Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Beğenmedim canavarları var maalesef.Bir yorumunu beğenmiyorsun o senin konudaki bütğn yorumlarına beğenmedim atıyor. Nasıl bir egonun eseri bu henüz çözemedim. Yalnız mürid işini anlamadım, o ne ola ki

Bir üye, birçok üye ile kanka oluyor. O üye Beğenmedim attığı zaman kankaları da hemen aynısını yapıyorlar. Çünkü onların kafası yok, düşünemiyorlar. Alfayı bellemişler, onu takip ediyorlar

Tesadüfen görmüştür konumu inanıyorum ben

Tospik konu neden hortladı kız, şimdi sırf meraktan hepsini okuyacağım ben
Oku kız ben zaten konumun 2 konumun da kapanmasını istemem geçmişte yaşanmış isteyen istediğini yazabilir herkes özgürdür saygı çerçevesinde herkes yorumunu yazabilir cinsel anlamda arzulanmadan 19 ay az çok anlarsın sen uzman olarak

Buradaki yorumundan insana diş bileyecek, geçmiş yazdıklarını ortaya çıkarıp düşmanlık güdecek kadar boş vakti olan insanla da muhatap olmayın bence
bu lafınız bana galiba, keşke ortaya bir şey atmadan önce yorumları da okusanız... konuyu ben hortlatmadım,sadece benzer başlıklarda gördüm,girdim okuyordum konuyu,tarihine de dikkat etmedim. emoji koyarak gidiyordum, niloya geldi kendisi ilk yorumu yaptı.

ben de amacımın kesinlikle kötü olmadığını,gerçekten tesadüfen gördüğümü söyledim. gereken açıklamayı da kendisine yaptım.

elbette tüm yorumları okumak zorunda değilsiniz ama en azından konuyu ilk kimin hortlattığına bakın en azından.

Ben sana inanıyorum beğendim şaşırdım emojileri gelince ben de eski bir konumu hortlatmak istediğinizi düşünüp kendim ortaya çıkardım

Lafım size değil. Konu sahibi ve benim bugün paylaştığım bir caps ile ilgili

Ben sana inanıyorum beğendim şaşırdım emojileri gelince ben de eski bir konumu hortlatmak istediğinizi düşünüp kendim ortaya çıkardım
doğrudur,sonuçta sen de zihin okuyamazsın,en başta öyle düşünmüş olabilirsin gayri ihtiyari olarak tabi ki :)

ancak sonradan takındığın kibar üslup için teşekkür ederim :) bana inandığın için de ayriyeten teşekkür ederim :)

Sen de biliyorsun ki çeşit türlü yalan konuşan var bizzat kendi topiğimde biri için uyarılmıştım hatta insanın böyle düşünmesi normal ben senin söylediğine inanıyorum eski konumu hortlatmak da benim için mühim değil insan kendini bildikten sonra
Rica ederim ben de teşekkür ederim

Süper Allah daim etsin canım
Ben de 12 senedir aşık arada didişik geçinip gidiyoruz işte olsun sen başlığa çapkınlık koy başlık çeker ekşınlı olur
Bizim de 19 yıl oldu. Ah ne fırtınalar gelip geçiyor, yaşayan biliyor. O yüzden bu konu bana hiç garip gelmedi. Bundan sonrası güzel olsun, deyip devam edelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…