- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.114
- 598
- Konu Sahibi LightPurple
-
Ok KIB bye ..isteyeni geri çevirmek ayıptır,kullan bak memnun kalacaksın,emin ol sevdiğin kıvamda hazırlayacağım
bence konu sahibinden çok bu üye sahte gibi haha :)Ok KIB bye ..
cevap veremeyince annesine şikayet eden cici kızlar gibi kib yapamayın yada altında kalacağınız tartışmalara girmeyiniz ergenlerOk KIB bye ..
ikinizde aynı kişisiniz anladımda hanginiz erkek onu çözemedim ergenlerbence konu sahibinden çok bu üye sahte gibi haha :)
Uoff muhatap alamıcağımız yerdesin de ondan. Senin yüzünden ceza almak istemiyorum.cevap veremeyince annesine şikayet eden cici kızlar gibi kib yapamayın yada altında kalacağınız tartışmalara girmeyiniz ergenler
İlla erkek bulmak mı istiyorsun hayırdırikinizde aynı kişisiniz anladımda hanginiz erkek onu çözemedim ergenler
Haha hahaha :) o erkek apla haha :)ikinizde aynı kişisiniz anladımda hanginiz erkek onu çözemedim ergenler
Biz aynı kişiymişizbence konu sahibinden çok bu üye sahte gibi haha :)
yetişin iki koldan saldırıya uğruyorum,neyse zaten ikiside aynı erkek:))))Haha hahaha :) o erkek apla haha :)
bunlar hep sahte konu açan ergenlerin suçu. sahte konu aca aca milletin resmen akıl ve ruh sağlığını bozuyorlarBiz aynı kişiymişizvalla gülmekten karnım ağrıdı. :) görmezden gel boşver
Katılıyorum,kadın napsın... :)bunlar hep sahte konu açan ergenlerin suçu. sahte konu aca aca milletin resmen akıl ve ruh sağlığını bozuyorlar
neyse sizin yaş ortalamanız belli bu yüzden artık cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim.Biz aynı kişiymişizvalla gülmekten karnım ağrıdı. :) görmezden gel boşver
bunlar hep sahte konu açan ergenlerin suçu. sahte konu aca aca milletin resmen akıl ve ruh sağlığını bozuyorlar
Tamam saygılar abla büyüksün.neyse sizin yaş ortalamanız belli bu yüzden artık cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim.aferim size dünyayı kurtardınız.
Bu konular çok konuşuldu çok fikir geldi ama bilmiyorum önüne geçilemiyor. aslında bence fikrin çok güzel.Aslinda bunun önüne gecmek icin acilan her konu önce forum yöneticilerinin onayindan gecse.iyi olmaz mi.hem cok fazla konu kalabaligi da olusmaz.
oysa ki pacalı donum var benimOyy kadisime irkek didi ergen didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?