Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

Vay azgın teke..Ama öyle kendi halindeyseniz nasıl dikkatini çektiniz ki..Ya adam hırs yapmış da olabilir ,ben bu kendi halinde bayanı kendime aşık edecem diye.Etraf çok kötü.Aman ha..Bağları kopar.

Konu sahibinin her dedigini yanlış yere cekmişler...ben açık, makyajlı biri olarak asla dediklerini yanlış anlamadım..

Ķaldı ki bi insanın karşı cinsini takıntı yapması icin karşı taraf ille de cok yakışıklı veya güzel olur diye bi kural yok...bazı insanlar neden gercekustu bisey duymųslar gibi tepki gösteriyolarsa hayret...

Ayrica bayanın is degistirme olayina takılmıslar...nice devlet kurumlari vardır ki yer degistirmek cok kolaydır...kurum degistirmemistir şube veya daire degistirmistir belki de...bu da cok basit bisey.

Ayrıca bayan o kisiye yakışıkli diye topa tuttunuz...iyi de guzele guzel denir yakisikliya da yakışıklı...yakısıklı demesi, ille de ondan hoslanmasi anlamina gelmez...zira esimin birinden bahsederken 'cok guzel' diye ifade ettigi cok olmustur...bunun yaninda ben de cok yakisikliysa biri 'wauww cok yakisikli' diye ifade ederim...eger ki edemiyorsak ozguvenimizle alakali bir sorunumuz var demektir...

Neticede konu sahibi derdini cok da guzel anlatmış ..Yardım eden etsin, etmeyen de geyik icin sohbet muhabbet bölümüne gitsin bi zahmet...herşeyi bi tarafimizdan algılamayalım lütfen...

Bu hikaye gayet gercekçi ve resim de cok abartı degil...ve fakat son anda dikkat ettigim bişey var.. Profil resmi altındaki yazı...'ben özgürüm' yaziyo...anlatılan profile cok da uyumlu bi yazı degil sanki...

Konunun daşınıc ve sonunu okudum, aradakileri bilmiyorum ama sanırım arkadaşa yüklenmişler. Konu bana gayet sahici geldi, konu sahibi de samimi. Sanırım yüklenmişler arkadaşa. Durumu anlıyabiliyorum, çünkü benzerini yaşadım. Sizin tavırlanızla ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum, zaten öğrenince ayrılmışsınız hemen o işten.

Tamamen karşıdaki adamın, sapığın takıntılı halleriyle alakalı. Beni seven çocuk, onu reddettiğim ve hayatımdan çıkardığım için kendi bacağını bildiğin bıçakla boylu boyunca kesmiş, hastaneye kaldırılmış ve geçmiş olsuna gitmediğim için beni okulda bulup sitem etmiş ve senin için kaç dikiş yedim diyerek aşkını kanıtlamaya çalışmıştı.

Bu takıntılı bir kafa, psikolojik sorunları var ve peşinizi bırakmıyor. Eşinizle paylaşmalı ve mahkemeye vermelisiniz. Nerde ne zaman nasıl karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Mümkün olsa eşine de söylemenizi tavsiye ederim kanıtlarla.

Geçmiş olsun kardeşim benim de konum vardı burdaa üst komşum olan bayan birgün kapıma gelip dayımın oğlu seni çok beğenmiş tanışmak istiyor demişti şok olmuştum elim ayağım buz kesmişti kadını kovmuş komşuma sığınıp hemen eşimi aramış durumu anlatmıştım. Eşim ve amcası ese gürleye geldi kavgalar çıktı ama o adam bulunamadı kadın sakladı adamı adamda numarasını kapattı eşimin ısrarıyla binadan taşındılar yoksa o kadını oldürecekti adamı sakladı diye eşim bana 1 hafta küstü ben ona anında söylememe rağmen sen nasıl böyle bir kadınla arkadaşlık yaparsın diye zaten yapmamıştım arkadaşlık kadın bir ande gelip söylemişti benim suçum yoktu. Kardeşim eşine söyle sen suçlu olursun ben söylemesem sussam o adama yüz vermiş olurdum o kadın istemiyo da dese adam eşime söylemediğim için yüz bulurdu ben kendimi korudum eşim erkek başının çaresine bakar ama bir kadın iftira lekesini silemez kimbilir ne yaptın der hemn kocan tekrar geçmiş olsun.

Hiç gülüp konuşmadıginiz biri, ayrıca yanınızda 2 kişinin de çalıştığı bir yerde, hangi ortamda ve ne şekilde size duygularını açtı ?

Ayrıca is değiştirmiş siniz. Numara değişmiş sosyal hesaplar kapatılmış. Nereden ulaşıyor merak ettim harbiden merak ettim ama

Ben 4. sayfadayım
Yorumlardaki suçlamaları çok asılsız buldum
Mantıksız

Birine aşıkken nasıl başka bir kadına bakıp "güzel kadın" değerlendirmesi yapabiliyorsak
Bir erkek için de "yakışıklı adam" değerlendirmesi yapabiliriz.

Tesettürlü olduğunu vurgulamasının sebebi de açıkları karalamak değil bence. O tip insanları ayırt edebiliriz diye düşünüyorum. Bu hanımefendi bence dinime düşkünüm/dinim de bana bunu yasaklar demek istedi.

Böyle saykolar var mı var.
Hastalıklı, kafaya takan.
Bakışından, göz kırpışından umutlanan obsesif hastalar var.
Umarım öyle değildir hikayede boşluk vardır tabi.

Her şeyi böyle kötüye çekmeseniz güzel ortam kk ama.

Ha mesela sizin hiç mi anneanneniz babaanneniz size evlilik çağında "aa bak ne temiz yüzlü ne yakışıklı çocuk" deyip birini göstermedi :))
Benimki çok meraklı da beni evermeye der öyle arada.
Halbuki ne sapıklarmış bak
Koca koca 60-70 yaşında kadınlar 20lik, 30lık oğlanlara yakışıklı diyorlar :O
Kesin gönülleri vardı da toruna alayım diyorlar :O

Mantık reverse 2.0.

Su yakisikli mevzusuna bir aciklik getireyim
.
Arkadaslar güzele güzel yakısıklıya yakışıklı denir denmelide ama burda durum farkli ,kadin bu adamdan son derece rahatsiz,adam her türlü ulaşmaya çalışıyor durum böyleyken konu sahibinin o adam için cok cok yakisikli diye vurgu yapmasi bende konu sahibesinin hoslanmis olabilecegini düsündü, burda yakisikliliktan daha büyük sorun var ve kisinin tipi önemli olmamali

Konuyu bazı noktalarda tutarsız ve inandırıcılıktan uzak bulmuş olabilirsiniz. Anlarım. Ben de yüzde yüz gerçek bu diyemem.

Ancak sırf kadın bir yakışıklı kelimesini kullandı diye topa tutmak nedir yani? Arkadaş ortamında x bey de ne hoş Adam demiyor ki kadın , konuyu kişileri hiç bilmeyen insanlara durum anlatıyor .

Bazı yorumlar çok rahatsız edici gerçekten..

Bu kadar mı köreldik artık toplum olarak? Sırf adam evli ya, kendisine hiçbir şekilde kuyruk sallamayan, albenisi dahi olmayan bir kadına yana yakıla, boşanmayı öne sürecek kadar teklif etti ya.. Bazılarının derdi bu yani .. Çok net. Çünkü kendi kocaları yapsa ilk iş, karşı taraf kuyruk salladı mı sallamadı mı kontrolü yapılacak. Hatta o kontrol yapılmayacak direk kadın yaftalanacak, ve koca aklanacak.

Kadın kendi ahvalini anlatmasaydı, bu seferde çok mu dekoltelisin, çok mu makyajlısın, acaba rahat tavırların mı var diye soru yağmuruna tutulacaktı. Bir şekilde erkek hep temize çekilecek ya.. Elalemin hiç bilmediğimiz kocası dahi olsa bu.

Konu sahibi ben ortalama bir kadınım, o ise çok yakışıklı, bana neden takıldığını anlamadım demek istemiş, durduk yere belirtmemiş.

Konu sahibi merak ettim gözleriniz yeşil ya da mavi renk mi adam belki gözlerinizden etkilenmiştir

tesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
Ayy evet ya onu demek istemiş dimi şu an ağlamak istiyorum

Bi gözünüzle okuyun şu konuları ya

Esin ve ailen duydugunda senden suphe duymazlar dmi? Soylememek daha tehlikeli durumlara sebep olabilir bazen Allah korusun..

Tüm yorumları okumadım konu gerçek mi bilmiyorum ama bik bik ötüp kadını suçlayan hanımcıklara hiç saplantılı biri denk gelmedi sanırım. Haa bir de olacak iş mi evli adamın gözü dışarı bakar mı kadın kuyruk sallamıştır.

Daha dün hatırlamıştım bi arkadaşla birlikte, yıllar önce biri de bana senelerce salça olup psikolojimi bozmuştu. Hatta kendisine zerre ümit vermediğim (hatta irrite olduğum) halde ortak çevremize ilişkimiz olduğunu vs bin türlü iğrenç yalan söyleyip insanları inandırmıştı bir de.

En son takip edip öldüreceğim onu falan dediğini duymuştum. İğrençti nefreti geçtim tiksinmiştim. Ama kimi insanlar burada yaptıkları gibi bende suç bulmuşlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…