Kendi ailemle asla görüşmüyorum çocuklarım ailemi tanimiyolar.ben bunca yıldır elimden geleni yaptım ve yapacak hiççç birşey yok artık.Sizce tüm bağlarımı kopararak günah mı işliyorum bilmiyorum.siz olsaydınız ne yapardınız ?
Haklı gerekçeleri var mı bunun için?Evliliğimi bitirmek istemeleri
Amacım görüşmek değil özlüyorum çok özlüyorum annem sonuçta ama en büyük zararı veren de ailem.bu dünyada tamam diyelim görüşmedim ama bi de ahireti var bunun ya Allah benden razı olmazsa diye içim içimi yiyorEee zaten onlar sizi istemiyorlarmış,sizin onlarla nasıl görüşeceksiniz ki?
AsslaHaklı gerekçeleri var mı bunun için?
O zaman aile ya da başkası farketmez, bir insan sizin kötülüğünüzü istiyor, aile birliğinizi zedeliyorsa hayatınızda bulunmaması gerekir.
Bu biraz dini konulara giriyor ve sitede bu tür konular yasakKendi ailemle asla görüşmüyorum çocuklarım ailemi tanimiyolar.ben bunca yıldır elimden geleni yaptım ve yapacak hiççç birşey yok artık.Sizce tüm bağlarımı kopararak günah mı işliyorum bilmiyorum.siz olsaydınız ne yapardınız ?
Gerekçeleri nedir?
Neyi özlüyorsunuz mesela?Amacım görüşmek değil özlüyorum çok özlüyorum annem sonuçta ama en büyük zararı veren de ailem.bu dünyada tamam diyelim görüşmedim ama bi de ahireti var bunun ya Allah benden razı olmazsa diye içim içimi yiyor
Anladım.ben benim yerimde başkası olsaydı benim yaptığımı yapar mıydı diye merak ediyorumBu biraz dini konulara giriyor ve sitede bu tür konular yasak
Günaha sevaba girmeden yapalım yorumlarımızı o zaman da hem biz banlanmayalım hem de siz.Anladım.ben benim yerimde başkası olsaydı benim yaptığımı yapar mıydı diye merak ediyorum
Boşanmanızı neden bu kadar çok istiyorlar? Boşanmak istemişsiniz ama, öyle bir döneminiz olmuş. Neden boşanmak istediniz?Yapacağım en ufak bi şey olsaydı hiç durmaz yapardım ama bitti artık.Annem kanser hastası guatr vardı yanlış hatırlamıyorsam fotoğraflarını gördükçe içim gidiyor o kadar mutsuz o kadar üzgün duruyor ki.ben eşimden boşanmak istediğim zaman annemin evine gidince gelen herkes yüzüne renk gelmiş can gelmiş diyordu şimdi bakıyorum hep bı hüzün ama bu kadar hüzünlenip de nasıl benden ayrı kalabiliyor anlamıyorum o orada üzülüyor ben burada ama yapacak bişey yok
Annem beni pırlantam diye severdi babam da küçük cadım diye.kizlarn en küçüğym ben.ben mi çok hassasım onlar mı merhametsiz vicdansız bilmiyorum.telli duvaklı düğünüm oldu herseyimde rızaları vardı sonra yavaş yavaşş ipler kopmaya başladı sonunda da tutacak yer kalmadı.sevdigim yemeği yapıyorum ama annemin yaptığı gibi o tadı alamiyorum ya da çocuklarla ilgilidir bı konu oluyor arayıp anneme sormak yerine netten kayınvalidemdn gorumcelerimden yardım istiyorum (Allah bin kere razı olsun onlardan).Neyi özlüyorsunuz mesela?
Aranız kötü,size ve evliliğinize zarar veriyorlar,bu insanların nesini özlüyorsunuz?
Ayrıca zaten onlar sizi istemiyorken onları nasıl göreceksiniz,silah zoruyla mı?
Bı özürle geçecek bişey değil.en çok ben ofkeliyim ama yine en çok ben üzülüyorum.esim de eşimin ailesi de ben gibi aynı.Günaha sevaba girmeden yapalım yorumlarımızı o zaman da hem biz banlanmayalım hem de siz.
aileniz bile olsa size affedemeyeceğiniz bir kötülük yaptılarsa görüşmeyin bence. Ha gelir özür dilerler hatalarını anlarlar ve tekrarlanmaz o zaman görüşürsünüz
Hayır kendileri evlendirdi.Allah biliyor ben hala anlayabilmiş değilim niye böyle yapıyorlarBoşanmanızı isteme sebepleri nedir ? Kaçarak falan mı evlendiniz ?
Ne yaptılar peki size ?Bı özürle geçecek bişey değil.en çok ben ofkeliyim ama yine en çok ben üzülüyorum.esim de eşimin ailesi de ben gibi aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?