- 14 Aralık 2014
- 932
- 2.010
- 53
- Konu Sahibi LightPurple
-
Orta yolu yok sanırım. Bir taraf görgü gözüyle bakarken, diğer taraf için hafiflik sayılıyor. Aslında herkes nasıl bakıyorsa öyle görüyor.kiblerim sizi
Benimle polemiğe girmeyin.
Durup dururken ahlaksız olduk iyi mi?
Selam vermesek de kibirli oluruz.
her yakışıklıya atlıyor kadınlar yaa ondan heralde böyle düşünmenizOlabilir ama cok cok yakisikli diye betimlemesi dikkatimi cekti belki de yanlis düsündüm bilemedim
makyajı neden yapıyorsunuz diye sorsam ne dersinizHakikaten ha yorumları okudum da....bende çok gülerim bicir bicir konusurum milletle.cocuk muhabbetleri doner adamlarla bile .esimi de taniyorlar laf atar eslerle ilgili .espri yapariz birbirimize. guzelde giyinir suslenirim.makyajimi yaparım giderim okula. Evliyim cocukluyum kimse de bulasmadı bana çok şükür. Ama yani ben böyle olunca karşı tarafa""bak bişeyler olabilir "" mesajı mı vermiş oluyorum. Hic de bile.....öyle bişe diyenin gözünü oyarim valla.
Demişsin ya dikkat çekmem falan diye. Bence bu lafınızi geri alın lütfen.
Te allahım ya.yani giyinen gülen süslü bir bayan olsaydınız adam haklı olacaktı.giyinen süslenen medeni insan gibi muhabbet eden bir bayana sarkan olduğu zaman ''aaaaa yok kadın suçlu gülmüş çünkü adama mi "olacaktı. Lütfen ya!!!!!
makyajı neden yapıyorsunuz diye sorsam ne dersiniz
sebatiye olmadı ama bu söyleddiğin...ben de çok süslüyümdür,makyaja da bayılırım.hergün işe makyajlı ve bakımlı gelirim.işyerindeki erkekler baksın beğensin diye yapmıyorum heralde makyajı..bu yakıştırma çok çirkin hiç yakışmadı sana...makyajı neden yapıyorsunuz diye sorsam ne dersiniz
kim daha guzel gorunmek istemez ki. bu illaki bi adam ayartmak icin mi yapılır. eger oyle dusunuyorsaniz yazik sizemakyajı neden yapıyorsunuz diye sorsam ne dersiniz
Arkadaş cevabını verdi ama ben size tam tersi soruyorum. Dışarıda dikkat çekmemek için usturuplu giyinip, evde çıplak mı geziyorsunuz? Hani dikkatini çekeceğiniz biri yokken.makyajı neden yapıyorsunuz diye sorsam ne dersiniz
oysa benim cevabım guzel görünmek kendinizi güzel bulmak iyi hissetmek içindi ki aynı çarpık düşüncenizi bu yorumuzda da gördükEvet elin adamlarını ayartmak için yapıyorum. Çünkü her an acaba sununla sohbet edip mi kendime aşık etsem,yoksa suna günaydın deyip de mi teklif alsam diyorum her sabah .Yada çocuğu hasta olan hastaneden gelen adama rimelli kirpiklerimle bakış atarak geçmiş olsun dersem belki bana yemek teklif eder dimi
ben ve benim gibi makyaj yaparak ise giden kadınların amacı da bu zaten.
Hiç birşey demiyorum işte. Bu ülkede kadinlar böyle dusunuyorken erkeklerin yalnız bulduğu yerde saldırması tecavüz etmesi gayet normal demekki.
kadın onu ima bile etmedi.makyaj yapmıyorum hani gözüne ayrıca guzel görüneyim demek istedi.hatta kendisine bir çirkinim demediği kaldıkim daha guzel gorunmek istemez ki. bu illaki bi adam ayartmak icin mi yapılır. eger oyle dusunuyorsaniz yazik size
sebatiye olmadı ama bu söyleddiğin...ben de çok süslüyümdür,makyaja da bayılırım.hergün işe makyajlı ve bakımlı gelirim.işyerindeki erkekler baksın beğensin diye yapmıyorum heralde makyajı..bu yakıştırma çok çirkin hiç yakışmadı sana...
evet güzel görünmek istiyorum ,ama erkekler beğensin asılsın bilmem ne diye değil.önce kendim için kendimi çok iyi hissediyorum.
bu durumda senin demene göre min etek giyen kadın da tecavüzü hakediyor..
valla hicte giyimimi kusamimi kimseye gore ayarlayamam. keyfime gore giyinip susleniyorum. benim hayatim benim kararim.Arkadaş cevabını verdi ama ben size tam tersi soruyorum. Dışarıda dikkat çekmemek için usturuplu giyinip, evde çıplak mı geziyorsunuz? Hani dikkatini çekeceğiniz biri yokken.
ne alaka yahuu? nerden çıkartıyorsunuz adam ayartma felan asıl siz yapmayın ne demek böyle bir şeyi ima etmek saçmalamayın.güzel görünmek güzel hissetmek için yapılır ki çirkin olunuyorsa zaten yapılmaz demek istedim.sebatiye olmadı ama bu söyleddiğin...ben de çok süslüyümdür,makyaja da bayılırım.hergün işe makyajlı ve bakımlı gelirim.işyerindeki erkekler baksın beğensin diye yapmıyorum heralde makyajı..bu yakıştırma çok çirkin hiç yakışmadı sana...
evet güzel görünmek istiyorum ,ama erkekler beğensin asılsın bilmem ne diye değil.önce kendim için kendimi çok iyi hissediyorum.
bu durumda senin demene göre min etek giyen kadın da tecavüzü hakediyor..
Sorumu gayet güzel anladınız. Lafı dolandırıp geçiştirmenize gerek yok.valla hicte giyimimi kusamimi kimseye gore ayarlayamam. keyfime gore giyinip susleniyorum. benim hayatim benim kararim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?