- 23 Ocak 2016
- 34.984
- 51.000
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Size de yaranılmıyor yav ekşın çıktı işte daha ne istiyorsunuzKendisi hortlatmış
Ben de en son ağzıma geleni saydım, o da '' Azgınlığın yüzünden boşancaz, çocuklara yazık edeceksin. '' dedi. '' Boşanmayı bilmiyor muyum sanıyorsun, adliyede bir uçtan diğer uca sora sora gidip bitirene kadar alim olurum. Erkeklere güçlü diyenin ağzını kırarım bi daha, aman totonuz zora gelmesin, ağzınızda hep bi boşancam lafı. Bu sorun bende olsa yine boşanalım diyen sen olacaktın. '' diye bastım kalayı. Aslında 6 yıllık evliliğimizde boşanma lafının geçişi 2.dir bu olay. Ama bdv dolgunluğu olsa gerek, bdv deki yamuk heriflerin siniri de adamdan çıktı.1 ay mı 19 ay canım o
Evet düzeldik bir gece tüm fantazi geceliklerimi cart curt önünde yırtınca yavaş yavaş düzeldi işte
Azgınlıkla ne alakası var 6 ay cinsel anlamda hiç görüşmediğimizi bilirim dua etsin boşanmadım o dönemde sabrettim ama bu şekilde evliliği biten çok insan varBen de en son ağzıma geleni saydım, o da '' Azgınlığın yüzünden boşancaz, çocuklara yazık edeceksin. '' dedi. '' Boşanmayı bilmiyor muyum sanıyorsun, adliyede bir uçtan diğer uca sora sora gidip bitirene kadar alim olurum. Erkeklere güçlü diyenin ağzını kırarım bi daha, aman totonuz zora gelmesin, ağzınızda hep bi boşancam lafı. Bu sorun bende olsa yine boşanalım diyen sen olacaktın. '' diye bastım kalayı. Aslında 6 yıllık evliliğimizde boşanma lafının geçişi 2.dir bu olay. Ama bdv dolgunluğu olsa gerek, bdv deki yamuk heriflerin siniri de adamdan çıktı.
Özür diliyorum ozamanKendisi hortlatmış
Bana ekşınlı değil konu yav. İlk açtığında da yorum yapmışım normal şeyler bunlar diyeSize de yaranılmıyor yav ekşın çıktı işte daha ne istiyorsunuz
Evet yazmışsın az önce bi bakayım dedim gördümBana ekşınlı değil konu yav. İlk açtığında da yorum yapmışım normal şeyler bunlar diye
Hııı, 37 yaşında balon gibi söndüm demiyordu bana azgın diyordu.Azgınlıkla ne alakası var 6 ay cinsel anlamda hiç görüşmediğimizi bilirim dua etsin boşanmadım o dönemde sabrettim ama bu şekilde evliliği biten çok insan var
He he buhran geçiriyorum tövbe Yarabbim yaÖzür diliyorum ozamangene buhran mı geçiriyor tospikm?
Çapkınım hovardayım 24 ayardayım her gece bir bardayım hayda hayda güleydaYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Eşim beni istemiyor
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunun devamıdır
Hesap çok gerçek buradayımHesabın gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum Allahım nolur..
Durum karisik gercektende.. esinizle konusun bu durumu artik eskisi gibi deiliz flan diyin baktin ayni duygular devam ediyor bence ayrilin sonunuz pek yok gibi cnkuYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Eşim beni istemiyor
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunun devamıdır
Sonumuz pek yok gibi mi duruyor kardeş konuyu açalı kaç yıl olmuş evliyiz 11.yılımızı kutladık gayet de mutluyuz çok şükürDurum karisik gercektende.. esinizle konusun bu durumu artik eskisi gibi deiliz flan diyin baktin ayni duygular devam ediyor bence ayrilin sonunuz pek yok gibi cnku
bu konu neden hortlamış eskiymişteEvet yazmışsın az önce bi bakayım dedim gördüm
benim konuları hortlatabilirsiniz ama çok sıkıcılar bilineEski konuları hortlatmaya ne gerek var? Psikolojik bunalıma girmiştir olabilir dönem dönem? Üzerinden sular seller akmış konuları hortlatmayın...
benim konuları hortlatabilirsiniz ama çok sıkıcılar biline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?