- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 358
- Konu Sahibi LightPurple
-
Konu ne olmuş diye baktım da.Senin saçını başını yolarım senin irkek haçça seni.Yüzünüzü örtün gızlar irkek kişi garışmış aramıza.Amanıııın bu yaşıma kadar böyle şiiiii gormedim de duymadım da.oğlanın goynü gaymış diyon emme sen de bi acayip anladıyon vallaha içimiz gıcıklandı gızzz haçça bacım.Vallaha senin bu derdin dağları aşmış altından galkaman tez memleketi terkit,kimliğini değiştir,bir mağarada neym saklanıver gari,emmeeeeeee bu adam seni gine buluverir deyim ben sana.KEZBAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!
bunu kib yaptım kib msjina da abla sahte konu sanıp delirmis galiba dedimSenin saçını başını yolarım senin irkek haçça seni.Yüzünüzü örtün gızlar irkek kişi garışmış aramıza.Amanıııın bu yaşıma kadar böyle şiiiii gormedim de duymadım da.oğlanın goynü gaymış diyon emme sen de bi acayip anladıyon vallaha içimiz gıcıklandı gızzz haçça bacım.Vallaha senin bu derdin dağları aşmış altından galkaman tez memleketi terkit,kimliğini değiştir,bir mağarada neym saklanıver gari,emmeeeeeee bu adam seni gine buluverir deyim ben sana.KEZBAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!
Hayır bir de özellikle devlet dairesinde aynı kurum içinde çalışıyorsanız başka bir şubede olsan bile o telefon numarası o adama giderrrrrrr gider yani. Çok zor değil bulması. Ben sırf bu yüzden (devlet memuru değildim) çift numara kullanıyordum, özel numarama kimse ulaşamasın diye. Herkese şirket hattımı veriyordum. En azından kendime güvenli bir hat kalsın diye.Aaa olur mu, hiç bir amca kızı yaşında bir kıza sarkmaz. 2X2=4. Yersen. Pff
Bence şaşırmıyorlar. Bizzat çamur atmak için konu sahibine, uğraşıyorlar da uğraşıyorlar. Fesatlıktan yani. Kadın kadının kurdudur işte.
al bi fake daha,bunlar erkek dayanıştırması yapıyorlarNeyın kafasını yaşıyorsunuz. ?
Ablam yaşın küçük anlamazsın daha sen.Bende seni kib yaptım ama sonra gençliğine verdimbunu kib yaptım kib msjina da abla sahte konu sanıp delirmis galiba dedim
bu ne ya nasıl bir espiri yeteneği bu.
Tebrik ederim..tesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
Ne içtiyseniz bende istiyorum nolurSenin saçını başını yolarım senin irkek haçça seni.Yüzünüzü örtün gızlar irkek kişi garışmış aramıza.Amanıııın bu yaşıma kadar böyle şiiiii gormedim de duymadım da.oğlanın goynü gaymış diyon emme sen de bi acayip anladıyon vallaha içimiz gıcıklandı gızzz haçça bacım.Vallaha senin bu derdin dağları aşmış altından galkaman tez memleketi terkit,kimliğini değiştir,bir mağarada neym saklanıver gari,emmeeeeeee bu adam seni gine buluverir deyim ben sana.KEZBAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!
Yok erkek falan değil ya fake de değil konu uçtuYa olay nedir ilk sayfayla son sayfa birbirinden kopuk
Konu sahibi erkek.mi çıktı ne oldu ya bi anlatın
anlıyorum kafa güzel belli Güle güle kullanAblam yaşın küçük anlamazsın daha sen.Bende seni kib yaptım ama sonra gençliğine verdim
kalmadı canım lakin biraz beklersen çıkanlardan veririmNe içtiyseniz bende istiyorum nolur
bende kafa çok tatlım gel sende kullananlıyorum kafa güzel belli Güle güle kullan
Kalmadıysa çıkardıklarını da kendine sakla lazım olur ;-)kalmadı canım lakin biraz beklersen çıkanlardan veririm
Tamam buralardayım o zamanYok erkek falan değil ya fake de değil konu uçtu
isteyeni geri çevirmek ayıptır,kullan bak memnun kalacaksın,emin ol sevdiğin kıvamda hazırlayacağımKalmadıysa çıkardıklarını da kendine sakla lazım olur ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?