyor. Bana calısmam konusunda baskı yapmıyor fakat laf arasında destek olsan ıyı olur diyor. Bende biz birikim yapsak ailen isterse, dedim o da zor zamanda destek olurum geri verirler ailem sonuçta diyince geri vazgeçtim vermezler cünkü. Siz olsanız napardınız calismayıda ısıtıyorum aslında
hepimiz cocuklarimiz icin gelecekteki hayatlari icin yemeyip icmeyip disimizden tirnagimizdan arttirip basini sokacak bir evi olsun diyoruz kim ister kizimin oglumunun onlarin gelecegi icin hazirladigim yatirimi biri gelsin hic caba sarfetmeden paylaşsin gitsin miras demelerinin sebebi buTabiki bi yakınım evini cocuguna verirken 15-20 yıllık cocuklarının eşlerine bile güvenmeyip miras olarak veriyorum bu evi vs diye konusmustu. Şerh koydurup satısına engel olmuştu. Yasal olarak ne durumdadır bilemem ama millet gül gibi gecindigi senelerdir beraber oldugu damatlarına güvenemiyorken o ailede haklı olarak cocuklarına herşeyi yapıp kıza koklatmayacaklar bişey