Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

cevap veremeyince annesine şikayet eden cici kızlar gibi kib yapamayın yada altında kalacağınız tartışmalara girmeyiniz ergenler
Hanımabla senden korktukları için, altta kalacakları için değil polemikten ban yemesinler diye kib yapıyorlar. Sen de iyice fasulye gibi nimetten saymışsın kendini de durumun onunla alakası yok.

Mune diyor ve konuyu neden erkek üye yada kapalı açık olayina çevirdiler anlamadigimi belirtmek istiyorum,çoğu insan makyaji bakım sanıyor ve az bakimindan taciz kaçınılmaz diye şikayet oluyor ya biz hatunlar tarafından konu sahibi de bence ,hani belki cezbedici olmadığını hatta makyaj bile yapmadığını vurgulamak istemiş. .aynı ofiste nasıl konuşulmaz selam verilmez denmis, gayet kibar bir baş işareti ile selam verilir ve is konusu harici konuşmak istemezseniz de konuşmaz ki kadın is harici diyor mesela Mola da konuşmaz çıkışta konuşmaz garip değil..

Adam kariyer sahibidir karizmatiktir konuşması etkileyici giyimi stillidir ama evlidir ve evli birine asılır.Adamin bir zaafı ya da psikolojik bir rahatsızlığı vardır.böyle düşünmek o adamdan hoşlandığı anlamına mu gelir.tutun ki bu yaptıkları karşısında içinde azıcık bir etkilenme oldu bu yuvasını yıkacak koşa koşa adamı mi koşacak anlamina mi gelir.

Bu konular çok konuşuldu çok fikir geldi ama bilmiyorum önüne geçilemiyor. aslında bence fikrin çok güzel.
Bunu sevgili mune ye iletmistim yönetim kontrolü sonrası yayın. ..günde coooooooook fazla konu açıldığını ve bunları incelemenin hem zor hemde çok zaman alacağını ve yetisemeyiz minvalinde bir cevap vermişti. Malesef

Ya banamı garip geldi konu yada bu fake konulardan iyice paranoyayamı bağladım. anlatım tarzı bir tuhaf geldi. neyse değilse gerçekse avukatıyla konuşmuş. gerekeni söyler avukatı

Ya banamı garip geldi konu yada bu fake konulardan iyice paranoyayamı bağladım. anlatım tarzı bir tuhaf geldi. neyse değilse gerçekse avukatıyla konuşmuş. gerekeni söyler avukatı

Evet anlatım tarzını hiç yapamamış :) ben son paragrafta bayağı irrite oldum. Yok bana boşanırım diyo ama ben ayıramam onu falan demiş. Ne alaka hani kocasını çok seviyodu muhabbet ne ara oraya geldi. Tek sorun adamın ailesinin dağılması sanki.

Kac yonetici var bilmiyorum ama yonetici sayisi artirilabilir zaten bi sure sonra acilan konu sayisi otomatikman azalacaktir.bence bu eleme yontemi iyi olur ya böyle forumun kalitesi düsüyor sanki

Sanki sizinde gönlünüz kaymış gibi anlatım tarzınızdan bunu anladım. Tabi fake konu değilse..

Esimsiz adim atamam,ona asla soyleyemem deyip mahkemeye intikal ettirmek olayi? Avukat parasi,mahkeme sureci,durusma(lar)...bunlari dusundunuz mu ?
Aklinizda da bulunsun kurumlar siz guncellemedikce oyle devamli numaranizin guncellemesini istemez hele ki devlet kurumuysa.Bu kadar sıkı bir sistemleri yoktur.Siz de her numaranizi yeniledikce etrafiniza vermezseniz iyi edersiniz ozelliklede rahatsiz olarak ayrildiginiz ve ortak arkadaslariniz oldugu kurumdakilere...

Anlatim diliniz cok bozuk anlayamiyorum ne demek istediginizi özellikte "tutun ki " den itibaren bir okuyun ...ama sanirim farkli seylerden bahsediyoruz ben ne diyorum siz ne diyorsunuz

arnir diger yorumlarinizi da okudumda şeytanin avukati gibisiniz resmen ,konu sahibi ortalarda yokken siz savunmuşsunuz yetmezmis gibi yanlis mantik yürüttügümüzü söylemissiniz yoksa bu konu sizin mi :)

Aynı olayin bi benzeri başıma geldi dugunume 1ay kala ve toplamda 5kere konuştuğum hem mesai arkadasim hemde ogrencimin babasi olan kisi tarafindan. Ne yapacagimi sasirdim ve bendeki durum daha da farklıydı çünkü bu adam esimin çalıştığı okula müdür yardımcısı olarak gitti. Bende eşime diyemedim. Ama esim hakkinda söylediği olumsuz şeylerin hepsini soyleyip esimle onun iletişimini em başta kestim ve eşim tepkili olduğu için onun bildiğini düşündü ve hic yanasamadi. Bence siz de eşinize birazcık citlatin. Ileride kulağına giderse bilsin en azından ki sizin Arkanizda dursun. Allah korusun iftira bile atabilir

bı sekılde bana ulastı demıssınız
o bı sekılde nasıl ulastıysa o sekılı degstırın bıdaha ulasaasın olsun bıtsın
gecmıs olsun

Konu nereye gitmiş merakımdan geldim vala

Benim anlamadgım adamda karısından bosanabilecek bi bayanın pesinden kosacak kadar bir durum var ise neden özellikle siz
Kendimi o adam yetine koydum
Param var yakışıklıyım karımı da boşayabilirim gider adam gibi manken bi hatuna bakarım

5 yıldır aynı kurumdayız.Eşini tanırım.Çocuklarını gördüm.Aramızda hep bir mesafe vardı.Kesinlikle.Bu nasıl olur diye düşünmekten deliricem..
Çok üzülüyorum..
Umarım eşine tekrar bağlanır ve ben de bu dertten kurtulurum..
Hiçbir şekilde yüz vermedim vermem..
Aklımın ucundan bile geçirmedim.Hiçbir şekilde etkilenmedim..
Çocuklarım eşim benim dünyam..O dünyayı kirletmem..
Bir şekilde bu işi çözeceğim..

sen buyuk bir yanlışın ortasındasın. bu kadar üzerine düşen bir adamı vereceksin mahkemeye kim duyarsa duysun. eşimi kahrolacak yuvası mı dagılacak seni ilgilendirmez. adam bunları düşünmüyorsa sen hiç düşünme. taciz davası ac bitsin.
kocanda sana güvenmiyorsa o da defolsun gitsin.

Yorumlari bi yere kadar okudum ondan sonrasini sinirlerim kaldirmadi.
Buraya bir kadin konu aciyor, yapabilecegi baska bi sey var mi diye soru soruyor, icinden cimbizla laf cekip evirip cevirip ondan anlam cikariyorsunuz.
Numarani degistirdigin halde sana ulasir, hic mi yasamadiniz cevrenizde hic mi duymadiniz da bu kadar utopik geldi?
Burdan biriniz ad soyad verin bana max iki gun icinde bulabilirim, su teknoloji caginda namumkun seyler mi bunlar allah askina?
Kaldi ki ayni yerde calismis insanlar, kim bilir kac tane ortak tanidiklari var. Bu kadar buyutulecek garip gorulecek ne var bunda?

Kadin diyor pesimi birakmiyor, siz diyorsunuz yuz bulmasaydi yapmazdi, demekki cesaret vermissiniz vs vs.
Taciz icin bunu diyebiliyorsunuz, PES.
Yemin ediyorum geldigimiz durumdan utaniyorum.
Kadin kadina bunu yapiyor ya, helal olsun.
Bir gun basiniza bir sey gelir de alacaginiz tepkilerden, suclu bulunma ihtimalinizden dolayi sikayetci olamazsanız, kimseye anlatamazsaniz bilin ki sizin gibi dusunenler, sizin gibi dusunenlerin yetistirdigi cocuklar yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…