Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

@deliha86 Aaa yorumunuza şaşırdım. Gecen bir kadının kocalığından ve babalığından gem vuran konusunda , uyandırıp öpesiniz gelmişti kocanızı ,kalpler falan..
[/QUOTE]
Kuzum sen olayı hepten yanlış anlamışsın.
Kocamın kocalığında ve babalığında bişey yok şükür bu konuda düşüncem aynı.bayan o konuyu açınca , kendi kendime dedimki , ne kocalar varmış ,sen monotonluktan ottan poktan şikayet edion dedim kendi kendime.o an kalkıp öpesim geldi.

Bana zaman zaman gelen duygu şu,evlilik çoluk çocuk temizlik çamaşır yani hergün aynı şeyleri yapıyor olmak insanı diplere sürüklüyor.değişiklik heyecan aramak uzun süren evlilikler için normal.ama başka bir hayatta seçsen onunda sonu aynı olacak.
Umarım anlaşılmıştır.

@deliha86 Aaa yorumunuza şaşırdım. Gecen bir kadının kocalığından ve babalığından gem vuran konusunda , uyandırıp öpesiniz gelmişti kocanızı ,kalpler falan..
Kuzum sen olayı hepten yanlış anlamışsın.
Kocamın kocalığında ve babalığında bişey yok şükür bu konuda düşüncem aynı.bayan o konuyu açınca , kendi kendime dedimki , ne kocalar varmış ,sen monotonluktan ottan poktan şikayet edion dedim kendi kendime.o an kalkıp öpesim geldi.

Bana zaman zaman gelen duygu şu,evlilik çoluk çocuk temizlik çamaşır yani hergün aynı şeyleri yapıyor olmak insanı diplere sürüklüyor.değişiklik heyecan aramak uzun süren evlilikler için normal.ama başka bir hayatta seçsen onunda sonu aynı olacak.
Umarım anlaşılmıştır.
[/QUOTE]

Kendi yorumunuzu ben yazmışım gibi nasıl alıntıladınız?

Kendi yorumunuzu ben yazmışım gibi nasıl alıntıladınız?
[/QUOTE]
Anladıysam arap olayım.

"Üstelik balığa gidiyor" kısmını anlayamadım. Alakasız geldi çok güldüm acaba bilmediğim bir deyim mi bu

Siz eşinizi aldatmak istemiyorsunuz ki. İlgi istiyorsunuz sadece. Çevreniz sizi beğensin istiyorsunuz. Bunlar kötü istekler değil gibi geldi bana.

Vur soğuk suyu malum yerine otur aşağı ! Bunu da sormayın bir zahmet artık ya !

İnsanların gerçek zihniyetini anlamak için sanırım böyle başlıklara ihtiyaç var.

Nekadar kirli iğrenç düşünceler var inanamıyorum.
Kocalarımız elden gidiyor moduna girilmiş kadına iğrenç ithamlarda yakıştırmalarda bulunulmuş.
Vay anam vay kafese koyunuz kocalarınızı

Bence size rahat batiyor. Adam isinde gucunde, kotu aliskanligi olmayan, size ve cocugunuza da vakit ayiran biri anladigim kadariyla. Biraz oturup hayatimizdan memnun olsak ve şükretsek ne guzel olur degil mi? Dunyanin geri kalani sizi begense ne olur begenmese ne olur? Bu begenilme sevdasini ergenlikte birakmaniz gerekirdi

Sizi anlıyorum çapkınlık değil bu. Başka bir konuya bir üyenin yazdığı cevabı çok beğenmiştim. ‘Evli insan kılıfına girmek’ le ilgiliydi. Maalesef bizim toplumumuz bize bunu diretiyor ve aşk da heyecan da evlendikten sonra bitiyor. Sorun bu sadece.

Ölsen keşke

Balığa gitmesi ne gibi bir sorun size göre onu anlayamadım? Balığa gitmek kötü birşey mı? Ne kadar garip derdiniz var.
Neden garip geldi size 6 gün adet dönemi geçirmişim tam temizlendiğim akşam Balığa gidiyor dert değil mi bu sorunca da günler çuvala mı girdi oluyor

Muhteşem cevaptı teşekkür ederim diğer mesajlarınız için

Aman iyi kolla kocanı sakla sakın ne kadar saklayabilirsen artık bilemicem

Sanırım size güzel diyen ilgilenen biri var??
Biri mi birden fazla desem olmaz mı bakışlariyla güzelliğimi onaylayan çok kişi var bi eşimin dilinden çıkaramadım şu iltifatları terapiye gidiyorum psikolojik destek alıyorum ama keşke eşim de gitse onu aldatmaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…