Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Kaç yaşında aşık oldun? Ya da hiç oldun mu
aşk meşk işini tam kestiremedim de ilk 24 yaşında çıktım biriyle ha ha ha.gezin tozun yurtiçi yurtdışı ne imkan varsa artık.zaten bir adama bağımlı yaşanacak ömür boyu.aceleniz ne?yıllarca arkadaşlarımın sevgili dertlerini dinledim.valla çekilecek çile değildi

Niloyatospik aaaa bari sen yapma bacim seni tanirim kk dan çok saglam yorumlarin vardir ....

Bak capkin diye birsey yok aldatan vardir net .
Sen eğer mutlu degilsen ayrilir yeni birini bulursun ama evliyken esinin ilgisizligini bahane edip yanlislar yaparsan bu sonucu degistirmez. Bosluktaydim hata yaptim bu söz eskidi artik yemez kimse .

Hata yapma ve eşinle bir çift terapisine basvur durumunuz iyiymis. Kurtaramazssan ayrilirsin ama kendine yakisir sekilde.

24 yaşına kadar hiç sevdiğinize sarılıp uyumadıysanız garip gelir tabii Üniversitedeyken ülkenin yarısını gezdik zaten . Her yörenin şarap tadımını yaptık, Kapadokya’da, Harran’da, şeytan sofrasında gün batımını izledik.
“Bir adama bağımlı olmak” şeklinde bakarsanız aşk çok sıkıcı olur

2019 konusu gülüm altına eklediğim konuyu da oku emi ikisi birlikte
Geçti gitti o günler mutluyuz hatta yaz tatilimiz için hazırlık yapıyoruz

Küçük suprizler yap mesela çocuğu uyut veya annende birak evi hazirla sen hazirlar jartiyet olayi falan molotonlasmasina izin verme

Yok inan ki küçük sürpriz falan yapamam o yapsın bana artık sürpriz yeter kız 19 ay beklemişim asker yolu gibi
Eşim gecen is yerinden aramis farkettinmi diyor neyi dedim nasıl ya nasıl farketmedin kapinin önüne koydugun cöpleri attim Aaaaaa dedim bayiliyordum mutluluktan nasıl supriz anlatamam dedim bu bana bir yıl yeter ulan yapsak kabahat yapmasak kabahat dedi

Lafım size değil. Konu sahibi ve benim bugün paylaştığım bir caps ile ilgili

Buradaki yorumundan insana diş bileyecek, geçmiş yazdıklarını ortaya çıkarıp düşmanlık güdecek kadar boş vakti olan insanla da muhatap olmayın bence
şimdi eğer lafınız durumunuzda paylaştığınız caps ile ilgiliyse,bu paragrafı neden yazdınız? çünkü orada eski konu hortlatmak gibi bir durum yoktu. ben zaten alttaki paragrafı değil,bu kısmı üzerime alındım. buna yorum yaptım. yani bu yazdığınızın caps olayı ile ilgisi,alttaki yazdığınızın da şu anki durumla ilgisi yok :)
Bazen bana “beğenmedim” atan oluyor. Adını bile aklımda tutamıyorum. Oysa kendilerine mürit toplayanlar varmış, bugün öğrendim
buradan bahsediyorsunuz herhalde caps olayı diye. yanlış anlamadım değil mi? ama işte caps olayının şu anki meseleyle bir alakası yok, mevzu konunun hortlatıldığının zannedilmesi, ondan dolayı caps konusunu direkt muhatabına söyleseniz bence daha iyi olurdu.

çünkü kim neyle itham ediliyor birbirine karıştı. :)

Benimki de öyle sürpriz yapar unutulur mu öyle sürprizler

Size olsa neden söylemeyeyim Yorumları okumadım. Niloya konunun hortlamasından bahsedince genel bir şey yazdım. Hatta nickinize de şu an bakıyorum.

Çadır kaç kişilik bizim 2 kişilik çadırımız var bikaç tane ama şimdi büyüğünü alıcaz balıkçı eşim aynı zamanda orada da kullanıyorlar
Üç kişilik çadır ama havasız ve dar olur gibi geldi çocuk olunca. Gençken bizim için sorun yoktu da bebe kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…