- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Ben sizi anladım.
Hemde çok iyi anladım.
Şöyle düşünün , diyelim tekrar aşık oldunuz , oda bitecek ve o aşta sevgiye dönüşecek....
Bunun sonu yok yani.
Banada gelirler arada öle ve böyle düşünerek kendime gelirim.
Kuzum sen olayı hepten yanlış anlamışsın.@deliha86 Aaa yorumunuza şaşırdım. Gecen bir kadının kocalığından ve babalığından gem vuran konusunda , uyandırıp öpesiniz gelmişti kocanızı ,kalpler falan..
Kuzum sen olayı hepten yanlış anlamışsın.
Kocamın kocalığında ve babalığında bişey yok şükür bu konuda düşüncem aynı.bayan o konuyu açınca , kendi kendime dedimki , ne kocalar varmış ,sen monotonluktan ottan poktan şikayet edion dedim kendi kendime.o an kalkıp öpesim geldi.
Bana zaman zaman gelen duygu şu,evlilik çoluk çocuk temizlik çamaşır yani hergün aynı şeyleri yapıyor olmak insanı diplere sürüklüyor.değişiklik heyecan aramak uzun süren evlilikler için normal.ama başka bir hayatta seçsen onunda sonu aynı olacak.
Umarım anlaşılmıştır.
Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Vur soğuk suyu malum yerine otur aşağı ! Bunu da sormayın bir zahmet artık ya !Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Sizi anlıyorum çapkınlık değil bu. Başka bir konuya bir üyenin yazdığı cevabı çok beğenmiştim. ‘Evli insan kılıfına girmek’ le ilgiliydi. Maalesef bizim toplumumuz bize bunu diretiyor ve aşk da heyecan da evlendikten sonra bitiyor. Sorun bu sadece.Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Ölsen keşkeYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Neden garip geldi size 6 gün adet dönemi geçirmişim tam temizlendiğim akşam Balığa gidiyor dert değil mi bu sorunca da günler çuvala mı girdi oluyorBalığa gitmesi ne gibi bir sorun size göre onu anlayamadım? Balığa gitmek kötü birşey mı? Ne kadar garip derdiniz var.
Muhteşem cevaptı teşekkür ederim diğer mesajlarınız içinAnladığım kadarıyla,
ben ne söylemek istediğimi size tam aktaramamışım.
Vicdan başka bir boyutu bu işin.
Onu yok saymıyorum elbette.
Herkes akşam yattığında vicdanıyla başbaşa kalır,kimi onunla hesaplaşır,
kimi duyarlılığını kaybetmiştir,önemsemez.
Belli ki siz fazlasıyla önemseyen gruptasınız.
'Aldatmayı bırak,akıldan geçirmek de benim için çirkin ve kabul edilemez' demek başka bir şey, 'düşündün,öyleyse aldattın' demek başka bir şey.
İkisi arasında ince bir nüans farkı var.
Konuya dini içerikli bir yorum katmayı hiç istemiyordum ama yazmak durumunda kaldım.
Bizi yaradan Allah bile düşüncelerimizden dolayı bizi hesaba çekmeyeceğini söylerken,
biz kulların birbirimizi düşüncelerinden dolayı hesaba çekip,kesin kanıya varmamız ve ceza kesmemiz ne kadar doğru?
Üstelik bu yaklaşım,
insana taşıyabileceğinden daha ağır bir yük yüklemek bana göre.
Hem psikolojik açıdan,
hem de inanç ve yükümlülükleri bakımından.
Son cümlenize katılıyorum,bu düşüncelerin oluşmaya başlaması bir problemin göstergesidir.
Bununla birlikte bizim,sizinle ayrıştığımız nokta siz bu düşüncelerin akla gelmesini bile kabullenemiyorsunuz.
Bunu eyleme dökmekle aynı kefeye koyuyorsunuz.
Umarım hayatı hep stabil yaşamayı ve bu tip 'sakıncalı' düşüncelerden uzak kalmayı başarabilirsiniz.
Ben 'beşer,şaşar' olarak başarabildiğimi iddaa edemeyeceğim.
Söyledim istedim üstelik arabada giderken biz arkada otururken bir romantik bakış çok nu dedimBu kısmın aynısını eşinize söyleyin. Bu kadar.
Aman iyi kolla kocanı sakla sakın ne kadar saklayabilirsen artık bilemicemTam kocalarımızı kollamamız gereken kadın tıpı. Kusura bakma ama yargılanmayı haketmıssın. Ne dıyelım yanı gıyın suslen elın adamları oran guzel buran guzel gıydıgın yakıssın desın mı dıyelım. Böyle mazbut duran ama ıcınde sacma sapan tatmın edılmeyı bekleyen egolu bır tıp. Allah esını tez zamanda senden kurtarsın
Yok hazırdım evlenmeye aşık olarak evlendim ama o heyecanlar yok artıkBence evlenmeye hazir olmadan evlenmissiniz, evlenmeden once her turlu goz capkinligini yapip oyle evlencektiniz. Bir de evlendiginiz kisisye asik olmak cok cok onemli, yoksa daha iyisini ariyorsunuz maalesef.
Hayır evliliğim bitmedi eşimi de seviyorum ama içimdeki aşka susamışlığı durduramıyorum yeniden aşık olma duygusu var ne yapicam bilmiyorum
[/QUOTE
Bahardandır bahardan. Kıpır kıpır oluyo insan. Eşinizle kısa tatil, ilişkiiyi renklendirici şeyler yapın hiç beklemeden. Alimallah Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.
Yok hazırdım evlenmeye aşık olarak evlendim ama o heyecanlar yok artık
Biri mi birden fazla desem olmaz mı bakışlariyla güzelliğimi onaylayan çok kişi var bi eşimin dilinden çıkaramadım şu iltifatları terapiye gidiyorum psikolojik destek alıyorum ama keşke eşim de gitse onu aldatmaktan çok korkuyorumSanırım size güzel diyen ilgilenen biri var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?