Evliyim ve iki çocuğum var elhamdülillah çok mutluyum fakat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım ben anlatamıyorum.Diyorum ki ben böyle bı yola girdim ama Allah ne der günah mı işliyorum siz diyorsunuz ki niye görüşmeye çabalıyorsun Allah iyiliğinizi versin inşallah
Günahı sevabı Diyanet'e sorun burası yanlış adres.
Amin hepimizin iyiliğini versin inşallah.

Şimdi düşününce diyorum ki boşu boşuna boşanmak istemişim zamanında.o zaman problem ettiğim şeyler herkesin evinde varmış,dedim ya 19 yaşında evlendim ve hiç birşey bilmiyordum kim nereye çekerse oraya gitmem çok yüksekti ailem bosanmami istedi onların dediğine gittim.Allahtan son anda kendi istediğimi yaptım da şimdi çok mutluyum.Kendi ellerimle bu mutluluğumu bozmaya niyetim yok kimsenin bozmasına da izin vermem.Esimi çok seviyorum ama herşeyden önce benim çocuklarım.onlarin mutluluğu sağlığı için silmeyecegm insan yok bu dünyada

Ee o zaman niye açtınız bu konuyu,mutlu mesut yaşamaya devam edin .

Ailem istiyor diye.sureklk eşin şöyle eşin böyle söylediler bende inandım boşanmak istedim son anda yanlış yaptığımı fark ettim
Neden böyle bir şey yaptılar? Neden yuvanızı dağıtıp gelmenizi istediler? Hem görücü usulü olmuş, onlar istemiş bu evliliği. Ne umuyorlardı, ne vaat edildi onlara? Sonra ne değişti? Bu arada, hakikaten eşiniz anlattığınız kadar masum mu? Doğru düzgün bir şey anlatmadığınız için bunu bilemeyiz.

Yüzde yüz olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz.
Aileniz neden bosanmanizi istesin durup dururken?
Çok mu zenginsiniz kızımız gelsin de parasını yiyelim mi diyorlar?
Uff hikaye bunlar.
Şuan mahallede iki kadın bosanarak geldi biri tek biri iki çocuğuyla.
Aileleri gayet modern maddi durumu yeterli olmalarına rağmen hala aileleri eve geri dönseler diye bakıyorlar.
Enazindan çocuklar var diye.
Kimse kolay kolay boşan kızım demez.
Demek yıpratıcı süreçler olmuş.
19 yaşında kim nereye çekerse oraya gidiyorsanız hicbirseyin farkında değildim diyorsunuz ama o yaşta evlenmeye aklınız yetmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…