- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Ben bir hafta çadır kampına gitmiştim de üçüncü gün ağlayarak babamı aramıştım gel beni al diye. Gitmeden önce de 'kamp yapmak çok önemli, sizin hiç güzel zevkleriniz yok, bu aileyi kınıyorum' temalı konuşmalar yapmıştımBen de ilk defa çadırda kalıcameşim bilir yaban hayatını da ilk defa ben çadırda kalıcam kamp hayatı
Lütfen hemen boşanma davası acarmısınız.Boşanın kiminle capkınlık yapıosanız yapın .Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Eşim beni istemiyor
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunun devamıdır
Eşim arkadaşlarıyla kampa gider dönem dönem. Bende heves ettim iki yıl önce, bir hafta gidip kalalım diye havalara girdim. Eşim de biz iki gün gidelim sen bir gör bak, bir haftayı sonra düşünürüz demişti. Nitekim ikinci günü zor yapmıştımBen bir hafta çadır kampına gitmiştim de üçüncü gün ağlayarak babamı aramıştım gel beni al diye. Gitmeden önce de 'kamp yapmak çok önemli, sizin hiç güzel zevkleriniz yok, bu aileyi kınıyorum' temalı konuşmalar yapmıştım
Ben zora pek gelemiyorum zaten ama çadır da hiç rahat gelmemişti bana. Başka bir tatilde bungalovda kalmıştım çok rahattıEşim arkadaşlarıyla kampa gider dönem dönem. Bende heves ettim iki yıl önce, bir hafta gidip kalalım diye havalara girdim. Eşim de biz iki gün gidelim sen bir gör bak, bir haftayı sonra düşünürüz demişti. Nitekim ikinci günü zor yapmıştımdaha da kamp konusu açmıyorum
Konu nereden nereye geldi ha haBen bir hafta çadır kampına gitmiştim de üçüncü gün ağlayarak babamı aramıştım gel beni al diye. Gitmeden önce de 'kamp yapmak çok önemli, sizin hiç güzel zevkleriniz yok, bu aileyi kınıyorum' temalı konuşmalar yapmıştım
Ne boşanması yahu Allah evliliğimizi daim etsin kocamı seviyorum benLütfen hemen boşanma davası acarmısınız.Boşanın kiminle capkınlık yapıosanız yapın .
Ama senin hatrın için bi dava açıp kapatayımLütfen hemen boşanma davası acarmısınız.Boşanın kiminle capkınlık yapıosanız yapın .
Ne demek istediğinizi anlamadım o zamanlar konuyu açtığımda da sağlıksız düşünüyordum terapi ile uzman yardımı almadığım zamanlarKonudan biraz bağımsız, böyle böyle diye karsindakine anlatmadigin her şey biraz gariptir. insanlar birini tanıyorum aa kaç yıldır yazıyor vs demeyip araya başka değişkenler koymasa görebilir aslında. 10 yıllık evliyiz sürüyor tutmadı tahminin demek de biraz garip, o zaman 10 yıldır evli olan herkes mutlu mu? 30 yıllık olanlar da ultra mutlu herhalde. Neyse ben başı okudum biraz da sonlari konuyu da yeni görmüş olabilirim, eski konuymuş daha önce gördümse de hatırlamıyorum. Bunu niye diyorum belki aralarda konunun gidişatını değiştiren çok önemli bilgiler verilmiştir genelde öyle oluyor çünkü (!) Bu önemli bilgiler o kadar önemli ki esas konuya yazılmayip aralarda akla geliyor.
Burası da ne demekse ayrıca güldüm çok önemli bilgiler mi kendi kendinize iyi tespitler dilerim.konunun gidişatını değiştiren çok önemli bilgiler verilmiştir genelde öyle oluyor çünkü (!)
Güzel gördüm mü ben de bakarım, benim tek avantajım sadece kadınları güzel bulup bakıyor olmamYok yaygüzel gördüm mü bakarım yalan değil güzele bakmak sevap Allah özene bezene yaratmış derim
Beğenilmek iltifat görmek herkesin egosunu okşar, bundan keyif almayı hiç de yanlış bulnadım ben.Oku kız ben zaten konumun 2 konumun da kapanmasını istemem geçmişte yaşanmış isteyen istediğini yazabilir herkes özgürdür saygı çerçevesinde herkes yorumunu yazabilir cinsel anlamda arzulanmadan 19 ay az çok anlarsın sen uzman olarak
Uzmanlık değil de yaşanmışlık diyelim, ben isteksizlik yaşayan taraftım ama burada okuduğum konularla eşimle empati kurmayı başardım.(biz sorunumuzu çözeli epey oldu) bu durumun ne hissettirdiğini çok iyi anlıyorum.Oku kız ben zaten konumun 2 konumun da kapanmasını istemem geçmişte yaşanmış isteyen istediğini yazabilir herkes özgürdür saygı çerçevesinde herkes yorumunu yazabilir cinsel anlamda arzulanmadan 19 ay az çok anlarsın sen uzman olarak
Ayy en sevdiğim animasyon filmiO balığa gidiyorsa, siz de sürek avına gidin.
Ben eşini aldatsa da asmam. Hatta bazı aldatmaları desteklerim. Erkekler hep birbirinilerini destekliyor. Biz niye en ufak bir şeyde kadınları taşlıyoruz ki?kadın zaten bunu kastetmiş de, yargı mood on yine kk da. dert de anlatılmıyor artık.
Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Eşim beni istemiyor
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunun devamıdır
Birşey soracağım ikizler burcu musunuz ? :) ben evli değilim ama ben de böyleyim. Kaç yaşına geldim bu huyum yüzünden evlenmeyi göze alamadım. Sadece sevgi yetmiyorYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Eşim beni istemiyor
Bu konunun devamıdır
Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Eşim beni istemiyor
Bu konunun devamıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?