- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi LightPurple
-
Hanımabla senden korktukları için, altta kalacakları için değil polemikten ban yemesinler diye kib yapıyorlar. Sen de iyice fasulye gibi nimetten saymışsın kendini de durumun onunla alakası yok.cevap veremeyince annesine şikayet eden cici kızlar gibi kib yapamayın yada altında kalacağınız tartışmalara girmeyiniz ergenler
Adam kariyer sahibidir karizmatiktir konuşması etkileyici giyimi stillidir ama evlidir ve evli birine asılır.Adamin bir zaafı ya da psikolojik bir rahatsızlığı vardır.böyle düşünmek o adamdan hoşlandığı anlamına mu gelir.tutun ki bu yaptıkları karşısında içinde azıcık bir etkilenme oldu bu yuvasını yıkacak koşa koşa adamı mi koşacak anlamina mi gelir.Sebatiye hanim ,lütfen konuya yorum yapiniz baska üyelere degil
Bir mesaj ancak bu kadar carpitilirdi,rahatsiz olunan birini baska birine anlatirken cok cok yakisikli diye bahsediliyor sizce bu onemli bir ayrinti mi? Ortada daha buyuk bir dert yokmu
Bunu sevgili mune ye iletmistim yönetim kontrolü sonrası yayın. ..günde coooooooook fazla konu açıldığını ve bunları incelemenin hem zor hemde çok zaman alacağını ve yetisemeyiz minvalinde bir cevap vermişti. MalesefBu konular çok konuşuldu çok fikir geldi ama bilmiyorum önüne geçilemiyor. aslında bence fikrin çok güzel.
Ya banamı garip geldi konu yada bu fake konulardan iyice paranoyayamı bağladım. anlatım tarzı bir tuhaf geldi. neyse değilse gerçekse avukatıyla konuşmuş. gerekeni söyler avukatı
Bunu sevgili mune ye iletmistim yönetim kontrolü sonrası yayın. ..günde coooooooook fazla konu açıldığını ve bunları incelemenin hem zor hemde çok zaman alacağını ve yetisemeyiz minvalinde bir cevap vermişti. Malesef
Adam kariyer sahibidir karizmatiktir konuşması etkileyici giyimi stillidir ama evlidir ve evli birine asılır.Adamin bir zaafı ya da psikolojik bir rahatsızlığı vardır.böyle düşünmek o adamdan hoşlandığı anlamına mu gelir.tutun ki bu yaptıkları karşısında içinde azıcık bir etkilenme oldu bu yuvasını yıkacak koşa koşa adamı mi koşacak anlamina mi gelir.
Aynen bende böyle düşünüyorum.İstersen boşanırım diyene kadar bu piskopatı dinlemiş olman çok saçma
Aynı olayin bi benzeri başıma geldi dugunume 1ay kala ve toplamda 5kere konuştuğum hem mesai arkadasim hemde ogrencimin babasi olan kisi tarafindan. Ne yapacagimi sasirdim ve bendeki durum daha da farklıydı çünkü bu adam esimin çalıştığı okula müdür yardımcısı olarak gitti. Bende eşime diyemedim. Ama esim hakkinda söylediği olumsuz şeylerin hepsini soyleyip esimle onun iletişimini em başta kestim ve eşim tepkili olduğu için onun bildiğini düşündü ve hic yanasamadi. Bence siz de eşinize birazcık citlatin. Ileride kulağına giderse bilsin en azından ki sizin Arkanizda dursun. Allah korusun iftira bile atabilirHepinize merhaba arkadaşlar.Kimseyle paylaşamadım bu konuyu.Sizin fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.
10 yıllık evliyim.2 çocuğum var.Evine çocuklarına bana düşkün bir eşim var hamdolsun.Ben de yuvama düşükünüm dünyaları verseler değişmem.
Benim sorunum evli bir iş arkadaşımın bana ilgi duyması.Adı x olsun.Onun da 2 çocuğu,dünyalar güzeli eşi var.Beni sorarsanız 1.57 boyunda 50 kiloda hiç güzel alımlı olmayan bir bayanım.Aşık olunacak bir tip değilim yani.Hiç erkek arkadaşım olmadı.Eşimle de görücü usulü evlendim.Tesettürlüyüm.Makyaj yapmıyorum.İnancıma göre de çok şık giyinmiyorum.Dikkat çekmek istemiyorum.Ama düzgün temiz giyiniyorum.Tek avantajım ailemden gelen bir özellik, minyon tipliyim.32 yaşındayım abartısız 20 gösteriyorum.Yani hiç anlamadım ne sebep bana ilgi duydu.Aklım almıyor.
Memurum,eşim de memur ama başka bir kurumda.Ben bu x arkadaşla aynı odada çalışıyordum.2 bekar bayan arkadaşım,x arkadaş ve ben.Çok çok yakışıklı biri.Ama ilgimi hiç çekmedi,hiç hoşlanmadım,gözüm eşimden başkasını görmez.İş dışında hiç konuşmadım.Bir kez suratına gülümsemedim.Asla ümit vermedim.Eşimi çok seviyorum.Sevmeseydim de evli bir bayanım eşime ihanet etmem asla.Ki karşımdaki de evli kimsenin yuvasını yıkmam bekar olsaydım da.Bu kişi bana açıldı.Benden çok hoşlandığını söyledi.Kesinlikle olmayacak bir şey dedim ve işimi değiştirdim.Numaramı değiştirdim.Sosyal hesaplarımı kapattım.Eşimi kaybetmek istemiyorum.
Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye.İstersen boşanırım da diyor.Ömrümü sana adarım diyor.Aileme söylesem abilerim ve babam onu öldürürler.Ama çoluk çocuğu var.Nasıl benim yüzümdem hayatlarını yıkarım.Eşime de asla söyleyemem o da öldürür.Mahkemeye versem haberleri olur mu bir şekilde?Ya da sessiz sakin ceza almasını sağlayabilir miyim?Karısına söylesem kahrolur,yuvaları dağılır.Çocuklarına kıyamam.Her türlü tehdit ettim vazgeçmiyor.Hayatımı mahvetti
bı sekılde bana ulastı demıssınızHepinize merhaba arkadaşlar.Kimseyle paylaşamadım bu konuyu.Sizin fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.
10 yıllık evliyim.2 çocuğum var.Evine çocuklarına bana düşkün bir eşim var hamdolsun.Ben de yuvama düşükünüm dünyaları verseler değişmem.
Benim sorunum evli bir iş arkadaşımın bana ilgi duyması.Adı x olsun.Onun da 2 çocuğu,dünyalar güzeli eşi var.Beni sorarsanız 1.57 boyunda 50 kiloda hiç güzel alımlı olmayan bir bayanım.Aşık olunacak bir tip değilim yani.Hiç erkek arkadaşım olmadı.Eşimle de görücü usulü evlendim.Tesettürlüyüm.Makyaj yapmıyorum.İnancıma göre de çok şık giyinmiyorum.Dikkat çekmek istemiyorum.Ama düzgün temiz giyiniyorum.Tek avantajım ailemden gelen bir özellik, minyon tipliyim.32 yaşındayım abartısız 20 gösteriyorum.Yani hiç anlamadım ne sebep bana ilgi duydu.Aklım almıyor.
Memurum,eşim de memur ama başka bir kurumda.Ben bu x arkadaşla aynı odada çalışıyordum.2 bekar bayan arkadaşım,x arkadaş ve ben.Çok çok yakışıklı biri.Ama ilgimi hiç çekmedi,hiç hoşlanmadım,gözüm eşimden başkasını görmez.İş dışında hiç konuşmadım.Bir kez suratına gülümsemedim.Asla ümit vermedim.Eşimi çok seviyorum.Sevmeseydim de evli bir bayanım eşime ihanet etmem asla.Ki karşımdaki de evli kimsenin yuvasını yıkmam bekar olsaydım da.Bu kişi bana açıldı.Benden çok hoşlandığını söyledi.Kesinlikle olmayacak bir şey dedim ve işimi değiştirdim.Numaramı değiştirdim.Sosyal hesaplarımı kapattım.Eşimi kaybetmek istemiyorum.
Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye.İstersen boşanırım da diyor.Ömrümü sana adarım diyor.Aileme söylesem abilerim ve babam onu öldürürler.Ama çoluk çocuğu var.Nasıl benim yüzümdem hayatlarını yıkarım.Eşime de asla söyleyemem o da öldürür.Mahkemeye versem haberleri olur mu bir şekilde?Ya da sessiz sakin ceza almasını sağlayabilir miyim?Karısına söylesem kahrolur,yuvaları dağılır.Çocuklarına kıyamam.Her türlü tehdit ettim vazgeçmiyor.Hayatımı mahvetti
sen buyuk bir yanlışın ortasındasın. bu kadar üzerine düşen bir adamı vereceksin mahkemeye kim duyarsa duysun. eşimi kahrolacak yuvası mı dagılacak seni ilgilendirmez. adam bunları düşünmüyorsa sen hiç düşünme. taciz davası ac bitsin.Hepinize merhaba arkadaşlar.Kimseyle paylaşamadım bu konuyu.Sizin fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?