Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Hay Allah razı olsun ne de güzel anlatmışsın eşimin ilgisizligi ve bu şekildeki gidişatı dolayisi ile çapkın olacağım demek istedim

Ben ona ilgi gösterdim lakin bundan sonra bundan daha fazla özveride bulunamayacağım çok güzelsin çok güzel olmuşsun hayatım demek bu kadar zor mu

Benim eşim sizin anlattığınız gibi değil bikaç yılda bir çiçek alır o kadar biraz odunluk var malesef

Aynen öyle defalarca da eşime dile getirdim hiçbir şey değişmedi suan terapiye giden de benim ilgilen kocanla diyenlere gelsin 1 ay boyunca ilişki istemediği için önünde tüm fantazi geceliklerini sinirimden parçalamış biriyim ben bundan sonra otur sana masaj yapayım diyecekmişim bak hele bak evde hazır bekleyen hatun var işler tam takır gidiyor ütü çamaşır bulasik yemek karşılığı sadece eve bakıp maddi ihtiyaçları karşılamak mı

Ben her kadının evlenmeye müsait olduğunu düşünmüyorum... Konu sahibi arkadaş da bu düşüncemi destekliyor.. Herkes evlenemez. Herkes anne olamaz bence..
Kendime laf söyletirim lakin anneliģime gelince bi durrrr bakalım orada aldatmamışım bir derdimi bayan arkadaşlarımla paylaşmısim bir çare çözüm aramışım analığıma laf edemezsin hadi ordan sen benim çocuğuma nasıl ne şartlarda baktığımı biliyor musun

Ay şu tarz anlatım yok mu inanmıyorum hersey isinde gücünde olmak mı ortada ilgisizlik var alsana bana maddi paran pulun mülkünle karşılığı ne ise parası vericem

Ben ona ilgi gösterdim lakin bundan sonra bundan daha fazla özveride bulunamayacağım çok güzelsin çok güzel olmuşsun hayatım demek bu kadar zor mu

Bazilarina zor demekki.Bu isin boyle gitmeyecegini soyle.Herkesin ilgiye ihtiyaci var elinden geleni yaptiktan vicdanin rahat olduktan sonra kimsenin ne dusundugunun onemi yok.Lakin genede flortten capkinliktan uzak dur.Cunku bu gene senin vicdanini etkiler.Bosanip bosanmamak senin kararin.

Eşi iz değişmiyor ve sizde mutsuzsanız, aldatmaktan korkuyorsanız ayrılın o zaman. Size güzle olduğunuzu hissettiren bakışları olan adamalardan biriyle evlenin.

Bunu yargılamak içinde demiyorum, terapi sizde neyi değiştirecek bilmiyorum ama eşiniz sizin aldığınız terapiyle değişmeyecek.

Balık tutmaya gitmeseymis işte hep bu balık tutmaya giden erkekler yüzünden çapkın kadınlar çıkıyor böyle ahh erkekler....

Evli değilim ama bende çok çapkınım
En az 5 kişi var konuştuğum
Bazen birbirine karışıyor
O yüzden sana akıl veremicem bu konuda
Benimki yaşadığum ilişkilerden sonra oldu belki güven problemi belki bağlanma korkusu
Evlilikten korkuyorum mesela.eski populeritemi yitirmek istemiyorum.canımın istediğini yapıyorum böyle mutluyum .

Evet aşk güzel bir duyguda peki sadakat bağlılık sevgi merhamet vefa gibi duygularımız nereye gidiyor belki eşinizde size olan aşkını başka şekilde gösteriyordur

İlgi istiyorsunuz. Bu çok doğal. Ama bu durumu düzeltmeye bakın derim, eşinizle konuşun. Olmuyorsa ayrılın. Zaten birine aşık olsanız bu karsılıksız olacak, menfaat elde etmeye calışacaklar

bütün her şeyin arasına kıstırılmış olan EŞİM BALIĞA GİDİYOR lafı hahahhaha

bana çok normal geliyor durumunuz çünkü ben de tıppppkı böyleyim ve bir çaresi yok maalesef ki bunun.

Beğenilmek herkesin hoşuna gider . Önemli olan yanlış yola girmemeniz
Eşinizle , heyecan yaratacak aktiviteler yapın , belki birşeyler canlanır aranızda ...
doğru yoldan ayrılmamanız dileğiyle !
tam da yazacağım buydu .. yanlış yoldasınız. eşini seven insan bu sekılde dusunmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…