- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi merveguzel
-
hahahahah ay ne güldüm yaa. 2 ters bi düz ne farkeder canım amaaannn boşverrrHa ters ha düz, ikisi de aynı..
Bu yazdıklarını başka hiçbiryere yazma ve affedilmek için tövbe et.Tövbende samimi olursan karşına çıkacağını sanmam.Eşine sadık ol ve tövbe et samimiyetini ancak Allah bilir.Hayırlı aksamlar arkadaşlar ben daha yeni kayıt oldum arkadaşımın tavsiyesi ile biraz açmıyor açıkçası ben sizlere musadenizle sıkıntılı olduğum konuyu paylaşayım ben 1 senelik evli bir bayanım bekarlığa genç kizligim çok köpük geçti geceleri mekanlara gider kız arkadasimla erkeklere kalirdim erkek arkadaşımın olmasi benim için gayet normal gelirdi zina yaptığım olmadı fakat zinaya çok yaklaştığı zaman oldu bir kisike ters ilişkiye yalaşım allah affetdi bakireyim ama kan gelmedi esim bunu sorun etmedi etseydi bile içim rahattı çünkü biliyordum eşime bunların hepsini itiraf etdim etdim o ters dediğim dışında kaldığını etdigimi herseyi soledim birde eşimle ilk sevgili oldugumuz zamanlar 3 ay onu fazla kazimiyordum bir adam vardı benden hoşlanan bana bir zararı dokunma ama onla buluşurduk kız arkadaşımla resmen kullanirdik o adam bana sirnasmaya calısırdı ben izin vermezdim ama meyilli gibi davranirdim eşime bunuda itiraf etdim bir keresinde yasli bir adam vardı beni mağaza götürdü yemek falan yedik bu adama onu beğeniyordum gibi yaptım 40 yas büyük benden nerdeyse adam arabada yol boyunca elimden tuttu ve bir anda tisortumun içine elini soktu gogünü ekledi midem kalkti ama o an sola tepki veRemedm yada idare etdim hatırlamıyorum bu olayin olduğu zaman esim varmidi hatırlamıyorum ama 2 .ayimizda sevgiliyken olabilir kahretsinki hatırlamıyorum nisanlanmadan 2 ay önce köpek gibi pişman oldum bunlara tovbeler etdim intihar kalkisim ama beceremedim evet kimseler yatıp kalkmadim ama aldatmisim gibi de hissediyorum rabbim yalvariyorum nolur artık huzura kavuşan gecmisi unutamam diye ahirette karşıma çıkmasın diye dualar ediyorum ama olmuyor eşime paylassam yapamam yeni babası öldü evet ben Nisanliykende evliyken de bole hatalar yapmadım Rabbimin izni ile de yapmicamda biliyorum belki tövbe etsem rabbim esimden bunu ilerde gizler mi nolursunuz hakeret edin isterseniz ama yardimci olun?
+1Kimseyle yatıp kalkmadım ama her boku yedim diyor arkadaş
Kova varsa kusucam böğkkk
Bu cinsel özgürlük değil ki.. Para için yemek içmek giymek için elin dedesi yaşında ki adamlarını ayartmakcinsel özgürlüğün sonu vicdan azabı mı oluyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?