Evliyim huzursuz mutsuzum?

Konuya inanmadım bunu belirtim.
Ama yorumda yapim eksik kalmiyim.
Senn gbilere halk dilinde çok şey söyleniyo
Şimdi ben bunları söylersem banı yerim.
Şaştıgım taraf şu oldu. Bu kdr saf düzgün erkeklerin sizin gbileri alıp eş yapmalarıda ayrı bi olay yani...

İğrençsin. Kendini bu kadar düşürmek nedir, istemedim ama idare ettim diyor ya 40 yaş büyük adama. Tövbestafurullah. Desen yasında adamla. Oha, oha, oha. ALLAH ım evlerden ırak.

Not. İnanmadım

Bu yazdıklarını başka hiçbiryere yazma ve affedilmek için tövbe et.Tövbende samimi olursan karşına çıkacağını sanmam.Eşine sadık ol ve tövbe et samimiyetini ancak Allah bilir.

Bence bakirelik kavrami sadece o zar degil. Bunca sey yasayip da bakireydim demek bi anlam ifade etmiyor bana kalirsa.

Pisman olmussunuz, tovbenizi duanizi edin. Esinizden once olan seyleri esinize anlatmaniza da gerek yok bence. Ayrica ahirette allaha hesap verememekten cok, bunlarin esinizin karsisina cikmasindan endise ediyorsunuz galiba. Endise etmeniz gereken kisim orasi degil.

Gerfçekten samimiyseniz Allahtan af dileyin günah çıkarma yeri burası değil önemli olan bir daha yapmamak zaten.Ayrıca zinaya bakış tarzınız çok farklı adamlarla herşeyi yaşaın ters ilişki veya yüzeysel ondan sonra bakireyim diyin bu zina olmuyor mu birinin elini tutmak bile zinayken nasıl zina olmuyor ters ilişki.Bakiralik bacak arasında degil beyindedir benim düşüncem hep bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…