Evliyim,evli birinden teklif aldım :(

kiblerim sizi
Benimle polemiğe girmeyin.
Durup dururken ahlaksız olduk iyi mi?
Selam vermesek de kibirli oluruz.
Orta yolu yok sanırım. Bir taraf görgü gözüyle bakarken, diğer taraf için hafiflik sayılıyor. Aslında herkes nasıl bakıyorsa öyle görüyor.

Hakikaten ha yorumları okudum da....bende çok gülerim bicir bicir konusurum milletle.cocuk muhabbetleri doner adamlarla bile .esimi de taniyorlar laf atar eslerle ilgili .espri yapariz birbirimize. guzelde giyinir suslenirim.makyajimi yaparım giderim okula. Evliyim cocukluyum kimse de bulasmadı bana çok şükür. Ama yani ben böyle olunca karşı tarafa""bak bişeyler olabilir "" mesajı mı vermiş oluyorum. Hic de bile.....öyle bişe diyenin gözünü oyarim valla.

Demişsin ya dikkat çekmem falan diye. Bence bu lafınızi geri alın lütfen.

Te allahım ya.yani giyinen gülen süslü bir bayan olsaydınız adam haklı olacaktı.giyinen süslenen medeni insan gibi muhabbet eden bir bayana sarkan olduğu zaman ''aaaaa yok kadın suçlu gülmüş çünkü adama mi "olacaktı. Lütfen ya!!!!!

makyajı neden yapıyorsunuz diye sorsam ne dersiniz

Evet elin adamlarını ayartmak için yapıyorum. Çünkü her an acaba sununla sohbet edip mi kendime aşık etsem,yoksa suna günaydın deyip de mi teklif alsam diyorum her sabah .Yada çocuğu hasta olan hastaneden gelen adama rimelli kirpiklerimle bakış atarak geçmiş olsun dersem belki bana yemek teklif eder dimi

ben ve benim gibi makyaj yaparak ise giden kadınların amacı da bu zaten.

Hiç birşey demiyorum işte. Bu ülkede kadinlar böyle dusunuyorken erkeklerin yalnız bulduğu yerde saldırması tecavüz etmesi gayet normal demekki.

sebatiye olmadı ama bu söyleddiğin...ben de çok süslüyümdür,makyaja da bayılırım.hergün işe makyajlı ve bakımlı gelirim.işyerindeki erkekler baksın beğensin diye yapmıyorum heralde makyajı..bu yakıştırma çok çirkin hiç yakışmadı sana...
evet güzel görünmek istiyorum ,ama erkekler beğensin asılsın bilmem ne diye değil.önce kendim için kendimi çok iyi hissediyorum.
bu durumda senin demene göre min etek giyen kadın da tecavüzü hakediyor..

Arkadaş cevabını verdi ama ben size tam tersi soruyorum. Dışarıda dikkat çekmemek için usturuplu giyinip, evde çıplak mı geziyorsunuz? Hani dikkatini çekeceğiniz biri yokken.

oysa benim cevabım guzel görünmek kendinizi güzel bulmak iyi hissetmek içindi ki aynı çarpık düşüncenizi bu yorumuzda da gördük

Siz karsilik vermeyin. Umursamayin mahkemeye verirseniz bir dolu kagit gelr mahkeme icin esinizin bi sekilde haberide olr yani .. cok caninizi sıkıyrsa esinize soyleyin amaaa sakin adamla konusmayinn siz hic birrr sekilde neyimi begeniyrsun bilmem ne ben cirkinim ne demeyin ona siz karsikik vermez susarsaniz her tepkisine onun. Oda vazgeecr

kim daha guzel gorunmek istemez ki. bu illaki bi adam ayartmak icin mi yapılır. eger oyle dusunuyorsaniz yazik size
kadın onu ima bile etmedi.makyaj yapmıyorum hani gözüne ayrıca guzel görüneyim demek istedi.hatta kendisine bir çirkinim demediği kaldı

Allah korusun ayni durumda olsam o adama agzima geleni sayardim.eger pesimi birakmasa esime aileme soyler hayatini mahvedecegimi soylerdim..bu kadar kibar olursaniz oda birakmaz tabi pesinizi.
Konunun ciddiyetinin farkina var bian once

Üstelik eşim kendisine çok dikkat eder.temiz sık giyinir. Evden çıkıyoruz birlikte.cikarken hem kendimi daha iyi hissediyorum,hem eşim söyle bir baktı mi içi açılsın istiyorum.hem de tabiki eşimin yanına yakışıyorum o halimle. O da sik haliyle yakisiyor yanima.Birbirimizle de yakistirir herkes.

Ayrıca tanıdığım nice tesettürlü bayanlar makyaj yapıyor. Hiç sorgulamadigim gibi çok da yakıştırdım

Ay çok sinirlendim ya arkadasa polemiğe girmeyeceğim. Kadın erkek ilişkilerine bu derece hastalıklı bakanlarla hiç isim olmadı zaten.

Arkadaş cevabını verdi ama ben size tam tersi soruyorum. Dışarıda dikkat çekmemek için usturuplu giyinip, evde çıplak mı geziyorsunuz? Hani dikkatini çekeceğiniz biri yokken.
valla hicte giyimimi kusamimi kimseye gore ayarlayamam. keyfime gore giyinip susleniyorum. benim hayatim benim kararim.

ne alaka yahuu? nerden çıkartıyorsunuz adam ayartma felan asıl siz yapmayın ne demek böyle bir şeyi ima etmek saçmalamayın.güzel görünmek güzel hissetmek için yapılır ki çirkin olunuyorsa zaten yapılmaz demek istedim.

Konunun meali,öyle güzelim,öyle güzelim ki,evli,2 çocuklu olmama rağmen ofisin en yakışıklı çalışanı bana aşık,öl de öleyim diyor resmen. Ha birde söylemişmiydim benim genlerimde muhteşem,öyleki 32 yaşında olmama rağmen 20lik hatunlara taş çıkarırım. Çuval giysem yakışıyor.
Benim bu konudan anladığım bu.
Konu sahibi,size öyle yap deniyor,olmaz bla bla,böyle yap deniyor onada olmaz bla bla. Biz başka ne diyelim ki. Eşinize söyleyemiyorsunuz,adamın eşine söylemiyorsunuz,polise de gitmiyorsunuz,amirinizde mi yok,onada mı söyleyemiyorsunuz? Ayrıca adam size ulaşıyor,siz dinliyorsunuz "ayda bir buluşalım"demesini dahi. Kapatırsin telefonu suratına,numarayı engellersin olur biter. Gerekirse tekrar değiştirilir numara ama neden dinliyorsunuz söylediklerini.
Şahsen birinin bana ulaşmasını istemezsem sittin sene ulaşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…