- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Adımı çapkın kız mi koydunValla capkin kiz sen de haklisin, kalp heyecan ariyor. heyecan, gorunce kalbin carpmasi, yeni flort heyecani bunlar guzel seyler kalp ariyor vallahi.
Hay Allah razı olsun ne de güzel anlatmışsın eşimin ilgisizligi ve bu şekildeki gidişatı dolayisi ile çapkın olacağım demek istedim.
Kadının söylediğinde bir şey yok ya hu sevgi ve ilgi eksikliği yaşıyor, başka bi adamdan bahsetmemiş ki konusu kocasının ilgisizliği üzerine. Çapkınım başlığı yanlış bi başlık olmuş sadece. Özel birinden bahsetmemiş ki Sevilmeyi özlemiş işte, o heyecanı vs. Bundan bile rahatsız olmuş bu kadın mı çapkınlık yapacak?
Ben ona ilgi gösterdim lakin bundan sonra bundan daha fazla özveride bulunamayacağım çok güzelsin çok güzel olmuşsun hayatım demek bu kadar zor muHic bir taraf ilgilenmesin birbiriyle tamam.Kimse cabalamasin.Ilgiyi bulamayan ayrilsin direkt. :)
Bana gelse erkek dese onada aynisini yazardim.Cunku burada cozum arayan biri var.Cozum arayan ilk adimi atar.Nasil bir cozum sunalim hanimefendiye simdi?Ne diyelim bu adam seninle ilgilenmiyor sen de ilgilenme gecinip gidin.
Esinizden ilgi gormenize sevindim keske herkes boyle olsa herkes mutlu olsa.
Benim eşim sizin anlattığınız gibi değil bikaç yılda bir çiçek alır o kadar biraz odunluk var malesefböyle şeyler kişiye baglı onu da söyleyeyim.
akşam yemeğinde masaya mum koysam, bizim evde geyik malzemesidir bu.
sevdiğin için yapılan şeyler kendiliğinden olur zaten.
televizyon izlerken kucağına yatarım, saçlarımı okşar, bebekle geceyi zor geçiriyorsam kalkıp bana bitki çayı yapar. eğer o gün işten yorgun geldiyse, uyuması veya kafa dinlemesi için odaya çekilmesini sağlarım. tatlı yapacaksam, onun sevdiği gibi yaparım gibi...
basit, yaparken farkında bile olmadığımız şeyler bunlar.
o yüzden ortak dil önemli.
kimi insan sever masaya mum koyulsun, müzik açılsın vs.
bu ortak dil evlenirken oluyor, sonra çocukla güncellenmesi gerekebiliyor.
belki ihtiyaç duydukları budur.
Aynen öyle defalarca da eşime dile getirdim hiçbir şey değişmedi suan terapiye giden de benim ilgilen kocanla diyenlere gelsin 1 ay boyunca ilişki istemediği için önünde tüm fantazi geceliklerini sinirimden parçalamış biriyim ben bundan sonra otur sana masaj yapayım diyecekmişim bak hele bak evde hazır bekleyen hatun var işler tam takır gidiyor ütü çamaşır bulasik yemek karşılığı sadece eve bakıp maddi ihtiyaçları karşılamak mıHayat kadınların etrafında dönsün falan demiyor
h
Hayat kadınların etrafında dönsün falan dememiş zaten kimse. Tüm adamlar bana iltifat etsin demek hastalıklı bir durum, konu sahibinin de böyle bir düşüncesi yok. Ama benim anladığım kadarıyla ortada kadından başka bunalan kimse yok. Adam yapmak istediklerini zaten yapıyor, kadının ne durumda olduğuna da pek bakmıyor. Neden adam mağdur, kadın da direkt baskıcı biri olarak farz edildi anlayamadım. Böyle olması da bir ihtimaldir tabii ama evliliklerin çoğunda erkekler bir süre sonra yalnızmışcasına yaşamlarını sürdürmeye başlıyor, kadından ciddi bir uyarı gelmedikçe onunla ilgilenmiyor. Bu türden bir evliliği bizzat yaşadım o yüzden biliyorum.
Kendime laf söyletirim lakin anneliģime gelince bi durrrr bakalım orada aldatmamışım bir derdimi bayan arkadaşlarımla paylaşmısim bir çare çözüm aramışım analığıma laf edemezsin hadi ordan sen benim çocuğuma nasıl ne şartlarda baktığımı biliyor musunBen her kadının evlenmeye müsait olduğunu düşünmüyorum... Konu sahibi arkadaş da bu düşüncemi destekliyor.. Herkes evlenemez. Herkes anne olamaz bence..
Ay şu tarz anlatım yok mu inanmıyorum hersey isinde gücünde olmak mı ortada ilgisizlik var alsana bana maddi paran pulun mülkünle karşılığı ne ise parası vericemBence size rahat batiyor. Adam isinde gucunde, kotu aliskanligi olmayan, size ve cocugunuza da vakit ayiran biri anladigim kadariyla. Biraz oturup hayatimizdan memnun olsak ve şükretsek ne guzel olur degil mi? Dunyanin geri kalani sizi begense ne olur begenmese ne olur? Bu begenilme sevdasini ergenlikte birakmaniz gerekirdi
Ben ona ilgi gösterdim lakin bundan sonra bundan daha fazla özveride bulunamayacağım çok güzelsin çok güzel olmuşsun hayatım demek bu kadar zor mu
Eşi iz değişmiyor ve sizde mutsuzsanız, aldatmaktan korkuyorsanız ayrılın o zaman. Size güzle olduğunuzu hissettiren bakışları olan adamalardan biriyle evlenin.Aynen öyle defalarca da eşime dile getirdim hiçbir şey değişmedi suan terapiye giden de benim ilgilen kocanla diyenlere gelsin 1 ay boyunca ilişki istemediği için önünde tüm fantazi geceliklerini sinirimden parçalamış biriyim ben bundan sonra otur sana masaj yapayım diyecekmişim bak hele bak evde hazır bekleyen hatun var işler tam takır gidiyor ütü çamaşır bulasik yemek karşılığı sadece eve bakıp maddi ihtiyaçları karşılamak mı
Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Evet aşk güzel bir duyguda peki sadakat bağlılık sevgi merhamet vefa gibi duygularımız nereye gidiyor belki eşinizde size olan aşkını başka şekilde gösteriyordurYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
tam da yazacağım buydu .. yanlış yoldasınız. eşini seven insan bu sekılde dusunmez.Beğenilmek herkesin hoşuna gider . Önemli olan yanlış yola girmemeniz
Eşinizle , heyecan yaratacak aktiviteler yapın , belki birşeyler canlanır aranızda ...
doğru yoldan ayrılmamanız dileğiyle !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?