- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.916
- 113
- 30
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Bu kısmın aynısını eşinize söyleyin. Bu kadar.eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor
Basbayağı ilgisizlikten monotonluktan bahsediyor konu sahibi kendini çapkın olarak nitelendirsede.
Namus bekçisi arkadaşların kafa başka bişeye çalışmadığından direk kadının evliliğini bitirmiş olay nerelere gelmiş.
Kadınlar klübünden ayrılacağım sanırım sırf bu sığ varoş düşünceli insanlardan dolayı
Çok komiksiniz. Algılamadan saldırmaya programlı.Lütfen üstün varlığınızı ve medeni düşüncelerinizi alın ve gidin. Mazallah çağdaşlığınıza zeval gelir falan aramızda (!)
Psikolojik destek alınYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Tam kocalarımızı kollamamız gereken kadın tıpı. Kusura bakma ama yargılanmayı haketmıssın. Ne dıyelım yanı gıyın suslen elın adamları oran guzel buran guzel gıydıgın yakıssın desın mı dıyelım. Böyle mazbut duran ama ıcınde sacma sapan tatmın edılmeyı bekleyen egolu bır tıp. Allah esını tez zamanda senden kurtarsın
Durum bundan daha güzel ifade edilemezdi. Eksiklik hisseden kadın, mağdur olan kadın. Erkeğin bir şikayeti yok, hayatı normal seyrinde devam ediyor. Ama mağdur olan tarafa önerilen çözüm, zaten kılı kıpırdamayan birini durduk yere iyice pohpohlayıp şımartmak. Sadece bu platformda değil bir sürü yerde görürüm bu tavsiyeleri de gerçek hayatta deneyip sonuç alan var mıdır acaba? Kadınlar her durumda kabahati kendilerinde arayacaklar illa ki.eş hayatından memnun.
eşe söyleyelim de kadın için bunları yapsın, elinden kaçıracak yoksa.
neden hep kadın kul köle oluyor yahu? hep kadın çabalıyor?
su yazdıklarınızın yarısını okuyamadım bayılasım geldi. öyle feminist biri falan da değilim.
evlilikse iki kişilik. adam da bir zahmet benim kadar caba harcasın. ben evlilik elden gidiyor diye kırmızı alarm verip, ilgisizlikten kururken üstüne beyfendiye masaj yapacagım. masa hazırlayacağım, güleryüz göstereceğim.
eeee kadın? ona kim napsın?
allah iyiliğini versinO balığa gidiyorsa, siz de sürek avına gidin.
Yasin kac? Cevremde o kadar cok denk geldim ki ben buna ....Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Ne alakası var sızın kocanız boyle zıhnıyettekı bır kadına ıltıfat etse burayı yıkar gecerdınız. Allaha sukurler olsun kı guzelım olmasam ne degısırdı? ama dur kocam ıltıfat etmıyo elin adamları ıltıfat etsın dıye hastalıklı bır dusunce yapısına sahıp degılım.niçin giyinip süslenmesi seni tedirgin ediyo. çok mu çirkinsin, dışarıdaki kadınlar niye bu kadar korkutuyo seni?
bu kadar kaba olmak istemezdim ama allah sizin gibi insanlardan kurtarsın bu toplumu önce. şu kadınlar kulübü gerçekten çok garip, bir taraftan eğitimli kadın hakları konusunda duyarlı inanılmaz akıllı insanlar varken diğer taraftan sizin gibi bilmeden konuşan, yargılayan, ağzından namus kelimesi vs. düşmeyen sorunlu tipler var.
Neyı dusunecektım pardon? Kocasından gormedıgı ılgıyı burda ben capkınım dıye ıtıraf eden hemcınsıme oo brawo şakşak böyle devam et eşin bunu haketmısmı dıyecektım. Sizi önceki konularınızdan hatırladım. Siz önce kendı aıle bırlıgını dırlıgını halledın bı selamete kavusturun da ondan sonra dıger uyelerın yorumlarına muhalefet olun.Ne kadar çirkin bir yakıştırma bu böyle. Ben de düşünüp tartmadan böyle yakıştırmalarda bulunan insanları gösterip "çocuklarımızı kollamamız gereken düşünce tipi" diyorum mesela. Ki konu içeriğinden daha tehlikeli bir durum bu.
Biri bana ilgi gösterince çok hoşuma gidiyor korkuyorum başkasına aşık olmaktan
Neyı dusunecektım pardon? Kocasından gormedıgı ılgıyı burda ben capkınım dıye ıtıraf eden hemcınsıme oo brawo şakşak böyle devam et eşin bunu haketmısmı dıyecektım. Sizi önceki konularınızdan hatırladım. Siz önce kendı aıle bırlıgını dırlıgını halledın bı selamete kavusturun da ondan sonra dıger uyelerın yorumlarına muhalefet olun.
Ne alakası var sızın kocanız boyle zıhnıyettekı bır kadına ıltıfat etse burayı yıkar gecerdınız. Allaha sukurler olsun kı guzelım olmasam ne degısırdı? ama dur kocam ıltıfat etmıyo elin adamları ıltıfat etsın dıye hastalıklı bır dusunce yapısına sahıp degılım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?