Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Ben de ilk defa çadırda kalıcameşim bilir yaban hayatını da ilk defa ben çadırda kalıcam kamp hayatı
Ben bir hafta çadır kampına gitmiştim de üçüncü gün ağlayarak babamı aramıştım gel beni al diye. Gitmeden önce de 'kamp yapmak çok önemli, sizin hiç güzel zevkleriniz yok, bu aileyi kınıyorum' temalı konuşmalar yapmıştım

Lütfen hemen boşanma davası acarmısınız.Boşanın kiminle capkınlık yapıosanız yapın .

Eşim arkadaşlarıyla kampa gider dönem dönem. Bende heves ettim iki yıl önce, bir hafta gidip kalalım diye havalara girdim. Eşim de biz iki gün gidelim sen bir gör bak, bir haftayı sonra düşünürüz demişti. Nitekim ikinci günü zor yapmıştım daha da kamp konusu açmıyorum

Konudan biraz bağımsız, böyle böyle diye karsindakine anlatmadigin her şey biraz gariptir. insanlar birini tanıyorum aa kaç yıldır yazıyor vs demeyip araya başka değişkenler koymasa görebilir aslında. 10 yıllık evliyiz sürüyor tutmadı tahminin demek de biraz garip, o zaman 10 yıldır evli olan herkes mutlu mu? 30 yıllık olanlar da ultra mutlu herhalde. Neyse ben başı okudum biraz da sonlari konuyu da yeni görmüş olabilirim, eski konuymuş daha önce gördümse de hatırlamıyorum. Bunu niye diyorum belki aralarda konunun gidişatını değiştiren çok önemli bilgiler verilmiştir genelde öyle oluyor çünkü (!) Bu önemli bilgiler o kadar önemli ki esas konuya yazılmayip aralarda akla geliyor.

Ben zora pek gelemiyorum zaten ama çadır da hiç rahat gelmemişti bana. Başka bir tatilde bungalovda kalmıştım çok rahattı

Konu nereden nereye geldi ha ha
Eşim alışkın kampa her yaz balık için kamp kurarlar bana diyor sen 2 gecede kaçarsın bakalım görücez göl kenarı ya belki kaçmak istemem

Ne demek istediğinizi anlamadım o zamanlar konuyu açtığımda da sağlıksız düşünüyordum terapi ile uzman yardımı almadığım zamanlar

Gayet de mutluyuz eşimle çok şükür Allah herkese bizim evliliğimiz gibi nasip etsin her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımızın olduğu dönemler oldu ve atlattık çok şükür şimdi neyi aklınıza getirmek isterseniz getirebilirsiniz kimseye birşeyler ispat etmek zorunda değilim. Bir dönemdi ve bitti.

Yok yaygüzel gördüm mü bakarım yalan değil güzele bakmak sevap Allah özene bezene yaratmış derim
Güzel gördüm mü ben de bakarım, benim tek avantajım sadece kadınları güzel bulup bakıyor olmam izlenmeye değer güzellik sadece kadınlarda var benim için.
Beğenilmek iltifat görmek herkesin egosunu okşar, bundan keyif almayı hiç de yanlış bulnadım ben.

Uzmanlık değil de yaşanmışlık diyelim, ben isteksizlik yaşayan taraftım ama burada okuduğum konularla eşimle empati kurmayı başardım.(biz sorunumuzu çözeli epey oldu) bu durumun ne hissettirdiğini çok iyi anlıyorum.

Valla anlamadım dünki esprili paylaşimdan taa buralara mi geldik çok ilginç şeyler olmaya başladi hadi hayırlısı

Birşey soracağım ikizler burcu musunuz ? :) ben evli değilim ama ben de böyleyim. Kaç yaşına geldim bu huyum yüzünden evlenmeyi göze alamadım. Sadece sevgi yetmiyor

Eşinizle konuşup bir terapiste gitseniz? Tek sorun siz de değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…