- 10 Nisan 2014
- 43.417
- 115.712
- 798
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
aşk meşk işini tam kestiremedim de ilk 24 yaşında çıktım biriyle ha ha ha.gezin tozun yurtiçi yurtdışı ne imkan varsa artık.zaten bir adama bağımlı yaşanacak ömür boyu.aceleniz ne?yıllarca arkadaşlarımın sevgili dertlerini dinledim.valla çekilecek çile değildiKaç yaşında aşık oldun? Ya da hiç oldun mu
Niloyatospik aaaa bari sen yapma bacim seni tanirim kk dan çok saglam yorumlarin vardir ....Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Eşim beni istemiyor
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunun devamıdır
24 yaşına kadar hiç sevdiğinize sarılıp uyumadıysanız garip gelir tabiiaşk meşk işini tam kestiremedim de ilk 24 yaşında çıktım biriyle ha ha ha.gezin tozun yurtiçi yurtdışı ne imkan varsa artık.zaten bir adama bağımlı yaşanacak ömür boyu.aceleniz ne?yıllarca arkadaşlarımın sevgili dertlerini dinledim.valla çekilecek çile değildi
2019 konusu gülümNiloyatospik aaaa bari sen yapma bacim seni tanirim kk dan çok saglam yorumlarin vardir ....
Bak capkin diye birsey yok aldatan vardir net .
Sen eğer mutlu degilsen ayrilir yeni birini bulursun ama evliyken esinin ilgisizligini bahane edip yanlislar yaparsan bu sonucu degistirmez. Bosluktaydim hata yaptim bu söz eskidi artik yemez kimse .
Hata yapma ve eşinle bir çift terapisine basvur durumunuz iyiymis. Kurtaramazssan ayrilirsin ama kendine yakisir sekilde.
Küçük suprizler yap mesela çocuğu uyut veya annende birak evi hazirla sen hazirlar jartiyet olayi falan molotonlasmasina izin vermeGenelde haftasonları kızımızla birlikte yemeğe çıkarız ardında gezeriz 2 yaşında kızımız eşim iyi bir estir ama bi romantik baksa bişeyler söylese bekarken evlenmek çok isteyen oldu benimle eşim ben aldım işte deyip duruyor ama gönlümü okşayacak hiç iltifat bişey yok
Cok sevindim adiniza2019 konusu gülümaltına eklediğim konuyu da oku emi ikisi birlikte
Geçti gitti o günler mutluyuz hatta yaz tatilimiz için hazırlık yapıyoruz
Karşısındaki de diyor: içim almıyorTugba ekinci gibi cevap veriyorum bu yorumunuza
Yok inan ki küçük sürpriz falan yapamam o yapsın bana artık sürprizKüçük suprizler yap mesela çocuğu uyut veya annende birak evi hazirla sen hazirlar jartiyet olayi falan molotonlasmasina izin verme
Anam ben de otel bakıyorum. Otelciler bizi bu yaz kazıklamaya yeminli gibi2019 konusu gülümaltına eklediğim konuyu da oku emi ikisi birlikte
Geçti gitti o günler mutluyuz hatta yaz tatilimiz için hazırlık yapıyoruz
Aynen biz otelde de kalıcaz nasipse çadır da kamp da yapıcaz inşallah ikisi deAnam ben de otel bakıyorum. Otelciler bizi bu yaz kazıklamaya yeminli gibiGavur gibi fiyat vermişler
Eşim gecen is yerinden aramis farkettinmi diyor neyi dedim nasıl ya nasıl farketmedin kapinin önüne koydugun cöpleri attim Aaaaaa dedim bayiliyordum mutluluktan nasıl supriz anlatamam dedim bu bana bir yıl yeter ulan yapsak kabahat yapmasak kabahat dediYok inan ki küçük sürpriz falan yapamam o yapsın bana artık sürprizyeter kız 19 ay beklemişim asker yolu gibi
Ayyy biz dee. Çadırda ilk kez çocukla kalacağız. İnşallah çok havasız olmazAynen biz otelde de kalıcaz nasipse çadır da kamp da yapıcaz inşallah ikisi de
Lafım size değil. Konu sahibi ve benim bugün paylaştığım bir caps ile ilgili
şimdi eğer lafınız durumunuzda paylaştığınız caps ile ilgiliyse,bu paragrafı neden yazdınız? çünkü orada eski konu hortlatmak gibi bir durum yoktu. ben zaten alttaki paragrafı değil,bu kısmı üzerime alındım. buna yorum yaptım. yani bu yazdığınızın caps olayı ile ilgisi,alttaki yazdığınızın da şu anki durumla ilgisi yok :)Buradaki yorumundan insana diş bileyecek, geçmiş yazdıklarını ortaya çıkarıp düşmanlık güdecek kadar boş vakti olan insanla da muhatap olmayın bence
buradan bahsediyorsunuz herhalde caps olayı diye. yanlış anlamadım değil mi? ama işte caps olayının şu anki meseleyle bir alakası yok, mevzu konunun hortlatıldığının zannedilmesi, ondan dolayı caps konusunu direkt muhatabına söyleseniz bence daha iyi olurdu.Bazen bana “beğenmedim” atan oluyor. Adını bile aklımda tutamıyorum. Oysa kendilerine mürit toplayanlar varmış, bugün öğrendim
Benimki de öyle sürpriz yapar unutulur mu öyle sürprizlerEşim gecen is yerinden aramis farkettinmi diyor neyi dedim nasıl ya nasıl farketmedin kapinin önüne koydugun cöpleri attim Aaaaaa dedim bayiliyordum mutluluktan nasıl supriz anlatamam dedim bu bana bir yıl yeter ulan yapsak kabahat yapmasak kabahat dedi
Çadır kaç kişilik bizim 2 kişilik çadırımız var bikaç tane ama şimdi büyüğünü alıcaz balıkçı eşim aynı zamanda orada da kullanıyorlarAyyy biz dee. Çadırda ilk kez çocukla kalacağız. İnşallah çok havasız olmaz
Size olsa neden söylemeyeyimşimdi eğer lafınız durumunuzda paylaştığınız caps ile ilgiliyse,bu paragrafı neden yazdınız? çünkü orada eski konu hortlatmak gibi bir durum yoktu. ben zaten alttaki paragrafı değil,bu kısmı üzerime alındım. buna yorum yaptım. yani bu yazdığınızın caps olayı ile ilgisi,alttaki yazdığınızın da şu anki durumla ilgisi yok :)
buradan bahsediyorsunuz herhalde caps olayı diye. yanlış anlamadım değil mi? ama işte caps olayının şu anki meseleyle bir alakası yok, mevzu konunun hortlatıldığının zannedilmesi, ondan dolayı caps konusunu direkt muhatabına söyleseniz bence daha iyi olurdu.
çünkü kim neyle itham ediliyor birbirine karıştı. :)
Ben de ilk defa çadırda kalıcamAyyy biz dee. Çadırda ilk kez çocukla kalacağız. İnşallah çok havasız olmaz
Üç kişilik çadır ama havasız ve dar olur gibi geldi çocuk olunca. Gençken bizim için sorun yoktu da bebe kıymetliÇadır kaç kişilik bizim 2 kişilik çadırımız var bikaç tane ama şimdi büyüğünü alıcaz balıkçı eşim aynı zamanda orada da kullanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?