evliyim ve aşık oldum

nasıl buyudunuz nasıl evlendınız pekı ?

ortaokula kadar yuvada kaldım liseyi yatılı okudum. devlet maddi yardım ediyor. üniversiteyide yurtta okudum yüksek lisans içinde yurta kaldım. okumakla geçti hep zaten. sonra çalışmaya başladım rehber olarak orda tanıştım eşimle. herşey ne kadarda güzeldi. ailesi istememiş beni hiç evlendikten sonra öğrendim. bide çocukmu yaptın ondan dedi kayınvalidem. maddi durumları iyi onların tabi statü meselesi varya. dışlandım genelde. ama ilk iki sene çok güzeldi. taki hamile kalana kadar. 5. ayımda yasakladı doktor ilişkiyi. ozamandan sonra hayatım kabus oldu.

Durumunuza üzüldüm
O zaman tek başınıza bu yola gimek zorundasınız
Tabii gerçekten eşinizden boşanmak istiyorsanız

evlilikten önceki hayatım inanın çok güzeldi. ben hiç üzülmedim. evliliğimde tek sevdiğim şey biricik kızım. o benim herşeyim. ve evet boşanmak istiyorum. nasıl yapacağımı bilmiyorum. çocuğuma zarar gelsin istemiyorum. insanın babasıda önemli ama anne daha bi başka. annesiz kalmasını istemiyorum kızımın.

Son düzenleme:
haklısın ben zaten utanıyorum. aşık olduğum kişi evli değil. eşimi sevmiyorum yaptıklarından artık bıktım. ilk önceleri hep o soğuk davrandı bana aşağıladı beni yapadığını bırakmadı. şimdi ise beni bırakmıyor. kurtulmak istiyorum evet çünkü artık dayanamıyorum ona

arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun diyeyim önce yorumları şöyle bir okudum herhalde yazan arkadaşlar arasında hiç nefret ve ilgisizlik yumağı bir evde yaşayan olmamış. insanın 1 saatliğine bile seyretmeye tahammül edemediği psikolojik gerilim filminde yaşamak gibi bir evden bahsediyorum bekara karı boşamak kolay derler ama nedense bunu buradaki evli hanımların yaptığını görüyorum eşinin kollarında mesut olan bir kadının mutsuzum diyen birini anlamasını beklemekte ne kadar doğru onu da bilmiyorum önce şunu söyleyeyim aşık olduğun adamın evli olmaması iyi ve anladığım kadarıyla henüz aranızda ilişki anlamında hiç bir şeyin olmamış bu da şimdilik iyi bi şey duygulara gelince kocanın ( normalde eş kelimesini kullanırım ancak görülüyor ki seninki eş olamamış) bu ilişkide her lütfu elinde bulunduran olması ve buradaki arkadaşların da bunu gayet normal karşılamasını anlayamadım. yani canı istediğinde kötü davranan canı istediğinde seven bir adam asıl soru şu bu adam sana soğuk davrandığı o zamanlarda gitmek isteseydin karşı çıkacak mıydı?

evlilikten önceki hayatım inanın çok güzeldi. ben hiç üzülmedim. evliliğimde tek sevdiğim şey biricik kızım. o benim herşeyim. ve evet boşanmak istiyorum. nasıl yapacağımı bilmiyorum. çocuğuma zarar gelsin istemiyorum. insanın babasıda önemli ama anne daha bi başka. annesiz kalmasını istemiyorum kızımın.

O zaman yapılabilecek tek şey kendin ve kızın için yeni bir hayata başlamak.
Sonuçta sen bir şans da vermişsin eşine belki düzelmiş ama sende birşeyler bitmiş
Sırf eşin düzeldi diyede bu hayatı çekmek zorunda değilsin.
Eşinle konuşmuşsun kabul etmiyormuş ayrılmayı ama ikna etmeyi başarmalısın
gerekirse eşinin ailesini devreye sok zaten seni istememişler belki ayrılmanıza yardım ederler...

arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun diyeyim önce yorumları şöyle bir okudum herhalde yazan arkadaşlar arasında hiç nefret ve ilgisizlik yumağı bir evde yaşayan olmamış. insanın 1 saatliğine bile seyretmeye tahammül edemediği psikolojik gerilim filminde yaşamak gibi bir evden bahsediyorum bekara karı boşamak kolay derler ama nedense bunu buradaki evli hanımların yaptığını görüyorum eşinin kollarında mesut olan bir kadının mutsuzum diyen birini anlamasını beklemekte ne kadar doğru onu da bilmiyorum önce şunu söyleyeyim aşık olduğun adamın evli olmaması iyi ve anladığım kadarıyla henüz aranızda ilişki anlamında hiç bir şeyin olmamış bu da şimdilik iyi bi şey duygulara gelince kocanın ( normalde eş kelimesini kullanırım ancak görülüyor ki seninki eş olamamış) bu ilişkide her lütfu elinde bulunduran olması ve buradaki arkadaşların da bunu gayet normal karşılamasını anlayamadım. yani canı istediğinde kötü davranan canı istediğinde seven bir adam asıl soru şu bu adam sana soğuk davrandığı o zamanlarda gitmek isteseydin karşı çıkacak mıydı?

çok teşekkür ederim canım buna çok ihtiyacım vardı. ozamanda karşı çıkardı mutlaka ama belkide kabul ederdi. bilmiyorum çünkü çok salaktım teklif bile etmedim. okadar pişmanım ki. kelimelerle bile anlatılamaz. herkes eşimi aldattımı ve o adama gitmek istediğimi sandı. aslında öyle bişi yok. ben yanlış anlattım. ve aşık olduğumuda bilmelerini istedim. sadece

O zaman yapılabilecek tek şey kendin ve kızın için yeni bir hayata başlamak.
Sonuçta sen bir şans da vermişsin eşine belki düzelmiş ama sende birşeyler bitmiş
Sırf eşin düzeldi diyede bu hayatı çekmek zorunda değilsin.
Eşinle konuşmuşsun kabul etmiyormuş ayrılmayı ama ikna etmeyi başarmalısın
gerekirse eşinin ailesini devreye sok zaten seni istememişler belki ayrılmanıza yardım ederler...

evet eşimin ailesini hiç düşünmemiştim. iletişim okadar kopmuşki. bunu denicem bu gün gidicem onlara.

allah yardımcın olsun canım zamanla herşey değişebiliyor malesef mutsuz bir hayat da sürülmez ki yüreğinin götürdüğü yere git nasıl mutlu olacaksan içine sinecekse öyle yap.seni anlayabiliyorum biliyormusun eşinle konuş defalarca belki davranışlarınla sürmeyeceğini anlat hem istemiyom diyon hem niye birlikte oluyorsun boşanma aşamasında aşık olduğun kişiden uzak dur boşanman zorlaşır kızının velayetini falan alman..hem eşinin haberi olursa kıskançlıkkrizine girer teemlli inada biner olay.evlenmek gibi boşanmakda normal çocuk için evlilik yürütülmez kesinlikle.evlenirken çocuk için mi evleniliyor olmasa iyi ama olmuş hakkında hayırlısı

evet eşimin ailesini hiç düşünmemiştim. iletişim okadar kopmuşki. bunu denicem bu gün gidicem onlara.

Umarım herşey istediğin gibi olur gelişmeleri bildirirsin

Ayrıca ben kendin için ayrılmak istediğini biliyorum
Aşık olduğun için yadırgamıyorum kii bana göre yadırganıcak bişeyde yok...

Son düzenleme:
ortaokula kadar yuvada kaldım liseyi yatılı okudum. devlet maddi yardım ediyor. üniversiteyide yurtta okudum yüksek lisans içinde yurta kaldım. okumakla geçti hep zaten. sonra çalışmaya başladım rehber olarak orda tanıştım eşimle. herşey ne kadarda güzeldi. ailesi istememiş beni hiç evlendikten sonra öğrendim. bide çocukmu yaptın ondan dedi kayınvalidem. maddi durumları iyi onların tabi statü meselesi varya. dışlandım genelde. ama ilk iki sene çok güzeldi. taki hamile kalana kadar. 5. ayımda yasakladı doktor ilişkiyi. ozamandan sonra hayatım kabus oldu.

unıversıte mezunu okumus kulturlu bı bayansınız neden korkuyorsunuz kı ?
esınız bırakmayıp ne yapacak bu saatten sonra kendı hayatınızı kurmaya bakın bıran once emınım hersey yoluna gırecektır

konunu okyunca ılk bnde esınden sıkıldıgını ve baska bırıne asık oldgun ıcın ayrılmak ıstedgını dusundum
ama aldatıldgnnı ve ıstenmedgnı sonradan soyledın cnm kusura bakma olurmu

yuhhhhh dıyorum baskada bışı demıyorum esınızı severken nasıl gıdıp bırıne asık olabılıyorsunuz ya

unıversıte mezunu okumus kulturlu bı bayansınız neden korkuyorsunuz kı ?
esınız bırakmayıp ne yapacak bu saatten sonra kendı hayatınızı kurmaya bakın bıran once emınım herseyyoluna gırecektır

bana birşey yapmasından korkuyorum.tehtid ediyor eğer boşanmak istersen şöyle yaparım böyle yaparım diye. okumak yetmiyor bir zamandan sonra. ben okurken böyle şeylere asla katlanmam diyordum. evlilikte insan her zaman cahil oluyor.

konunu okyunca ılk bnde esınden sıkıldıgını ve baska bırıne asık oldgun ıcın ayrılmak ıstedgını dusundum
ama aldatıldgnnı ve ıstenmedgnı sonradan soyledın cnm kusura bakma olurmu

önemli değil canım ben yanlış anlattım asıl siz kusurabakmayın.

Son düzenleme:
eğer birine aşık olduysanız zaten o ilişki bitmiştir bnce sürdürmeyin eşinize saygınız kalsın :S

yuhhhhh dıyorum baskada bışı demıyorum esınızı severken nasıl gıdıp bırıne asık olabılıyorsunuz ya

kadın bin defa kocamı sevmiyorum midem bulanıyor bana dokununca demiş konuyu iyi okuyun
ayrıca da kimseyi de ayıplamayın kınamayın

arkadaşım madem çalışıyorsun boşan sen de
seni eskiden aldattığını madem herkes biliyor boşanma davana şahit göster kocan istemese de boşanırsın zaten

kadın bin defa kocamı sevmiyorum midem bulanıyor bana dokununca demiş konuyu iyi okuyun
ayrıca da kimseyi de ayıplamayın kınamayın

arkadaşım madem çalışıyorsun boşan sen de
seni eskiden aldattığını madem herkes biliyor boşanma davana şahit göster kocan istemese de boşanırsın zaten

canım haklısında sorun orda zaten adam boşanmak istemiyor. tehtidler savuruyor. onu başka bir türlü vazgeçirme fikri arıyorum bende.

biten birşeyi sürdürmenin anlamı yok bence ne kadar devam ederse etsin mutlaka ilerde birgün sonu gelecektir. Hem o çocuk da mutsuz bir ailede büyümektense babasını kırk yılda bir görsün daha iyi,evlilik devam etti diyelim aklı başına geldiğinde anne ve babanın birbirine olan kini onu da nefret dolu bir çocuk yapacak. Boşanmaya karşıyım ama bitmiş bir şekilde süren evliliğin de her zaman sonlanması taraftarıyımdır. Allah yardımcınız olsun...

Gecici bir hevesle evliliğini yıkma..Hadi senin geçcii değil diyelim onunki geçiçi olabilir;seninle eğlenmek için;vakit geçirmek için görüşüyor olabilir;kimisinin evli kadın fantazisi vardır..Neler duyuyoruz...Burda yazılanlardan okuyorsunuzdur erkeklerin nasıl dönek olduğunu..Eşin seni seviyorken bırakmıyorken ; bu absürd durumdan kurtul..Eşini eski durumlardan dolayı affet ;şimdi iyi olmuş işte..
Diğer kişi..Görüşme onunla evli bir kadına göz koyan bir erkeğin erdemli olduğunu düşünmüyorum;diyelim ki en iyi ihtimalle evlendin; evli kadına göz koyan yine evliyken seni aldatabilir ;çünkü erdem yok.Hadi bu da olmadı;bu vebale değer mi?Eski eşinizi üzmeye değer mi?Belki de ah alacaksınız.Biz nasıl hoşlanmıyoruz bu duruma;onun yerine kendini koy..Ve o kişiye güvenme ..Ne olacağı ne yapacağı belli olmaz;sonra ortada kalıverirsin;ilk evliliğinden de olursun ;bu da bir ihtimal..Aman duygularına kapılıp hata yapma..

Son düzenleme:
Gecici bir hevesle evliliğini yıkma..Hadi senin geçcii değil diyelim onunki geçiçi olabilir;seninle eğlenmek için;vakit geçirmek için görüşüyor olabilir;kimisinin evli kadın fantazisi vardır..Neler duyuyoruz...Burda yazılanlardan okuyorsunuzdur erkeklerin nasıl dönek olduğunu..Eşin seni seviyorken bırakmıyorken ; bu absürd durumdan kurtul..Eşini eski durumlardan dolayı affet ;şimdi iyi olmuş işte..
Diğer kişi..Görüşme onunla evli bir kadına göz koyan bir erkeğin erdemli olduğunu düşünmüyorum;diyelim ki en iyi ihtimalle evlendin; evli kadına göz koyan yine evliyken seni aldatabilir ;çünkü erdem yok.Hadi bu da olmadı;bu vebale değer mi?Eski eşinizi üzmeye değer mi?Belki de ah alacaksınız.Biz nasıl hoşlanmıyoruz bu duruma;onun yerine kendini koy..Ve o kişiye güvenme ..Ne olacağı ne yapacağı belli olmaz;sonra ortada kalıverirsin;ilk evliliğinden de olursun ;bu da bir ihtimal..Aman duygularına kapılıp hata yapma..

canım teşekkürederim ilgilendiğin için ama keşke okusaydın yazdıklarımı. ben o adamla görüşmüyorum. konuşmuyorum. sadece karşıdan seviyorum. onunda ilgisini hissettim sadece ama ben onun için boşanmak istemiyorum. daha önce de anlattım yaşadığım sorunlar artık bıktırdı beni. boşanabilsemde koşarak ona gitmeyeceğim zaten bir ilişkimiz yok ki.

Back
X