Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Şikayetçi olduğunuzda adresinize tebligatlar gelir, müşteki olarak sizin de ifadeniz alınır hem savcılık hem mahkeme aşamalarında. Eşinizin tebligatları görmesi daha riskli olur. Yani pek sessiz sedasız işlemiyor süreç. Sonuçta siz tanırsınız ama bence de uygun bi üslupla eşinize anlatın.bya da bir ihtimal avukat aracılığıyla yürütürseniz başından itibaren tebligatlar av adresine gideceğinden eve gelmez ve eşiniz haberdar olmaz.

Bu konuya neden inanilmamis, bir de senaryo filan diye iftira atilmis anlamadim. Bizim ulkemizde guzel cirkin, uzun, kisa, sari, esmer, kumral, kucuk, buyuk, evli, bekar... butun kadinlar taciz edilmiyor mu kardesim? Taciz edildikleri, sapiklik yapildiklari yetmiyormus gibi bir de suclu bulunmuyorlar mi? Bu kadinlarin bircogu ailesine veya polise konusmaktan cekinmiyor mu? Yani nedir bu konuyu inanilmaz yapan biri bana da anlatsin!

Butun bunlari gazetede okurken inaniyorsunuz da, burada bu kadinlardan birinin bunu anlatmasina mi inanamiyorsunuz? Bu konuyu senaryo sanan yorumlar saka gibi acikcasi.
Yok niye 'guzel degilim' demis, niye 'adam yakisikli' demis. Millet "sen kuyruk sallamissin, sen de bos degilsin adama" imasi bile yapiyor. Ne terbiyesiz insanlar var ya. Utanmiyorsunuz da burada cirkin imalar yapmaya. Bu kadinlarin toplum ve aile baskisindan cekinmesinin sebebi bu tur insanlar iste.

Tün bunlara rağmen size hala nasıl ulaşabildiğini yazmamışsınız?

daha geçen ekşi sözlüğe düştü, sultanbeyli ümraniye taraflarında dolanan bir sapık tespit edilmiş.
en büyük fantazisi türbanlı kadınların arkasına takılıp popolarını videoya çekmek, arkadan fotoğaraflarını çekmek.bir tanesinde asansöre biniyor türbanlı kadının arkasından organını çıkartıp videoya alıyor sapık.
olmaz diye birşey yok.
bazı arkadaşlar çok ilginç yapıdalar gerçekten "dişi köpek kuyruk sallamasa..... " tandanslı yorum yapan kafalar var,erkeği aklayan zihniyet. çok acı gerçekten..
ayrıca diyorum sürekli kk'nın son zamanlarda çok tadı kaçtı..

Memur olan birinin nasıl hemen iş değiştirebildiğine şaşırdım bende.konu yalandır demiyorum ama

Ya tabii ki, neler var neler... O insaatlardan sokaktaki cocuklara seyini cikarip sallayan da var. Bizzat kendi kardesime oldu cocukken. Neymis "hic bir erkek bilemmne yapmazmis, onu demezmis, bunu demezmis" konuyu sahte bulanlar saydiriyor. yahu sapikligin mantigi mi olur? Hic bir erkek begenmedigi kadina bu laflari etmez diye bir mantik cercevesi mi var sapikligin, tacizin? Sapik sapiktir. Akliyla degil, cukuyle dusunur afedersiniz. Ne yapacagi da ne diyecegi de belli olmaz. "Hic bir adam bir cocuga sehvet duymaz" diyebilir mi kimse burada? E duymaz, duymamali, ama bir suru cocuk tecavuze ugruyor. Eee, buna ne diyorsunuz?
Konu "adam duzgun, kadinin gozu disarda"ya cevrilmeye calisiliyor resmen, bunu yapan da kadinlar.
Millet neyin kavgasini veriyor bu konuda anlamadim ki.

Bu konunun neresi size sahte geldi kızlar ? Konu sahibi yeni üye olduğu için mi sahte damgası yedi? olabilen bir şeyi anlatmış kendini de anlatmış ki ben bu adama umut vermedim tip desen ben de yok bu adam niye musallat oldu demiş. yani neresinden ne buldunuz merak ettim.

Aynen katılıyorum. "Nefes alsın yeter" diye bi laf var bu memleketin erkeklerinin ağzında daha neyi sorguluyoruz ki... Bir de evet kronik muhalifler ve klasik senaryocular var. Telefon numarası bulmakta ne varsa. Bi dünya sorgu hattı açıldı 118 li, ayrıca bissürü uygulama var telefonda. Yine aynı yerde yıllarca çalışan insanların ortak arkadaşları vardır vs vs. Sanki olmazı oldurmuş da adam, konu sahibi de uydurmuş haliyle. Zehir hafiyeler de yer mi hemen bulmuş ipucunu vayy Adam sana nasıl ulaştı. Ben de işin gereği ortadan kaybolduğunu sanan borçluların telini çok rahat bulurum

Ilginç konu sahibi neden eleştiriliyor bu kadar doğru söylüyor olamaz mı bir tek yakışıklı dediği için mi yakışıklılık veya çirkinlik insanın Duygularını etkilediği için söylemiş olamaz mı yani çirkinde değil ama eşime aşığım demek istemiş diye algıladım, Burdaki bayanlar bile Samimi bir şekilde anlatınca inanmıyorsunuz eşine nasıl anlatsın bu konuyu, nerdeyse kuyruk sallamışsın diyorsunuz..

İnan sevde, 6. sayfadan sonrasını okumadım konunun. Sapık erkekle aynı iş yerinde çalışmak ne demek iyi bilirim. Bunların bir de mevki olarak yukarıda olanları vardır ki en iğrençleri de onlardır. Sesini çıkarmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirler çünkü.
Arkadaşımın çalıştığı kurumdan bir örnek vereyim. Gencecik aday memur bir kız aynı kurumun başka şubesine gidiyor. Adamın biri (adam dediğim de kızdan 2 yaş küçük kızı var, amca yani) kızı görüyor, artık evraklarını teslim ederken mi gördü, ne yaptıysa. Kıza haber gönderiyor evlenelim diye. Kız da duymamış olayım diyor, kız gidiyor 2 yıl sonra kendi şubesindeki bir müdürle evleniyor vay efendim kıza ne laflar. Aynı adam nişanlı olduğunu bile bile arkadaşıma da ben seni alayım ister misin, demiş arkadaşıma.
Bu kafada o kadar adam var ki.
Neyine şaşırıyorlar, anlamadım.

Konu Sahibi görüyorsun ki bir yakışıklı kelimenden bile böyle suçlanıyorsun üstelik bunu hiç tanımadığım bir kadın grubu yaparken esin ve çevren kim bilir neler düşünecek ve suçlu yine kadın yani sen ilan edileceksin.

o yüzden uzak durmaya devam et bir süre sonra bırakır peşini.

Senin saçını başını yolarım senin irkek haçça seni.Yüzünüzü örtün gızlar irkek kişi garışmış aramıza.Amanıııın bu yaşıma kadar böyle şiiiii gormedim de duymadım da.oğlanın goynü gaymış diyon emme sen de bi acayip anladıyon vallaha içimiz gıcıklandı gızzz haçça bacım.Vallaha senin bu derdin dağları aşmış altından galkaman tez memleketi terkit,kimliğini değiştir,bir mağarada neym saklanıver gari,emmeeeeeee bu adam seni gine buluverir deyim ben sana.KEZBAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!

Aaa olur mu, hiç bir amca kızı yaşında bir kıza sarkmaz. 2X2=4. Yersen. Pff

Bence şaşırmıyorlar. Bizzat çamur atmak için konu sahibine, uğraşıyorlar da uğraşıyorlar. Fesatlıktan yani. Kadın kadının kurdudur işte.

Neyın kafasını yaşıyorsunuz. ?

demek ki tehditleriniz inandırıcı değil... bence eşinzin de amirinizin de haberi olmalı.. herkese söylemelisiniz... bu sizin ayıbınız değil... o utansın.. siz pıstıkça o üstünüze gelir hatta iftira bile atar..

ben genelde erkekleri görmezden gelirim en baştan... aynı odada bile olsam selamlaşmanın dışında muhatap olmam mecburiyet olmadıkça... siz iş arkadaşıdır diye normal davranmışsınız... ama malesef çogu erkek normal dışına çıkma potansiyeline sahip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…