Evliyim huzursuz mutsuzum?

Bakire olmak o sizin anladığıniz şey değil gözün bile zinası vardır ama sizi yargılamak bana kalmamış bence günahınızı kimseye anlatmayın günahınıza şahit tutmuş olursunuz. Allahın sizi affetmesi bence eşinizin ogrenmemesinden daha mühim gercekten pisman olduysaniz tövbe edin Allahtan magfiret dileyin. Allah magfiret ettiği günahi kulunun yüzüne vurmaz tabi halis niyet gercek pişmanlık ve tövbe şart sadaka verin kuran okuyun dua edin tavsiyem

ters iliski yasayacaginiza zina yapsaydiniz daha iyiymis. ters iliski evliler icin bile dinen uygun gorulmeyen birsey. Allaha sukur onu yapmissiniz zina yapmamissiniz. zina daha iyi yalnız bu durumda.
Ne biçim bir yorum bu ya

+1

Geçmiş geçmiş te kalmış hatasız kimse yok şu hayatta.Hatalarınızın farkındasınız önemli olan bu.Tertemiz bir sayfa açmışsınız kirlenmesine izin vermeyin.Önünüze bakın artık geçmişe sünger çekin.

Bakire meryem diye yutturcak nerdeyse. Bu hesap kesin sahte. Milletle dalga geçiyo aklınca

Tövbe et eşin zaten kabullenmiş sen allahtan af dile rabbim kimseyi boş döndürmez. Ama artık evlenmissin geçmişine takılma eşinde biliyor aynı hataları yapma bir daha olur biter.

size yorum begendirmek zorunda degilim. konulara odaklanin isterseniz yorumlara değil. ironiyi anlamak icin sadece okuma yazma bilmek yeterli olmaz her zaman
İroni demek Bende size zekamın yettiği kadar ironi yapayım ozaman."Harika bir yorumdu yorumunuz.Çok büyük ibret aldım.Eşim benden ters ilişki isterse hemen zina yapacağımBizi böyle aydınlatmaya devam edin rica ederimBol bol ironi yapın muhteşem zekanızla.Birde bana laf yetiştirin oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…