- 31 Aralık 2015
- 439
- 284
- 18
- Konu Sahibi LightPurple
-
Kız valla aklımı okudun sanki aynı kalıptan çıkmış gibi aynı konular. Birde hep tam oturmayan taşlar var konularda sanki birşeyi saklamak ister gibibide şu yeni üyeler sözleşmiş gibi nasıl aynı tip konulardan dem vuruyolar hayrett
yav he heÇok çok yakışıklı biri.Ama ilgimi hiç çekmedi
Hatta o kadar ilgimi çekmedi ki çok çok yakışıklısı olduğunu görmedim sadece hissettim..yav he heya siz çok komiksiniz ya değme hayal ürünü kore dizilerine taş çıkarısınız
Kore dedin vurdun beni kızyav he heya siz çok komiksiniz ya değme hayal ürünü kore dizilerine taş çıkarısınız
Eli yüzü düzgün bakımlı anlamında demek istemiştir, mesela bradd pitt de çok yakışıklı ama asla benim tipim değil, bakmam.Çok çok yakışıklı biri diyebildigine göre demek ki dikkatini cekiyor
makyaj kadını guzlleştirir ben guzel değilim alımlı değilim demek için belirtti kesinlikle polemik yaratmasak...tesettürlü olmayan makyaj yapan kadınlara teklif serbestmi onu mu demek istediniz?
tesettür sizi bu tip şeylerden muaf tutmaz. size öyle öğrettilerse yanlış öğretmişler.
Konu sahte bile olsa hemen, sen yuz veriyorsundur, yakisikli dedin bir sey hissediyorsun, adamla sohbet ediyorsun falan havada ucusuyor.
Bunun minili giymis tecavuzu haketmis zihniyetinden ne farki var?
Bir de konuyu saptiranlar.
Burasi bir derdim var bolumu mu dedektiflik okulu mu?
Yakisikli demis hoslaniyormus, eee karisina da dunya guzeli dedigine gore kesin lezbiyendir!!
Sana nasil bulusalim diyor demek ki konusuyorsun denmis, ee adam bunu mesaj atiyorsa ne olacak?
Esi babasi belli ki sinirli yapida ve mantikli kararlar alamayan insanlar, onlarin yaninda bir mesaj geldiigni dusunun bu kadin nasil zor duruma dusuyordur?
Ben olsam esme anlatirim cunku birak oldurmeyi fiziksel siddet bile uygulamaz esim. Sadece sozlu konusur l, dava acar vs. Ama kadin kendi esinin yapisindan dolayi soyleyemem diyor.
Konu sahibi sana sadece sunu soylemek istiyorum.
Esine kim oldugunu soylemeden boyle birinin varligindan bahset.
O ilk sinir gectiginde kim oldugunu soyle.
Esin sandigin kadar buyuk tepki vermyecektir.
Lafta astigim astik olanlar bile icraata gelince bi geri dururlar.
Sen anlat esine.
Kendi basina bu beladan kurtulamazsin.
Eli yüzü düzgün bakımlı anlamında demek istemiştir, mesela bradd pitt de çok yakışıklı ama asla benim tipim değil, bakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?