- 23 Ocak 2016
- 34.984
- 51.000
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
ay cidden amacım o değildi,konunu altlarda tavsiye edilen başlıklarda gördüm de, öyle hiç bakmadım tarihe okuyordum heyecanla
günahımı alıyorsun şu an... gerçekten hiç kötü niyetim yoktu,çok samimiyim... :/En eski konumu bulup beni mi korkutacaksınız
Sana inanıyorum ama belli bir grupla yazıştığın için böyle düşündümgünahımı alıyorsun şu an... gerçekten hiç kötü niyetim yoktu,çok samimiyim... :/
En eski konumu bulup beni mi korkutacaksınız
cidden çok şaşırdım şu an... tesadüfen girmiştim konuya... :/Sana inanıyorum ama belli bir grupla yazıştığın için böyle düşündüm
Çok eski bir konum diğer konuyu da okuduğunuzda anlarsınızKiz Niloya bu ne
Dur bı bakem öbür konunun nerdekiÇok eski bir konum diğer konuyu da okuduğunuzda anlarsınız
İstersen çok kurcalama doğum sonrası eşimle yaşadığımız birşey şimdi düzeldik geçti ilgisiz bir dönem yaşadık ayrılmanın eşiğinden döndükDur bı bakem öbür konunun nerdeki
Öbürü hangisi niloya link bıraksana.Çok eski bir konum diğer konuyu da okuduğunuzda anlarsınız
Geçti o günler kardeş hala odun iltifat etmez de geçti işte doğum sonrası sendorumuyduYa acaba şöyle birşey mi yapsanız, eşinizle randevulasip dışarıda bulussaniz, yeni tanışıyormuş gibi davransanız mesela çok tatlı olmaz mıfantezik olaylar felan...
Hemen etiket yapayım aa sen kaçırma olur muÖbürü hangisi niloya link bıraksana.
Vazgeçtim boşver demişsin arkadaşa. Ben de boşverdim.Hemen etiket yapayım aa sen kaçırma olur mu
Hee aman iyi iyi geçtiyse, olsun siz yine de bi deneyinGeçti o günler kardeş hala odun iltifat etmez de geçti işte doğum sonrası sendorumuydu
Yok yav oku yavVazgeçtim boşver demişsin arkadaşa. Ben de boşverdim.
İnsan 19 ay birşey görmeyince haliyle bekliyor bri dönemdi ve geçtiHee aman iyi iyi geçtiyse, olsun siz yine de bi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?