- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
- Konu Sahibi LightPurple
-
o yorumun üstüne yazdığını sen de okusan aynı şekilde düşünürdün sebatiye.ne alaka yahuu? nerden çıkartıyorsunuz adam ayartma felan asıl siz yapmayın ne demek böyle bir şeyi ima etmek saçmalamayın.güzel görünmek güzel hissetmek için yapılır ki çirkin olunuyorsa zaten yapılmaz demek istedim.
ne sorusuSorumu gayet güzel anladınız. Lafı dolandırıp geçiştirmenize gerek yok.
tesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
kitap okur musunuz hele o girişler yok mu bir odanın içindeki koltugu bile uzun uzun tasvirleri betimlemeleri yapılır.ne sıkıcıdır ne gerek var girsene konuya der insan ama hiç yapmayanı görmedim.konu sahibi direk konuya girseydi tersten adamın teki evli 2 cocuklu evli 2 cocuklu bana yazılıyor.inanın çirkinim size tarif edeceğim hiç bir şeyim yok.ne derdiniz ?kendini böyle anlatan birini hiç gördünüz mü?Konunun meali,öyle güzelim,öyle güzelim ki,evli,2 çocuklu olmama rağmen ofisin en yakışıklı çalışanı bana aşık,öl de öleyim diyor resmen. Ha birde söylemişmiydim benim genlerimde muhteşem,öyleki 32 yaşında olmama rağmen 20lik hatunlara taş çıkarırım. Çuval giysem yakışıyor.
Benim bu konudan anladığım bu.
Konu sahibi,size öyle yap deniyor,olmaz bla bla,böyle yap deniyor onada olmaz bla bla. Biz başka ne diyelim ki. Eşinize söyleyemiyorsunuz,adamın eşine söylemiyorsunuz,polise de gitmiyorsunuz,amirinizde mi yok,onada mı söyleyemiyorsunuz? Ayrıca adam size ulaşıyor,siz dinliyorsunuz "ayda bir buluşalım"demesini dahi. Kapatırsin telefonu suratına,numarayı engellersin olur biter. Gerekirse tekrar değiştirilir numara ama neden dinliyorsunuz söylediklerini.
Şahsen birinin bana ulaşmasını istemezsem sittin sene ulaşamaz.
lann sıkarım topugunuza :))o yorumun üstüne yazdığını sen de okusan aynı şekilde düşünürdün sebatiye.
şaşaırdığım için yakıştıramamıştım zaten sana,okey yanlış anlaşılma diyelim o zaman :)
ben yanlislukla sizin soruyu alintilamisim. simdi farkettimSorumu gayet güzel anladınız. Lafı dolandırıp geçiştirmenize gerek yok.
İyi de ulaşılmamak için numaranı değiştiriyorsun, insan isimden sorgulamaya numarasını kapatmaz mı?Ardaşlar işteyim ara sıra yazabiliyorum..
1.Ortak arkadaşlarımız var.Sanırım onlardan ya da numara öğrenme hatlarından buluyor numaramı.Açmıyorum.Ama mesaj atıyor başka başka numaralardan.Oturduğum evi biliyor takip etmiş.Yeni iş yerimi de.Herhalde yine takip etti.Arada karşıma çıkıyor.
2.Ben sadece yaşam tarzımı belirttim kimseyi eleştirmedim.Çarşaflı,makyajlı,tesettürlü,açık.Herkes inancına göre yaşar.Saygı duyarım.Ki ailede tek kapalıyım.Annem halalarım teyzelerim açık.Bende sonradan kapandım.
3.İfade etmeye çalıştığım dikkat çelmiyorken,sönük bir karakterken ona hiç yüz vermemişken bende ne buldu.
4.Kendim hakkında sakladığım hiçbir şey yok.Kimseyi tanımıyorum burda.Kimse de beni tanımıyor.Niye saklayım.Allah'a karşı vicdanım rahat.İlgisini çekecek hiçbir şey yapmadım.
5.Bana bunu yaşattığı için o kişiden ve erkeklerden nefret eder korkar oldum.Çok içime kapandım.Hiç kimseyle konuşmuyorum artık.
6.Benim size asıl sorum mahkemeye versem sessiz sedasız ondan kurtulur muyum?
Bunun için bir avukata başvurup danışacağım.
7.Gerçekten ülkemiz çok zor durumda.Dua edelim..
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..
Hepinize hayırlı günler..
teşhircilikten bahsetmiş olabilir ki bunu yapan vardır mutlakaArkadaş cevabını verdi ama ben size tam tersi soruyorum. Dışarıda dikkat çekmemek için usturuplu giyinip, evde çıplak mı geziyorsunuz? Hani dikkatini çekeceğiniz biri yokken.
oysa benim cevabım guzel görünmek kendinizi güzel bulmak iyi hissetmek içindi ki aynı çarpık düşüncenizi bu yorumuzda da gördük
aynı kurumda ulaşmak o kadar kolaydır kiİyi de ulaşılmamak için numaranı değiştiriyorsun, insan isimden sorgulamaya numarasını kapatmaz mı?
Başka bir sebepten bende numaramı kapattım, çünkü kişinin akli dengesi yerinde olmadığı için, mahkemeye vermek zaman kaybından başka bir şey olmayacaktı. Üstelik vasi olarak bende başkası da yok. Neyse,
Numaramı değiştirdim, sorgulamaya kapattım, operatör bile değiştirsem, yanına ekstra dilekçe yazıyorum.
Numaram bulunduğu anda sizden bilirim diye...
arkadaş da olsa kimsenin kimseye numara vermeye hakkı yok...
Ortak arkadaşlarınıza sorulmadan numara vermenin büyük saygısızlık olduğunu söyleyin...
oysa sen sizden basit bir soruya basit bir cevap istemiştim.imalı oldugunu düşünen bu sonuca varan sizdiniz.soru imaya açık olamayacak kadar basitO zaman sorunu o yorumum üstüne daha usturuplu sorsaydiniz tabiki cevabım böyle olurdu.ama imali sorular sorup yok ben böyle dedim yok ben şöyle dedim demek kolay.
Yanlış anlayan da bir ben değilim galiba.benim gibi anlayan arkadaşlar da ayıp ettiginizi
söylemişler zaten.
Neyse ben sizi benden daha çarpık ve benim asla anlayamayacagim dusuncelerinizle baş başa bırakayim
Kitap okurum. Gördümde anlatanı.kitap okur musunuz hele o girişler yok mu bir odanın içindeki koltugu bile uzun uzun tasvirleri betimlemeleri yapılır.ne sıkıcıdır ne gerek var girsene konuya der insan ama hiç yapmayanı görmedim.konu sahibi direk konuya girseydi tersten adamın teki evli 2 cocuklu evli 2 cocuklu bana yazılıyor.inanın çirkinim size tarif edeceğim hiç bir şeyim yok.ne derdiniz ?kendini böyle anlatan birini hiç gördünüz mü?
Sebatiyenin yorumunu anlamak zor degil.sebatiye olmadı ama bu söyleddiğin...ben de çok süslüyümdür,makyaja da bayılırım.hergün işe makyajlı ve bakımlı gelirim.işyerindeki erkekler baksın beğensin diye yapmıyorum heralde makyajı..bu yakıştırma çok çirkin hiç yakışmadı sana...
evet güzel görünmek istiyorum ,ama erkekler beğensin asılsın bilmem ne diye değil.önce kendim için kendimi çok iyi hissediyorum.
bu durumda senin demene göre min etek giyen kadın da tecavüzü hakediyor..
Bu taciz için bir sebep olamaz. Kaldı ki bayan da bundan bahsetmemiş. Sokaklarda bir ton güzel araba, ev var. Kuyumcularda trilyonluk değeri olan mücevherler teşhir ediliyor. Bir kadına teşhir ettiklerinden dolayı taciz yapılıyor olması, diğer bahsettiklerimden daha az riskli oluşundandır. Bunun teşhirle yakından uzaktan ilgisi yoktur. Üstelik teşhirin sınırı herkes içşn farklıdır. Kara çarşafla kapatılan bir kadının gözlerine peçe çekilmesi de teşhire getirilen farklı bir yorum.teşhircilikten bahsetmiş olabilir ki bunu yapan vardır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?