Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

1 ay mı 19 ay canım o
Evet düzeldik bir gece tüm fantazi geceliklerimi cart curt önünde yırtınca yavaş yavaş düzeldi işte
Ben de en son ağzıma geleni saydım, o da '' Azgınlığın yüzünden boşancaz, çocuklara yazık edeceksin. '' dedi. '' Boşanmayı bilmiyor muyum sanıyorsun, adliyede bir uçtan diğer uca sora sora gidip bitirene kadar alim olurum. Erkeklere güçlü diyenin ağzını kırarım bi daha, aman totonuz zora gelmesin, ağzınızda hep bi boşancam lafı. Bu sorun bende olsa yine boşanalım diyen sen olacaktın. '' diye bastım kalayı. Aslında 6 yıllık evliliğimizde boşanma lafının geçişi 2.dir bu olay. Ama bdv dolgunluğu olsa gerek, bdv deki yamuk heriflerin siniri de adamdan çıktı.

Azgınlıkla ne alakası var 6 ay cinsel anlamda hiç görüşmediğimizi bilirim dua etsin boşanmadım o dönemde sabrettim ama bu şekilde evliliği biten çok insan var

Azgınlıkla ne alakası var 6 ay cinsel anlamda hiç görüşmediğimizi bilirim dua etsin boşanmadım o dönemde sabrettim ama bu şekilde evliliği biten çok insan var
Hııı, 37 yaşında balon gibi söndüm demiyordu bana azgın diyordu.

Çapkınım hovardayım 24 ayardayım her gece bir bardayım hayda hayda güleyda

Durum karisik gercektende.. esinizle konusun bu durumu artik eskisi gibi deiliz flan diyin baktin ayni duygular devam ediyor bence ayrilin sonunuz pek yok gibi cnku

Durum karisik gercektende.. esinizle konusun bu durumu artik eskisi gibi deiliz flan diyin baktin ayni duygular devam ediyor bence ayrilin sonunuz pek yok gibi cnku
Sonumuz pek yok gibi mi duruyor kardeş konuyu açalı kaç yıl olmuş evliyiz 11.yılımızı kutladık gayet de mutluyuz çok şükür

Konu neden hortladi orasini anlamadim ama ben hiç yadırgamadım. Yok gercek olmasin yok bilmem ne. Kadin sanki sokakta gördüğü adamlarin uzerine atlamis gibi tavirlar...

Arzulanmayan her kadin, kadınlığını kaybetmiş gibi hissediyor. Baska biri tarafindan begenilmek, tatli bir bakış hoşuna gidiyor. Neden gitmesin? Kadin oldugunu hatırlatıyor. Güvenini yerine getiriyor.

Bu çapkınlıkla ilgili bir durum da değil bence. Ona buna göz kırpsanız, bile isteye kolunuzu falan dokundursaniz bu tarz ufak hareketler çapkınlık bence. Yoksa bu his bana normal geldi. Evdeki ayı beğenmiyor diye kimsenin beğenmeyecegini düşünüp depresyona mı girelim?

Niloyatospikk zorla gündem yaptınız konuyu yahu
Buradaki yorumundan insana diş bileyecek, geçmiş yazdıklarını ortaya çıkarıp düşmanlık güdecek kadar boş vakti olan insanla da muhatap olmayın bence

Bazen bana “beğenmedim” atan oluyor. Adını bile aklımda tutamıyorum. Oysa kendilerine mürit toplayanlar varmış, bugün öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…