Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

o yorumun üstüne yazdığını sen de okusan aynı şekilde düşünürdün sebatiye.
şaşaırdığım için yakıştıramamıştım zaten sana,okey yanlış anlaşılma diyelim o zaman :)

Fiziki olarak dikkat çekici bir ozelligim yok mayaj da yapmiyorum. Nasıl ilgi duydu ona sasiriyorum demek istemiş. Ben olduklarından sizin çıkardıklarınizi cıkaramadın.
tesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.

kitap okur musunuz hele o girişler yok mu bir odanın içindeki koltugu bile uzun uzun tasvirleri betimlemeleri yapılır.ne sıkıcıdır ne gerek var girsene konuya der insan ama hiç yapmayanı görmedim.konu sahibi direk konuya girseydi tersten adamın teki evli 2 cocuklu evli 2 cocuklu bana yazılıyor.inanın çirkinim size tarif edeceğim hiç bir şeyim yok.ne derdiniz ?kendini böyle anlatan birini hiç gördünüz mü?

Ben anlamadım ya.
Kadın güzelim dese suç, değilim dese suç.
Bakım dese suç bakmadım dese suç.
Adam yakışıklı dese suç demese suç.
Burada bir şey anlatmış gerçek yada yalan neden kadın eksik anlatsın?
Yani illa altında bir şey arıyoruz. Konu fake bile olsa ben bu yakıştırmaları doğru bulmuyorum.
Anlaşılsın diye yazılmış olabilir.
Eşinize anlatmanız en doğrusu olacaktır. Sonradan neden söylemedin demesin.
Ayrıca ülkemizde böyle manyaklar var. Buna neden şaşırıp inanmıyorsunuz ilginç.

İyi de ulaşılmamak için numaranı değiştiriyorsun, insan isimden sorgulamaya numarasını kapatmaz mı?
Başka bir sebepten bende numaramı kapattım, çünkü kişinin akli dengesi yerinde olmadığı için, mahkemeye vermek zaman kaybından başka bir şey olmayacaktı. Üstelik vasi olarak bende başkası da yok. Neyse,
Numaramı değiştirdim, sorgulamaya kapattım, operatör bile değiştirsem, yanına ekstra dilekçe yazıyorum.
Numaram bulunduğu anda sizden bilirim diye...
arkadaş da olsa kimsenin kimseye numara vermeye hakkı yok...
Ortak arkadaşlarınıza sorulmadan numara vermenin büyük saygısızlık olduğunu söyleyin...

Arkadaş cevabını verdi ama ben size tam tersi soruyorum. Dışarıda dikkat çekmemek için usturuplu giyinip, evde çıplak mı geziyorsunuz? Hani dikkatini çekeceğiniz biri yokken.
teşhircilikten bahsetmiş olabilir ki bunu yapan vardır mutlaka

O zaman sorunu o yorumum üstüne daha usturuplu sorsaydiniz tabiki cevabım böyle olurdu.ama imali sorular sorup yok ben böyle dedim yok ben şöyle dedim demek kolay.

Yanlış anlayan da bir ben değilim galiba.benim gibi anlayan arkadaşlar da ayıp ettiginizi
söylemişler zaten.

Neyse ben sizi benden daha çarpık ve benim asla anlayamayacagim dusuncelerinizle baş başa bırakayim

oysa benim cevabım guzel görünmek kendinizi güzel bulmak iyi hissetmek içindi ki aynı çarpık düşüncenizi bu yorumuzda da gördük

aynı kurumda ulaşmak o kadar kolaydır ki

oysa sen sizden basit bir soruya basit bir cevap istemiştim.imalı oldugunu düşünen bu sonuca varan sizdiniz.soru imaya açık olamayacak kadar basit

Bende benzer bir olayı yaşadım.
İşimden oldum yani işte değiştiremedim direk işsiz kaldım Ama işten çıkmak yetti adama. Mal herifin işimde gözü vardı herhalde. Anaa şuan çok mantıklı geldi. Belki de pozisyonumda gözü vardı çıkayım diye beni taciz etti. Müdürde olduydu. Belkide sevgilisi vardı yerime onu aldı. Anaa şuan bir aydınlanma yaşadım.

Kitap okurum. Gördümde anlatanı.
Burada konu sahibinin tesettürlü olması,32 yaşında olup 20 yaşında gibi göstermesi ,minyon olması çok gereksiz ayrıntılar,(sanki ben cirkinim diyorum ama öyle değilim gayet güzel ve genlerimden dolayı şanslı bir hatunum der gibi)tabi birde adamın"çok,çok yakışıklı"olması. Bu ayrıntilar fazla geldi,bunlar olmadanda gayet net anlaşılabilirdi konu ve bunlarsızda upuzun zaten.
Ben bu kadar uzun anlatıldığında alt metni olduğunu düşünüyorum yazanların.
Bana hissettirdiği bu.

O kadar numara değiştirmenize rağmen size nasıl ulaşıyor? öğrenebileceği yerlere vermeyin numaranızı hani isimden numara öğrenilen yerler var ya hat alırken sözleşmede yazıyor zaten açılmasını ister misiniz diye. Sosyal hesabımda yok diyorsunuz bu kadar ilgisiz ve hiçbir şekilde iletişimde değilken nasıl bir cesaret bulmuş da bunları söylemiş. Numarasını engelleyin kaç tane farklı numara alabilir ki.

Sebatiyenin yorumunu anlamak zor degil.
Kadin makyaj yapmiyorum derken makyaj yapanlari hafif yerine koymak icin degil, guzel gorunmuyorum demek icin yazdi. Buna empati kurdurmaya calisti, ama anlamayan malesef anlamiyor.

teşhircilikten bahsetmiş olabilir ki bunu yapan vardır mutlaka
Bu taciz için bir sebep olamaz. Kaldı ki bayan da bundan bahsetmemiş. Sokaklarda bir ton güzel araba, ev var. Kuyumcularda trilyonluk değeri olan mücevherler teşhir ediliyor. Bir kadına teşhir ettiklerinden dolayı taciz yapılıyor olması, diğer bahsettiklerimden daha az riskli oluşundandır. Bunun teşhirle yakından uzaktan ilgisi yoktur. Üstelik teşhirin sınırı herkes içşn farklıdır. Kara çarşafla kapatılan bir kadının gözlerine peçe çekilmesi de teşhire getirilen farklı bir yorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…