Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

konuyu neden çarpıtmaya bu kadar çaba harcıyorsunuz

Konu sahibi nerelere gittin ? Bu kadar insan bu konuda yerine oturmayan şeylerin olduğunu düşünüyor, soru işaretlerimizi gidermen gerekmez mi? Okuyup cevap veriyoruz, zamanımıza yazık değil mi?
soru işaretleri denilen şeyleri tekrar gözden geçirin resmen algı operasyonu yapılıyor konu içinde

karşı tarafın avukatı da buradaymış

bence dedim dikkatli okursan.tıbkı senin bana soru sorma hakkını buldugun gibi fikrimi belirttim.
Niye benle polemiğe girmeye çalışıyorsunuz ? Ben fikrinizi sormadım ki beyan edesiniz.. Girdim bir konuya yorum yaptım ve haddiniz olmayarak bana karşı tarafın avukatı ithamında bulundunuz. Hoş ne demekse o.. Ben konu sahibine sorumu sordum. Siz niye üstünüze alındınız?

şiddetle cevap bekliyorum yazmışsınız da ondan.kendinizde bu hakkı bulmanıza sastim sadece.burasının bir forum oldugunu unutmanıza diyeyim

Kusura bakmayın ama hikayenize hiç inanmadim anlatisinizda sanki istemem yan cebime koy durumu var

şiddetle cevap bekliyorum yazmışsınız da ondan.kendinizde bu hakkı bulmanıza sastim sadece.burasının bir forum oldugunu unutmanıza diyeyim
Yahu ben yazarım yazmam sizi ne ilgilendiriyorki. Forum olduğunu hatırlamakla ne alakası var. Akıl tutulması yaşattınız akşam akşam. Daha fazla yazmayacağım.

Aynı odada olup hiç konuşmamak,gülümseyerek bir günaydın dememekte abartı zaten. Adamın bu kadar mesafeli duran birine "gel ayda bir buluşalım,razıyım "vb şekilde konuşması büyük cesaret.
Şimdi kimse çıkip,"konu sahibi yüz verdi" demeye çalışıyorsun demesin. Demek istediğim o değil.Oturmayan,eksik birşeyler var sadece.
Yoksa aynı odada yüzüne bakmayan birine dahi bunca asılacak,her halükarda ulaşacak kadar pervasız bir adamsa zaten konu sahibinin ortalığı ayağa kaldırmasi gerekiyor zira herşey beklenir böylesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…