Evliyim ne yapacağımi bilmiyorum Eşimle alakalı bir durum

Kubra0708

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
12
-1
1
Herkese iyi akşamlar dostlar benim bir sorunum var ben 2 senelik evliyim eşimi de çok seviyorum ilk senemde kpss çalıştığımdan mi anlamadım bilmiyorum sonra fark ettim ki eşimle hiç sohbet etmiyoruz eşim konuşmuyor hiçbir şey anlatmıyor ben konu açıyorum 1 2 dk falan sürüyor arada dışarı çıkıyoruz araba sürerken dahi konuşmuyor pek ya telefonla oyun oynuyor ya bilgisayarda oynuyor bende bi o kadar konuşmak eğlenmek bir şeyle ryapmak isteyen biriyim evlenmeden önce hic anlamadim dostlar şimdi onu soracaksiniz ama aynı eve girince çok farklı oldu eşimi çok seviyorum saygılı sevgili biridir ama bu huyu beni çok rahatsız ediyor konuştum bu konuyu sadece beni dinledi hiçbir şey söylemedi ertesi gün yine ayni cinsel olarak dahi yaklaşmak istemiyorum artık ne yapacağım nasıl davranayim yardımcı olursanız çok sevinirim

eğer bu bir huysa değişmez ama yumuşatılabilir. mesela ailesiyle nasıl ? onlara da bu şekilde mi ?

eğer bu bir huysa değişmez ama yumuşatılabilir. mesela ailesiyle nasıl ? onlara da bu şekilde mi ?
Evet evet ailesiyle de böyle bi misafir geliyor çok az sohbet eder onların yanında bile gider oyun oynar yada uzanır yada telefonuna bakar tepkisiz birisi yani

Evet evet ailesiyle de böyle bi misafir geliyor çok az sohbet eder onların yanında bile gider oyun oynar yada uzanır yada telefonuna bakar tepkisiz birisi yani
o zaman üzgünüm bu duruma yapacak bişey yok keşke evlenmeden önce anlasaydın ama iş işten geçmiş. boşanmayı düşünmezsen ayak uyduracaksın. kendi kendine eğlenmeyi öğrenip arkadaşlarınla vs vakit gecireceksin böyle böyle gececek zaman.

Eşiniz içine kapanık, konuşmayı pek sevmeyen birisi olabilir. Evlilik öncesi de böyle miydi? Arkadaşları var mı?

Herhangi bir şekilde davranmak veya konuşmak açısından öneriniz var mı

Sizin fark etmemeniz de ilginç olmuş başta. Komple değiştiremezsiniz. Karşılıklı orta yol bulmanız lazım

Eşiniz içine kapanık, konuşmayı pek sevmeyen birisi olabilir. Evlilik öncesi de böyle miydi? Arkadaşları var mı?
Evlilik öncesi benimle konuşur buluşunca sohbet vs ederdi daha iyiydi arkadaşları var ama çok onlarla takılmaz evcidir genelde evde olur onlarla da bazıları ile cok iyi konuşur 1 2 siyle onun dışında yine az

Herhangi bir şekilde davranmak veya konuşmak açısından öneriniz var mı
yani eğer huyu buysa ve ailesiyle bile bu şekildeyse herhangi bir tavrınız onu etkilemeyecektir. ama yine de konuşup birbirimize ayak uydurmanız gerektiğini anlatabilirsiniz. tamam huyun bu ama benimle ilgilenmeni gün içerisinde neler yaptğmı sormanı istiyorum vs diyebilirsiniz . belki böyle böyle alışır

Anlıyorum çok teşekkür ederim

Sizinle konuşmayan kocanızin nesini çok seviyorsunuz anlayamadım?
Her konuda sorunlu kocayı 'çok seviyorum oda beni seviyor' sözleri asla eksik olmaz. Bu sevmiş ve sevilmiş halinizse sevilmemiş haliniz nasıl acaba?
Burda bi soru soruyorum sizin regl gününüz mü ? tribinizi çekmeye gelmedim!! yardımcı olmayacaksqniz zamanımı almayın

İlk başlarda böyle değildi aslında yani bu kadar değildi sonra oyuna telefona sardı böylelikle tamamen bitti gibi, ne önerirsiniz?

Bir önceki yanıtınızda sevdiğini hissettiriyor dediniz bunda ise önce böyle değildi diyorsunuz buradan şu anlam çıkıyor, eşiniz zamanla size olan ilgisini kaybetmiş. Her isteklerinizi yerine getiriyor olmasıda büyük ihtimalle sizi susturmak istemesinden yapıyor.

Esinizin ilgilendigi seylerle siz de ilgilenin. Ben de oyun oynayan biri degilimdir ama esimle evde playstation oynuyoruz mesela. Siz de onun ilgilendigi seyler uzerinden sohbet edersiniz ortak bir konunuz olur..

Evlenmeden önce nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…