Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Forumda yorum yapmak veya birine muhalefet etmek için,üyelere,'kendi aile birliğini sağlamış olma şartı' getirildi de bizim mi haberimiz yok?
Boşanmış veya boşanma aşamasında olan,
dolayısıyla,aile birliği,dirliği bozulmuş arkadaşlarımız kimseye muhalefet edemez mi mesela?

Ne alakası var? Burada hepimizin sorunları, sıkıntıları var; bu başkasına yorum yapamıyor olacağımız anlamına gelmez. Hadi diyelim ben boşanma aşamasındayım, buna dair kendi tecrübelerimi aktararak yorum da yazabilirim. Bak benim başıma bunlar bunlar geldi ben boşanıyorum diyebilirim. Sizin yaptığınız bel altı vurmak, burada aşağılayarak yazdığınız şeyin yarın kendi başınıza gelmeyeceğini bilemezsiniz. Büyük lokma ye büyük söz söyleme derler. Çok ayıp. Yakıştıramıyorum hiçbir hemcinsime böyle sığ muhabbetleri.

Hayat kadinlarin etrafinda donmeli evet.Herkes cicekler almali herkes iltifatlar etmeli.Adamin bir balik hobisi var o da olmasin.Hobiyi bile kiskansin kadinlar.Evden disari zor adim atan adamlar ruhen bunalmis adamlar...Icinden hicbir sey gelmeyen adamlar...

.
Kadının söylediğinde bir şey yok ya hu sevgi ve ilgi eksikliği yaşıyor, başka bi adamdan bahsetmemiş ki konusu kocasının ilgisizliği üzerine. Çapkınım başlığı yanlış bi başlık olmuş sadece. Özel birinden bahsetmemiş ki Sevilmeyi özlemiş işte, o heyecanı vs. Bundan bile rahatsız olmuş bu kadın mı çapkınlık yapacak?

siz beni düşünmeyin, ilgisiz değilim çok şükür.

eşin için ne yaptın da ilgi bekliyorsun? diyorsunuz ya,
ben de size şöyle sorayım o zaman:

şimdi çocuk oldu, kadın adama karşı soğuk davranmaya başladı, adam da ilgiyi başkalarından görüyor ve bu hoşuna gidiyor.

burada da toplum kadına dönüp diyor ki,

evliliğini kurtarmak istiyorsan, anne olmanın yanında eş olduğunu da unutma. bu kadar ilgisiz ve soğuk kalma.

e tersi oluyor,
yine kadına dönüp diyoruz ki;
adam seninle ilgilenmiyor ama sen adamı ilgiye boğ.

şamar oğlanı mı kadın?

niye adamın davranışı çok iyiymiş gibi adamı ödüllendiriyor?
bu adam iyice havaya girip bundan sonra her istediğini yaptırmak için kadını süründürsün diye mi?

Hay ağzına sağlık. :)

Gelecekteki ben yazmış sanki

Hem kadinin üstüne höykürmeyin ya Hangimiz bunu istemiyoruz ki ? Zaten biz kadınların bir araya geldiginde yalnizken en cok konuştuğu düşündüğü mesele ilgisizlik degilmi ? Sen eşine ayni heycanla gitsen de o sana gelmiyor bacim evlenince hele ki yillar gecince adam oduna dönüyor..Yaşınız kac bilmem ama ben 26 yaşındayım gencim kendimce guzelim ama gel gör ki ot gibiyim cocukla ilgilen yemek yap esin gelsin yatsin uyusun Allah razi olsun iki hal hatir bir kelam ederse..BENCE ÇOĞU KADİNDA BÖYLE..Size hak verdim acikcasi,ama evliyken baska iliskiler yasamaniz acisindan değilde insanin begenilmek istemesi ilgi gormek istemesi meselesine hak verdim..

ya k bakmayin ama bag arkadaslara katilmiyorm hani bir erkek boylr dese topa tutarsinz. aldatir bi seni gibi seyler dersiniz k bakmayin hemcinsimde olsa capkinlil kelimesi hos degil beni begenecekse esim begensin ona suslen pislen zaten. dinimizce haram. hani. herkes tarafindan guzel bulunmak baska ama heycan ask biraz degisik biseye giriyor bunu destekliyorsak ta saygi duyarim hanimlar

Hic bir taraf ilgilenmesin birbiriyle tamam.Kimse cabalamasin.Ilgiyi bulamayan ayrilsin direkt. :)

Bana gelse erkek dese onada aynisini yazardim.Cunku burada cozum arayan biri var.Cozum arayan ilk adimi atar.Nasil bir cozum sunalim hanimefendiye simdi?Ne diyelim bu adam seninle ilgilenmiyor sen de ilgilenme gecinip gidin.

Esinizden ilgi gormenize sevindim keske herkes boyle olsa herkes mutlu olsa.

Hayat kadınların etrafında dönsün falan demiyor
h
Hayat kadınların etrafında dönsün falan dememiş zaten kimse. Tüm adamlar bana iltifat etsin demek hastalıklı bir durum, konu sahibinin de böyle bir düşüncesi yok. Ama benim anladığım kadarıyla ortada kadından başka bunalan kimse yok. Adam yapmak istediklerini zaten yapıyor, kadının ne durumda olduğuna da pek bakmıyor. Neden adam mağdur, kadın da direkt baskıcı biri olarak farz edildi anlayamadım. Böyle olması da bir ihtimaldir tabii ama evliliklerin çoğunda erkekler bir süre sonra yalnızmışcasına yaşamlarını sürdürmeye başlıyor, kadından ciddi bir uyarı gelmedikçe onunla ilgilenmiyor. Bu türden bir evliliği bizzat yaşadım o yüzden biliyorum.

konu sahibi hanımefendi biraz beklentisini düşürmeli bana sorarsanız, biraz da adamın kendi alanına saygı duymalı.

reglinin bitişi gün adam balığa gitti diye bozulmuş örneğin.
ne kadar sizin önerileriniz mum, müzik, masaj hazırlığı vs yapay geliyorsa, bu işi takvime bağlamakta bana yapay geliyor.
aynı evde yaşadığımız insanları sürekli iltifata bogmuyoruz.
ama dışarıda bazen nezaketen daha verici oluyoruz bu konuda.
bu ikisinin ayrımını da bilmek lazım.
dışarıda iltifat eden adam aynı evde 10 yıl kalınca da iltifat etmeye devam edecek mi?

bir de kırk yabancı değil bu adam, kocası. ortak bir dil oluşturabilirler. bunun için sürekli olarak kadının çabalaması kadını çok yıpratıp sonunda yorgun ve mutsuz hale getiriyor.

kadın konuştu, adam çaba göstermek istemiyorsa yada kadını anlamıyorsa zaten kadın boşa kürek çekecek demektir.

bu anlamda kadın başlangıçta tek taraflı yapsın zamanla adam da yapar dan ziyade, oturup ortak bir dil oluştursunlar daha adaletli geliyor bana.

Cunku hic alaksiz bir yerde ustune ustluk baliga gidiyor gibi bisey yazmis. Yanlis dusunuyor olabilirim belki gitmesin diye diretmiyordur ama ilgiyle baligin ne alakasi var ki? Cabaladin cabaladin olmuyorsa artik baska erkekler ilgisini cekiyorsa aldatmak yerine bosansin yeni bir iliski kursun.Ama hem kocam dursun hem ilgilenenlerle flortlesirim dusuncesi dogru mu?

Evet aylik rutin degil bence de.Icinden gelir.Zaten insan sevdigi zaman her seyi yapasi geliyor.Aklindan cikmiyor ki hic.

Ben de çok flortoz bir insanım ve ilk gerçek aşkımla evlenmedigim için kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü gerçekten güzel aşk hikayelerim oldu.
Bir ilişkim bittiğinde eskisine üzülmek yerine yeni gelecek olanı heyecanla bekliyorum. O yüzden bu ozelligimin benden gittiğine emin olana kadar evlenmeyi asla düşünmüyorum.

Evet aylik rutin degil bence de.Icinden gelir.Zaten insan sevdigi zaman her seyi yapasi geliyor.Aklindan cikmiyor ki hic.

böyle şeyler kişiye baglı onu da söyleyeyim.
akşam yemeğinde masaya mum koysam, bizim evde geyik malzemesidir bu.

sevdiğin için yapılan şeyler kendiliğinden olur zaten.
televizyon izlerken kucağına yatarım, saçlarımı okşar, bebekle geceyi zor geçiriyorsam kalkıp bana bitki çayı yapar. eğer o gün işten yorgun geldiyse, uyuması veya kafa dinlemesi için odaya çekilmesini sağlarım. tatlı yapacaksam, onun sevdiği gibi yaparım gibi...
basit, yaparken farkında bile olmadığımız şeyler bunlar.

o yüzden ortak dil önemli.
kimi insan sever masaya mum koyulsun, müzik açılsın vs.
bu ortak dil evlenirken oluyor, sonra çocukla güncellenmesi gerekebiliyor.
belki ihtiyaç duydukları budur.

Evet liste uzar gider.Evliligin dinamigine ev ahalisine gore degisir.Illaki karsilikli olacak ki mutluluk olsun.Ama hepimiz bireyiz tek kocamiz degil ki bizim sosyal cevremiz ugraslarimiz arkadaslarimiz hobilerimiz var.Bilmiyorum aile danisanina gitsinler en dogru seyi onlar diyecektir zaten.Benim annem babam birlikte bahce yaparlar o bitkiler sanki cocuklari birlikte keyif alarak yapiyorlar.Ortak hobi de bulabilirler.Uzayip gidiyor iste.Ama biraz kafa yormak ustunde dusunmek lazim nasil mutlulugu yakalariz diye.Cabasiz ekmek bile yok.

hem iltifat etmiyor hem balığa gidiyor ayıp ya valla haklısınız yani çapkın olun bu devirde çapkın olacaksın

hem iltifat etmiyor hem balığa gidiyor ayıp ya valla haklısınız yani çapkın olun bu devirde çapkın olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…