evliyim, eski erkek arkadaş sıkıntısı

Başka işiniz yok mu sizin... Saçma sapan şeyler 3-4 defa görüştüğün biri nerden buluyor bu cesareti acaba:19:
Hadi o boşlukta sizde mi boşluktasınız da her aradığında onunla konuşuyorsunuz tersleyip kapatmak yerine...
Sizden bu cesareti bulmasa 3-4 kere görüştüğü birini aramaz insan..:20:

benim onunla konuştuğumu kim söyledi acaba, ben hiç sohbet falan etmedim.

arkadaşım fikrinden arkadaşlar yorum yaptı diye vazgeçiyorsan durmaa yap değiştirme fikrini...
konuş eski sevgiline umut ver güven ver ama utanmayacakmısın eşinin soyadı altında yapmacıkta olsa sevgili rolü yapmaya..
adamı kandır,eşini aldat(ki bu aldatmaktır), karısının bilgilerine ulaş, karısına anlat ve bu şekilde bu olaydan kurtulacağını san!... sen sütten çıkma akkaşık ol bildiğini oku biz kadın düşmanı kadın olalım...

sevgili rolü yapmayacaktım bu nerden çıktı sadece normal konuşup eşinin adını falan öğrenebilmeyi umdum. hepsi bu. bundan da vazgeçtim... senden de özür dilerim...

benim ağzımdan küfür çıkmaz yapamıyorum olmuyor... bunun için evet suçluyum özür dilerim... ben tehdit etmiycektim direk söyleyecektim eşine. vazgeçtim... bu kadar basit.

yok artık sayın seyirciler :53: küfür edemezmiş.. benim 8 yıllık evliliğimi sarsacak,öyle bişey olsa mesajlardan birini kazara eşim görsee olay çıkacak ve ben küfür etmeyecemm adamın ağzına bile ederim.. savcılığa veririm..kusura bakmayın bu şekilde zaten siz cesaret vermişsinizz adama..

adamla konuşmayı göze alıyosun ama küfür çıkmıyor ağzınızdan öylemi doğrusu çok ironik :ssz:

Son düzenleme:
sevgili rolü yapmayacaktım bu nerden çıktı sadece normal konuşup eşinin adını falan öğrenebilmeyi umdum. hepsi bu. bundan da vazgeçtim... senden de özür dilerim...

kusura bakmayında adam o kadar salak değildir..
peki siz normal konuşunca o ne anlayacak sizcee? umut verdiğinizi düşünecekk ki yaptığınız şey o olmuş olacakk

hemen eşinize anlatın başınıza bela olmadan..eşiniz mesajını yakalasa ne olacak ?? yuvanızı düşünün verin savcılığaa..

yok artık sayın seyirciler :53: küfür edemezmiş.. benim 8 yıllık evliliğimi sarsacak,öyle bişey olsa mesajlardan birini kazara eşim görsee olay çıkacak ve ben küfür etmeyecemm adamın ağzına bile ederim.. savcılığa veririm..kusura bakmayın bu şekilde zaten siz cesaret vermişsinizz adama..

adamla sevgili rolü yapmayı güzel sözler söylemeyi göze alıyosun ama küfür çıkmıyor ağzınızdan öylemi doğrusu çok ironik :ssz:

hımm ağzımdan güzel sözler çıkıcak dedim öylemi, tamam arkadaşım. yapmıycam aklıma öyle bi fikir geldi dedim yapmadım zaten... saçma olduğunu anladım bende zaten... ha ben küfür edemiyorum doğru. elimde olan bişey deil. ama hiç umut vermedim kimseye. sesini duyunca geri kapattım mesj yazdığında cevap yazmadım. umut neresinde küfür edemememde mi

niye böyle oluyo yaa, bi sıkıntın oluyo alıyolar eviriyolar çeviriyolar sana öyle bir aksettiriyolarki. sen diyosun ki ne pis insanmışım ben...
kabullenerek yazdım ama yine canım sıkıldı yani.. keşke beni tanısaydınız... inanın böyle yorum yapmazdınız. neyse canınız saolsun.

hımm ağzımdan güzel sözler çıkıcak dedim öylemi, tamam arkadaşım. yapmıycam aklıma öyle bi fikir geldi dedim yapmadım zaten... saçma olduğunu anladım bende zaten... ha ben küfür edemiyorum doğru. elimde olan bişey deil. ama hiç umut vermedim kimseye. sesini duyunca geri kapattım mesj yazdığında cevap yazmadım. umut neresinde küfür edemememde mi

mesajımı değiştirdim normal konuşacağım yazdığınız için ve normal konuşmanız halinde bile olası ihtimalleri yazdım...
adam aptal değildir canım sana güvenmeden güzel söz duymadan verirmi eşinin bilgilerini sanıyosun :50:

neyseki vazgeçmişsinizzz fikrinizden o zaman uzatacak tartışacak bişi yok kusura bakma arkadaşım

Çok basit , bana bir daha mesaj atarsan savcılığa suç duyurusunda bulunup karınada ailenede seni rezil edicem de.

gereksiz ve saçma bir plan..ben eşimin oyun dahi olsa böyle birşeye kalkıştığını duysam bende eşime karşı birşeyler kopardı..size unutamadığını söyleyecek kadar vakit dahi ayırmayın..faklı telle aradığında sesini duyduğunuz an direkt sert dille konuşun,eğer rahatsız ederse eşinize söyleyeceğinizi söyleyin..

niye böyle oluyo yaa, bi sıkıntın oluyo alıyolar eviriyolar çeviriyolar sana öyle bir aksettiriyolarki. sen diyosun ki ne pis insanmışım ben...
kabullenerek yazdım ama yine canım sıkıldı yani.. keşke beni tanısaydınız... inanın böyle yorum yapmazdınız. neyse canınız saolsun.

kusura bakma canım..bin bir türlü kadın var
ben sevgili gibi konuşup bilgi almaya çalışacağınız fikrine kapılmıştım... yazdıklarımı da okudum öyle düşününce biraz yüklenmişim sizee..fikrinizdende vazgeçmişsiniz..özür dilerim

kusura bakma canım..bin bir türlü kadın var
ben sevgili gibi konuşup bilgi almaya çalışacağınız fikrine kapılmıştım... yazdıklarımı da okudum öyle düşününce biraz yüklenmişim sizee..fikrinizdende vazgeçmişsiniz..özür dilerim

Allah razi olsun saol.. Sacma geldi banada zaten konu acmis oldum artik. Kapatamamda.. Cok saol moral oldu

arkadaşlara kızmışsın ama bence hepsi de çok haklı.

bu adam yılda 3-4 kez sana bi şekilde ulaşıp resmen taciz ediyor.bırak 15 yıllık tel hattını 30 yıllık olsa bile ilk aradağı gün değiştirirdim ben.ailenizden daha önemli değil ya bi hat.

8 yildan bahsedyiorsunuz degil mi ?
pardon ama bununla nasil yasiyorsunuz ???
ben esime ese dosta polisa vs vs herkese anlatmistim yardim istemistim
sizin cekindiginiz birseyler var sanirim
öyle bile olsa yapmayin böyle oyunlar planlar
sikayet edin

eğer akıllı telefonunuz varsa numaranızı değiştirmenize gerek yok

ben kullanmadım ama arkadaşım kullanmıştı
listenizde kayıtlı olmayan numaraların size mesaj atmasını ve aramasını engelleyen uygulamalar varmış
indirin telefonunuza google play ve apple store dan
arayamasın mesaj atamasın size
hem eski numaranızı değiştirmezsiniz hem kafanız rahat eder
eşiniz sorarsa da reklam pazarlama için arayanlar arayamasın sen nasıl olsa ulaşırsın dersiniz

Kendiniz cevabınızı vermişsiniz zaten sonunda not olarak......Ayrıca neden mahkemeye vermiyorsunuz onu anlamış değilim...Verin bakalım bir daha arayabiliyor mu?

ben olsam eşime söylemem ama mesajı görür diye de ödüüüm kopar vallahi bi pislik yüzünden yuvam sarsılır diye korkarım allahım esirgesin ki öyle bi mesaj görse eşim mümkün değil ikna falan olmaz yanarım ben düşünce bile korktum face falan da açmadım sırf bu yüzden (çok korkuyormuşum ben kocamdan onu anladım:) ) en güzeli hattını kapat kurtul neyapacaksın uzaktır pislik sıçramasın

Çok yerinde bir karar vermişsiniz bu fikrinizden vazgeçerek. Oldukça riskli bir fikir düşünün ki tam konuşma, kendinize güvendirme aşamasında eşinizin tesadüfen mesajlarınızı gördüğünü ya da konuşmalarınıza şahit olduğunu falan. Haksız yere eşinizin sizden şüphe etmesine ve (allah korusun) evliliğinizin bitmesine neden olabilirdi yaptığınız plan.

Bırakın allahından bulsun eşi eninde sonunda farkeder adamın gerçek yüzünü. Siz sadece size ulaşmasını engelleyin yeter.

Back
X