Evet teşekkürler. Ben istiyorum yazık 12 haftalık bir can o. ama hamileliğim o kadar zor geçiyor ki yatak döşek yatıyorum. Bırakın çalışmayı ayağa bile kalkamıyorum. Ailemin durumuda iyi değil. Eşimin durumu çok iyi ama asla bana yardımcı olmuyor ve çok sorumsuz. Ben yasal yollarla neler yapabilecegimi bilmiyorum ki çok cahilim sanırımKonunun hic bir yerinde bebegin öldürülmesi gibi bir şey yok. Eşim yardim etmiyor, yasal olarak bunu saglamamin yolu var mi diyor konu sahibi.
Niyetiniz güzel belli ki, bu kadar istekliyseniz kurumda bir sürü kimsesiz çocuk var, başvuru yapıp evlat edinebilirsiniz.
tamam işte buraya değil avukatlara anlat hepsini en ayrıntısına kadar.Yaklaşık 1 senedir evliyiz ve hep bildim bileli böyleydi. Ben istememiştim başlarda ailem hep olsun düzelir dedi eski kafalılık yaptıkları için bende hep görmezden geldim. Ama şimdide bana böyle bir darbe attı. Bide yurt dışında yaşıyor. Çok gözü dışarda biri biz yurtdışından gelirken bile başka biriyle bakılıp wcye gidip numarasını aldı uçakta. O kadar biktim ki aslında ondan ama aileme de yük olmak istemedigim için hep sustum. Şimdi de ayrılmak istiyor bebeğin cinsiyeti kız diye istemiyor aldır diyor hap falan iç diyor
Durumu çok iyi. Yurt dışında yaşıyor ve işyeri sahibi. Bende yurtdisindaydim yeni geldim türkiye ye. Beni ailemin yanına bırakıp gitti ve sonrasında boşanmak istiyorum bebegide istemiyorum nasıl aldirirsan aldır dedi. Bide aklıma kötü düşünceler sokuyor hap falan varmış onlarla yapabilirmişim. Öyle diyor. Hayat o kadar acimasiz ki insanlar daha acımasız ..Eşinizin maddi durumu nasıl?
Sigortanız sizin yoksa onun da mi yok? Henüz boşanmadınız nasıl yararlanamıyorsunuz?
Adam resmi çalışan değilse nafaka nasıl alacaksınız
Durumu çok iyi. Yurt dışında yaşıyor ve işyeri sahibi. Bende yurtdisindaydim yeni geldim türkiye ye. Beni ailemin yanına bırakıp gitti ve sonrasında boşanmak istiyorum bebegide istemiyorum nasıl aldirirsan aldır dedi. Bide aklıma kötü düşünceler sokuyor hap falan varmış onlarla yapabilirmişim. Öyle diyor. Hayat o kadar acimasiz ki insanlar daha acımasız ..
Konunun hic bir yerinde bebegin öldürülmesi gibi bir şey yok. Eşim yardim etmiyor, yasal olarak bunu saglamamin yolu var mi diyor konu sahibi.
Niyetiniz güzel belli ki, bu kadar istekliyseniz kurumda bir sürü kimsesiz çocuk var, başvuru yapıp evlat edinebilirsiniz.
Gercekten mi sevindim. Ben zaten neler yapabilirim diye sizlere sormak istedim çünkü gerçekten hayatta çok dişli ve insanları kandıran üzen bi yapıda olamadım o yüzden insanlar beni çok üzdü. Inşallah bebegim icin savaşabilirim degisebilirimaçsın davayı borç harç bi avukat tut okkalı biri olsun. tüm yasal haklarını iste. nafakanı iste. eşim sorumsuz yardım etmiyor psikolojik baskı görüyorum maddi manevi haklarını sonuna kadar iste. yok öyleee istemiyorum demek. biraz dişli ol biraz kendin için değil bebeğin için savaş. aptallık etme gurur yapıp hemen boşanma. sürüm sürüm süründür. sabah sabah gerildim bak. ücretsiz avukat görüşmeleri illa ki oluyordur. git başvur sen artık bir annesin senin bebeğin var onun için yapmalısın.
yurt dışında işler nasıl yürür bilemem ezgi ama internette bulunduğun yerdeki avukatları araştırıp ara ücretsiz görüşme talep et. burada yazdığın her şeyi anlat onlar sana yol göstereceklerdir.Gercekten mi sevindim. Ben zaten neler yapabilirim diye sizlere sormak istedim çünkü gerçekten hayatta çok dişli ve insanları kandıran üzen bi yapıda olamadım o yüzden insanlar beni çok üzdü. Inşallah bebegim icin savaşabilirim degisebilirim
Herkesin derdinden kendi anlar. Ben neden bomba etkisi yaratacak bir konu acayim. Yukarıda allah var. Görüyor duyuyor. Şuan böyle yazarak günah alıyorsunuz. Çünkü ortada öyle bi durum yok. Ben gerçekten anlattığım gibi zor durumdayım ve fikir almak istedim. Neler yapabilirim diye öğrenmek istedim . Lütfen bilip bilmeden yargılamayın. Bana verdiğiniz fikirler için teşekkürler bu aradaYeni üyelerin ilk mesajlarıyla böyle bomba etkisi yaratan konuları açıp, sonra sırra kadem basmaları da adetten sanırım.
Bu kadar ayrıntıya yazabileceğimiz şeyler sınırlı; çocuğunuzu doğurmaya karar verdiyseniz, boşanın, ailenizin desteği şart, yoksa çalışamazsınız muhtemelen, biri çocuğunuza bakarken siz çalışın, boşanacağınız büyük baştan da nafaka talep edin. Bunun başka yolu var mı?
Yaklaşık 1 senedir evliyiz ve hep bildim bileli böyleydi. Ben istememiştim başlarda ailem hep olsun düzelir dedi eski kafalılık yaptıkları için bende hep görmezden geldim. Ama şimdide bana böyle bir darbe attı. Bide yurt dışında yaşıyor. Çok gözü dışarda biri biz yurtdışından gelirken bile başka biriyle bakılıp wcye gidip numarasını aldı uçakta. O kadar biktim ki aslında ondan ama aileme de yük olmak istemedigim için hep sustum. Şimdi de ayrılmak istiyor bebeğin cinsiyeti kız diye istemiyor aldır diyor hap falan iç diyor
Offf ciddi saçma sapan konusmussun. Ne boş beleş insan var ya. Sanki saksı da çiçek istiyorsun.o masum bebeği öldürecek misin ? bakamıcaksan bana ver ben bakarım ciddiyim
Durumu çok iyi. Yurt dışında yaşıyor ve işyeri sahibi. Bende yurtdisindaydim yeni geldim türkiye ye. Beni ailemin yanına bırakıp gitti ve sonrasında boşanmak istiyorum bebegide istemiyorum nasıl aldirirsan aldır dedi. Bide aklıma kötü düşünceler sokuyor hap falan varmış onlarla yapabilirmişim. Öyle diyor. Hayat o kadar acimasiz ki insanlar daha acımasız ..
İyyyy ne pis adammış boşuna üzülme Allah yoluna koyar herşeyiYaklaşık 1 senedir evliyiz ve hep bildim bileli böyleydi. Ben istememiştim başlarda ailem hep olsun düzelir dedi eski kafalılık yaptıkları için bende hep görmezden geldim. Ama şimdide bana böyle bir darbe attı. Bide yurt dışında yaşıyor. Çok gözü dışarda biri biz yurtdışından gelirken bile başka biriyle bakılıp wcye gidip numarasını aldı uçakta. O kadar biktim ki aslında ondan ama aileme de yük olmak istemedigim için hep sustum. Şimdi de ayrılmak istiyor bebeğin cinsiyeti kız diye istemiyor aldır diyor hap falan iç diyor
Istersen bana ulaş ve beraber doktora gidelim :) %90 kız dedi doktorum. Evet kız bebek istemiyordu. Söyleyince de ona kız olduğu için istemiyorum demiyor ama bi anda kararı değişti bebeği istemiyor. Aslında kanıtlamak zorunda değilim hiç bir şeyi ama günah aldığınız için üzülüyorum neyse..Hii kiz diye bebegi istemiyor..
Yani diyorsun ki kk'ün ne kadar bam telli varsa, hepsine vurayim.
Küçük yasta evlilik.. check
Mutsuz bir evlilik.. check
Adamin gözü disarda.. check
Mutsuz ve maddi zorluk içinde hamilelik.. check
Böyle biraksaydin konu inandirici olurdu aslinda.
Ancak iste abartinca durum degisiyor. Kiz diye bebegi istememek mi? Ki bu haftalarda daha zor görülüyor kizmi oglanmi diye.
Konuya zerre inanmadim. Ancak gelecek yorumlarda bakalim konu sahibi daha ne ekleyecek.
Evet vallahi çocuğumun üzerine yemin ederim ki % 90 kız dedi. BilmiyorumNe erken belli olmuş cinsiyet pek beklenen bişey değil bu özelikle kız bebeklerde bu kadar erken kesinlik doğru değildir.
Ben burada zorda olduğum için sizlerden fikir almak istedim. Kesinlikle size kalmış inanıp inanmamak. Keşke o kadar kafam boş olsada sizin dediginiz gibi yalandan konu uydurup öylesine fikir alsam..Nedense konu inandırıcı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?