- Konu Sahibi LightPurple
-
Şikayetçi olduğunuzda adresinize tebligatlar gelir, müşteki olarak sizin de ifadeniz alınır hem savcılık hem mahkeme aşamalarında. Eşinizin tebligatları görmesi daha riskli olur. Yani pek sessiz sedasız işlemiyor süreç. Sonuçta siz tanırsınız ama bence de uygun bi üslupla eşinize anlatın.bya da bir ihtimal avukat aracılığıyla yürütürseniz başından itibaren tebligatlar av adresine gideceğinden eve gelmez ve eşiniz haberdar olmaz.Ardaşlar işteyim ara sıra yazabiliyorum..
1.Ortak arkadaşlarımız var.Sanırım onlardan ya da numara öğrenme hatlarından buluyor numaramı.Açmıyorum.Ama mesaj atıyor başka başka numaralardan.Oturduğum evi biliyor takip etmiş.Yeni iş yerimi de.Herhalde yine takip etti.Arada karşıma çıkıyor.
2.Ben sadece yaşam tarzımı belirttim kimseyi eleştirmedim.Çarşaflı,makyajlı,tesettürlü,açık.Herkes inancına göre yaşar.Saygı duyarım.Ki ailede tek kapalıyım.Annem halalarım teyzelerim açık.Bende sonradan kapandım.
3.İfade etmeye çalıştığım dikkat çelmiyorken,sönük bir karakterken ona hiç yüz vermemişken bende ne buldu.
4.Kendim hakkında sakladığım hiçbir şey yok.Kimseyi tanımıyorum burda.Kimse de beni tanımıyor.Niye saklayım.Allah'a karşı vicdanım rahat.İlgisini çekecek hiçbir şey yapmadım.
5.Bana bunu yaşattığı için o kişiden ve erkeklerden nefret eder korkar oldum.Çok içime kapandım.Hiç kimseyle konuşmuyorum artık.
6.Benim size asıl sorum mahkemeye versem sessiz sedasız ondan kurtulur muyum?
Bunun için bir avukata başvurup danışacağım.
7.Gerçekten ülkemiz çok zor durumda.Dua edelim..
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..
Hepinize hayırlı günler..
Tün bunlara rağmen size hala nasıl ulaşabildiğini yazmamışsınız?Ben avukata başvurcam yazıp cevaplara teşekkür edip konuyu kapatmıştım ama konu çok farklı yerlere gelmiş.Yine toplu cevap yazıyorum size:
1.Kapalı açık makyajlı değil derdim.Sadece kendimi anlatmak istedim.Her görüşe inanca saygım var.Keşke yazmasaydım tesettürlüyüm diye.Yanlış anlaşılmış.
2.Konunun gerçek olmadığını düşünenler var size de saygı duyuyorum.İnanması zor bir konu.
3.Eşime işi değiştirmek istediğimde bayanlarla anlaşamadığımı söyledim.Kötüledim baya bir onları.Artı dayanamıyorum dedim.Numaram için sanırım bir siteye vermişler abuk subuk arıyorlar değiştirelim dedim.Sosyal hesaplar için de zaman kaybı diye sebep gösterdim.Eşimde farklı bir şekilde hiç şüphe etmedi bana çok güveniyor.
4.Yeni idarecim eşimin çok yakın bir arkadaşı.Ondan rica ettik, ihtiyaç var diye aldırdı beni.
5.Babam ve abimlerin kavgaya karışmışlığı var.Eşim de çok sinirli.Kaldıramaz ve kötü şeyler yapabilir.Cesaret edemiyorum.
6.Avukata başvurcam.Ne derse yapıcam.Umarım sessiz sedasız kurtulabirim.
Tekrar teşekkürler cevaplar için.
Hayırlı akşamlar..
Bu konuya neden inanilmamis, bir de senaryo filan diye iftira atilmis anlamadim. Bizim ulkemizde guzel cirkin, uzun, kisa, sari, esmer, kumral, kucuk, buyuk, evli, bekar... butun kadinlar taciz edilmiyor mu kardesim? Taciz edildikleri, sapiklik yapildiklari yetmiyormus gibi bir de suclu bulunmuyorlar mi? Bu kadinlarin bircogu ailesine veya polise konusmaktan cekinmiyor mu? Yani nedir bu konuyu inanilmaz yapan biri bana da anlatsin!
Butun bunlari gazetede okurken inaniyorsunuz da, burada bu kadinlardan birinin bunu anlatmasina mi inanamiyorsunuz? Bu konuyu senaryo sanan saka gibi acikcasi.
Yok niye 'guzel degilim' demis, niye 'adam yakisikli' demis. Millet "sen kuyruk sallamissin, sen de bos degilsin adama" imasi bile yapiyor. Ne terbiyesiz insanlar var ya. Utanmiyorsunuz da burada cirkin imalar yapmaya.
Tün bunlara rağmen size hala nasıl ulaşabildiğini yazmamışsınız?
Anladım teşekkürler cevabınıza..önceki sayfalarda "ortak arkadaşlarımız var. sanırım ortak arkadaşlarımdan alıyor, evimi de takip etmiş" tarzında bir şeyler yazmıştı.
Ya tabii ki, neler var neler... O insaatlardan sokaktaki cocuklara seyini cikarip sallayan da var. Bizzat kendi kardesime oldu cocukken. Neymis "hic bir erkek bilemmne yapmazmis, onu demezmis, bunu demezmis" konuyu sahte bulanlar saydiriyor. yahu sapikligin mantigi mi olur? Hic bir erkek begenmedigi kadina bu laflari etmez diye bir mantik cercevesi mi var sapikligin, tacizin? Sapik sapiktir. Akliyla degil, cukuyle dusunur afedersiniz. Ne yapacagi da ne diyecegi de belli olmaz. "Hic bir adam bir cocuga sehvet duymaz" diyebilir mi kimse burada? E duymaz, duymamali, ama bir suru cocuk tecavuze ugruyor. Eee, buna ne diyorsunuz?daha geçen ekşi sözlüğe düştü, sultanbeyli ümraniye taraflarında dolanan bir sapık tespit edilmiş.
en büyük fantazisi türbanlı kadınların arkasına takılıp popolarını videoya çekmek, arkadan fotoğaraflarını çekmek.bir tanesinde asansöre biniyor türbanlı kadının arkasından organını çıkartıp videoya alıyor sapık.
olmaz diye birşey yok.
bazı arkadaşlar çok ilginç yapıdalar gerçekten "dişi köpek kuyruk sallamasa..... " tandanslı yorum yapan kafalar var,erkeği aklayan zihniyet. çok acı gerçekten..
ayrıca diyorum sürekli kk'nın son zamanlarda çok tadı kaçtı..
Bu konunun neresi size sahte geldi kızlar ? Konu sahibi yeni üye olduğu için mi sahte damgası yedi? olabilen bir şeyi anlatmış kendini de anlatmış ki ben bu adama umut vermedim tip desen ben de yok bu adam niye musallat oldu demiş. yani neresinden ne buldunuz merak ettim.Hepinize merhaba arkadaşlar.Kimseyle paylaşamadım bu konuyu.Sizin fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.
10 yıllık evliyim.2 çocuğum var.Evine çocuklarına bana düşkün bir eşim var hamdolsun.Ben de yuvama düşükünüm dünyaları verseler değişmem.
Benim sorunum evli bir iş arkadaşımın bana ilgi duyması.Adı x olsun.Onun da 2 çocuğu,dünyalar güzeli eşi var.Beni sorarsanız 1.57 boyunda 50 kiloda hiç güzel alımlı olmayan bir bayanım.Aşık olunacak bir tip değilim yani.Hiç erkek arkadaşım olmadı.Eşimle de görücü usulü evlendim.Tesettürlüyüm.Makyaj yapmıyorum.İnancıma göre de çok şık giyinmiyorum.Dikkat çekmek istemiyorum.Ama düzgün temiz giyiniyorum.Tek avantajım ailemden gelen bir özellik, minyon tipliyim.32 yaşındayım abartısız 20 gösteriyorum.Yani hiç anlamadım ne sebep bana ilgi duydu.Aklım almıyor.
Memurum,eşim de memur ama başka bir kurumda.Ben bu x arkadaşla aynı odada çalışıyordum.2 bekar bayan arkadaşım,x arkadaş ve ben.Çok çok yakışıklı biri.Ama ilgimi hiç çekmedi,hiç hoşlanmadım,gözüm eşimden başkasını görmez.İş dışında hiç konuşmadım.Bir kez suratına gülümsemedim.Asla ümit vermedim.Eşimi çok seviyorum.Sevmeseydim de evli bir bayanım eşime ihanet etmem asla.Ki karşımdaki de evli kimsenin yuvasını yıkmam bekar olsaydım da.Bu kişi bana açıldı.Benden çok hoşlandığını söyledi.Kesinlikle olmayacak bir şey dedim ve işimi değiştirdim.Numaramı değiştirdim.Sosyal hesaplarımı kapattım.Eşimi kaybetmek istemiyorum.
Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye.İstersen boşanırım da diyor.Ömrümü sana adarım diyor.Aileme söylesem abilerim ve babam onu öldürürler.Ama çoluk çocuğu var.Nasıl benim yüzümdem hayatlarını yıkarım.Eşime de asla söyleyemem o da öldürür.Mahkemeye versem haberleri olur mu bir şekilde?Ya da sessiz sakin ceza almasını sağlayabilir miyim?Karısına söylesem kahrolur,yuvaları dağılır.Çocuklarına kıyamam.Her türlü tehdit ettim vazgeçmiyor.Hayatımı mahvetti
Aynen katılıyorum. "Nefes alsın yeter" diye bi laf var bu memleketin erkeklerinin ağzında daha neyi sorguluyoruz ki... Bir de evet kronik muhalifler ve klasik senaryocular var. Telefon numarası bulmakta ne varsa. Bi dünya sorgu hattı açıldı 118 li, ayrıca bissürü uygulama var telefonda. Yine aynı yerde yıllarca çalışan insanların ortak arkadaşları vardır vs vs. Sanki olmazı oldurmuş da adam, konu sahibi de uydurmuş haliyle. Zehir hafiyeler de yer mi hemen bulmuş ipucunu vayy Adam sana nasıl ulaştı. Ben de işin gereği ortadan kaybolduğunu sanan borçluların telini çok rahat bulurumYa tabii ki, neler var neler... O insaatlardan sokaktaki cocuklara seyini cikarip sallayan da var. Bizzat kendi kardesime oldu cocukken. Neymis "hic bir erkek bilemmne yapmazmis, onu demezmis, bunu demezmis" konuyu sahte bulanlar saydiriyor. yahu sapikligin mantigi mi olur? Hic bir erkek begenmedigi kadina bu laflari etmez diye bir mantik cercevesi mi var sapikligin, tacizin? Sapik sapiktir. Akliyla degil, cukuyle dusunur afedersiniz. Ne yapacagi da ne diyecegi de belli olmaz. "Hic bir adam bir cocuga sehvet duymaz" diyebilir mi kimse burada? E duymaz, duymamali, ama bir suru cocuk tecavuze ugruyor. Eee, buna ne diyorsunuz?
Konu "adam duzgun, kadinin gozu disarda"ya cevrilmeye calisiliyor resmen, bunu yapan da kadinlar.
Millet neyin kavgasini veriyor bu konuda anlamadim ki.
İnan sevde, 6. sayfadan sonrasını okumadım konunun. Sapık erkekle aynı iş yerinde çalışmak ne demek iyi bilirim. Bunların bir de mevki olarak yukarıda olanları vardır ki en iğrençleri de onlardır. Sesini çıkarmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirler çünkü.Ya tabii ki, neler var neler... O insaatlardan sokaktaki cocuklara seyini cikarip sallayan da var. Bizzat kendi kardesime oldu cocukken. Neymis "hic bir erkek bilemmne yapmazmis, onu demezmis, bunu demezmis" konuyu sahte bulanlar saydiriyor. yahu sapikligin mantigi mi olur? Hic bir erkek begenmedigi kadina bu laflari etmez diye bir mantik cercevesi mi var sapikligin, tacizin? Sapik sapiktir. Akliyla degil, cukuyle dusunur afedersiniz. Ne yapacagi da ne diyecegi de belli olmaz. "Hic bir adam bir cocuga sehvet duymaz" diyebilir mi kimse burada? E duymaz, duymamali, ama bir suru cocuk tecavuze ugruyor. Eee, buna ne diyorsunuz?
Konu "adam duzgun, kadinin gozu disarda"ya cevrilmeye calisiliyor resmen, bunu yapan da kadinlar.
Millet neyin kavgasini veriyor bu konuda anlamadim ki.
İnan sevde, 6. sayfadan sonrasını okumadım konunun. Sapık erkekle aynı iş yerinde çalışmak ne demek iyi bilirim. Bunların bir de mevki olarak yukarıda olanları vardır ki en iğrençleri de onlardır. Sesini çıkarmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirler çünkü.
Arkadaşımın çalıştığı kurumdan bir örnek vereyim. Gencecik aday memur bir kız aynı kurumun başka şubesine gidiyor. Adamın biri (adam dediğim de kızdan 2 yaş küçük kızı var, amca yani) kızı görüyor, artık evraklarını teslim ederken mi gördü, ne yaptıysa. Kıza haber gönderiyor evlenelim diye. Kız da duymamış olayım diyor, kız gidiyor 2 yıl sonra kendi şubesindeki bir müdürle evleniyor vay efendim kıza ne laflar. Aynı adam nişanlı olduğunu bile bile arkadaşıma da ben seni alayım ister misin, demiş arkadaşıma.
Bu kafada o kadar adam var ki.
Neyine şaşırıyorlar, anlamadım.
Senin saçını başını yolarım senin irkek haçça seni.Yüzünüzü örtün gızlar irkek kişi garışmış aramıza.Amanıııın bu yaşıma kadar böyle şiiiii gormedim de duymadım da.oğlanın goynü gaymış diyon emme sen de bi acayip anladıyon vallaha içimiz gıcıklandı gızzz haçça bacım.Vallaha senin bu derdin dağları aşmış altından galkaman tez memleketi terkit,kimliğini değiştir,bir mağarada neym saklanıver gari,emmeeeeeee bu adam seni gine buluverir deyim ben sana.KEZBAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?