- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Forumda yorum yapmak veya birine muhalefet etmek için,üyelere,'kendi aile birliğini sağlamış olma şartı' getirildi de bizim mi haberimiz yok?Neyı dusunecektım pardon? Kocasından gormedıgı ılgıyı burda ben capkınım dıye ıtıraf eden hemcınsıme oo brawo şakşak böyle devam et eşin bunu haketmısmı dıyecektım. Sizi önceki konularınızdan hatırladım. Siz önce kendı aıle bırlıgını dırlıgını halledın bı selamete kavusturun da ondan sonra dıger uyelerın yorumlarına muhalefet olun.
Bunları yapabilen var mı gerçekten ya
Şahsen ben ikinci çocuktan sonra kendime
eş hayatından memnun.
eşe söyleyelim de kadın için bunları yapsın, elinden kaçıracak yoksa.
neden hep kadın kul köle oluyor yahu? hep kadın çabalıyor?
su yazdıklarınızın yarısını okuyamadım bayılasım geldi. öyle feminist biri falan da değilim.
evlilikse iki kişilik. adam da bir zahmet benim kadar caba harcasın. ben evlilik elden gidiyor diye kırmızı alarm verip, ilgisizlikten kururken üstüne beyfendiye masaj yapacagım. masa hazırlayacağım, güleryüz göstereceğim.
eeee kadın? ona kim napsın?
Feministlikle bunun ne alakasi var ya.Her sey karsilikli bu dunya da.O kadar seyi niye yazdim ben su tek cumleyle ozetleyeyim "esin icin ne yaptin da ilgi bekliyorsun?"
Siz bu kafayla cok ilgisiz kalirsiniz.Her seyi adamdan beklemekle olmuyo bu isler.Ilgisiz kalan herkes boynuzlasin o zaman. hazirla bakalim yatak odani masaj kremleri guzel bir muzik kocani cagir gel rahatlatayim seni.Sen saniyosun ki o sana masaj yapmayacak.Halbuki daha ilk bir kac dakikada o sana dokunmak isteyecek.
Bir insani mutlu ederkende mutlu olur insan.
Zaten yemek hazirliyorsunuz cok mu zor masaya iki mum dikmek?
Erkekler ilgi gostersin banane demekle olmuyor bu isler.Ayrica nerden cikardiniz tek kadinlar yapsin dedigimi?
Neyı dusunecektım pardon? Kocasından gormedıgı ılgıyı burda ben capkınım dıye ıtıraf eden hemcınsıme oo brawo şakşak böyle devam et eşin bunu haketmısmı dıyecektım. Sizi önceki konularınızdan hatırladım. Siz önce kendı aıle bırlıgını dırlıgını halledın bı selamete kavusturun da ondan sonra dıger uyelerın yorumlarına muhalefet olun.
Durum bundan daha güzel ifade edilemezdi. Eksiklik hisseden kadın, mağdur olan kadın. Erkeğin bir şikayeti yok, hayatı normal seyrinde devam ediyor. Ama mağdur olan tarafa önerilen çözüm, zaten kılı kıpırdamayan birini durduk yere iyice pohpohlayıp şımartmak. Sadece bu platformda değil bir sürü yerde görürüm bu tavsiyeleri de gerçek hayatta deneyip sonuç alan var mıdır acaba? Kadınlar her durumda kabahati kendilerinde arayacaklar illa ki.
Feministlikle bunun ne alakasi var ya.Her sey karsilikli bu dunya da.O kadar seyi niye yazdim ben su tek cumleyle ozetleyeyim "esin icin ne yaptin da ilgi bekliyorsun?"
Siz bu kafayla cok ilgisiz kalirsiniz.Her seyi adamdan beklemekle olmuyo bu isler.Ilgisiz kalan herkes boynuzlasin o zaman. hazirla bakalim yatak odani masaj kremleri guzel bir muzik kocani cagir gel rahatlatayim seni.Sen saniyosun ki o sana masaj yapmayacak.Halbuki daha ilk bir kac dakikada o sana dokunmak isteyecek.
Bir insani mutlu ederkende mutlu olur insan.
Zaten yemek hazirliyorsunuz cok mu zor masaya iki mum dikmek?
Erkekler ilgi gostersin banane demekle olmuyor bu isler.Ayrica nerden cikardiniz tek kadinlar yapsin dedigimi?
Hay ağzına sağlık. :)siz beni düşünmeyin, ilgisiz değilim çok şükür.
eşin için ne yaptın da ilgi bekliyorsun? diyorsunuz ya,
ben de size şöyle sorayım o zaman:
şimdi çocuk oldu, kadın adama karşı soğuk davranmaya başladı, adam da ilgiyi başkalarından görüyor ve bu hoşuna gidiyor.
burada da toplum kadına dönüp diyor ki,
evliliğini kurtarmak istiyorsan, anne olmanın yanında eş olduğunu da unutma. bu kadar ilgisiz ve soğuk kalma.
e tersi oluyor,
yine kadına dönüp diyoruz ki;
adam seninle ilgilenmiyor ama sen adamı ilgiye boğ.
şamar oğlanı mı kadın?
niye adamın davranışı çok iyiymiş gibi adamı ödüllendiriyor?
bu adam iyice havaya girip bundan sonra her istediğini yaptırmak için kadını süründürsün diye mi?
Gelecekteki ben yazmış sankiYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
siz beni düşünmeyin, ilgisiz değilim çok şükür.
eşin için ne yaptın da ilgi bekliyorsun? diyorsunuz ya,
ben de size şöyle sorayım o zaman:
şimdi çocuk oldu, kadın adama karşı soğuk davranmaya başladı, adam da ilgiyi başkalarından görüyor ve bu hoşuna gidiyor.
burada da toplum kadına dönüp diyor ki,
evliliğini kurtarmak istiyorsan, anne olmanın yanında eş olduğunu da unutma. bu kadar ilgisiz ve soğuk kalma.
e tersi oluyor,
yine kadına dönüp diyoruz ki;
adam seninle ilgilenmiyor ama sen adamı ilgiye boğ.
şamar oğlanı mı kadın?
niye adamın davranışı çok iyiymiş gibi adamı ödüllendiriyor?
bu adam iyice havaya girip bundan sonra her istediğini yaptırmak için kadını süründürsün diye mi?
hHayat kadinlarin etrafinda donmeli evet.Herkes cicekler almali herkes iltifatlar etmeli.Adamin bir balik hobisi var o da olmasin.Hobiyi bile kiskansin kadinlar.Evden disari zor adim atan adamlar ruhen bunalmis adamlar...Icinden hicbir sey gelmeyen adamlar...
Hic bir taraf ilgilenmesin birbiriyle tamam.Kimse cabalamasin.Ilgiyi bulamayan ayrilsin direkt. :)
Bana gelse erkek dese onada aynisini yazardim.Cunku burada cozum arayan biri var.Cozum arayan ilk adimi atar.Nasil bir cozum sunalim hanimefendiye simdi?Ne diyelim bu adam seninle ilgilenmiyor sen de ilgilenme gecinip gidin.
Esinizden ilgi gormenize sevindim keske herkes boyle olsa herkes mutlu olsa.
Hayat kadınların etrafında dönsün falan demiyor
h
Hayat kadınların etrafında dönsün falan dememiş zaten kimse. Tüm adamlar bana iltifat etsin demek hastalıklı bir durum, konu sahibinin de böyle bir düşüncesi yok. Ama benim anladığım kadarıyla ortada kadından başka bunalan kimse yok. Adam yapmak istediklerini zaten yapıyor, kadının ne durumda olduğuna da pek bakmıyor. Neden adam mağdur, kadın da direkt baskıcı biri olarak farz edildi anlayamadım. Böyle olması da bir ihtimaldir tabii ama evliliklerin çoğunda erkekler bir süre sonra yalnızmışcasına yaşamlarını sürdürmeye başlıyor, kadından ciddi bir uyarı gelmedikçe onunla ilgilenmiyor. Bu türden bir evliliği bizzat yaşadım o yüzden biliyorum.
konu sahibi hanımefendi biraz beklentisini düşürmeli bana sorarsanız, biraz da adamın kendi alanına saygı duymalı.
reglinin bitişi gün adam balığa gitti diye bozulmuş örneğin.
ne kadar sizin önerileriniz mum, müzik, masaj hazırlığı vs yapay geliyorsa, bu işi takvime bağlamakta bana yapay geliyor.
aynı evde yaşadığımız insanları sürekli iltifata bogmuyoruz.
ama dışarıda bazen nezaketen daha verici oluyoruz bu konuda.
bu ikisinin ayrımını da bilmek lazım.
dışarıda iltifat eden adam aynı evde 10 yıl kalınca da iltifat etmeye devam edecek mi?
bir de kırk yabancı değil bu adam, kocası. ortak bir dil oluşturabilirler. bunun için sürekli olarak kadının çabalaması kadını çok yıpratıp sonunda yorgun ve mutsuz hale getiriyor.
kadın konuştu, adam çaba göstermek istemiyorsa yada kadını anlamıyorsa zaten kadın boşa kürek çekecek demektir.
bu anlamda kadın başlangıçta tek taraflı yapsın zamanla adam da yapar dan ziyade, oturup ortak bir dil oluştursunlar daha adaletli geliyor bana.
Evet aylik rutin degil bence de.Icinden gelir.Zaten insan sevdigi zaman her seyi yapasi geliyor.Aklindan cikmiyor ki hic.
böyle şeyler kişiye baglı onu da söyleyeyim.
akşam yemeğinde masaya mum koysam, bizim evde geyik malzemesidir bu.
sevdiğin için yapılan şeyler kendiliğinden olur zaten.
televizyon izlerken kucağına yatarım, saçlarımı okşar, bebekle geceyi zor geçiriyorsam kalkıp bana bitki çayı yapar. eğer o gün işten yorgun geldiyse, uyuması veya kafa dinlemesi için odaya çekilmesini sağlarım. tatlı yapacaksam, onun sevdiği gibi yaparım gibi...
basit, yaparken farkında bile olmadığımız şeyler bunlar.
o yüzden ortak dil önemli.
kimi insan sever masaya mum koyulsun, müzik açılsın vs.
bu ortak dil evlenirken oluyor, sonra çocukla güncellenmesi gerekebiliyor.
belki ihtiyaç duydukları budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?