• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve sevgilim var

ey maşallah teyzeme :D
allah güç kuvvet versin...
bu yaşta iktaneylen zor
nesse form tutarsın ...ni güzeell :)

Manikür pedikür için bi kuaföre, saç kesimi için bir diğerine gidiyorum. Hangisine gitsem bir tavır bir serzeniş. Ben iki kuaförü bile idare ederken zorlanıyorum. İnsanlar hem kocayı hem sevgiliyi idare ediyorlar. Tebrikler ne diyeyim

Ona saygı duyuyorum demişiniz ya bi cümlenizde, keşke aynı saygıyı nikahlı eşinize ve kendinize gösterip boşansanız :KK14:

Bayanın yaşı 44 müş. Lütfen teyze demeyelim. Lakin Hanfendi, bayaaağn, apla gibi ifadeler kabul edilebilir.

Pes yahu bi de duygu durumunu soruyorsunuz size ne elin kocasının duygu durumundan kafa mı buluyor bunlar gençlik bayramında

50+ erkeklerin duygu durumunu bilemem Ama aldatılan bir kocaninkini tahmin edebiliyorum

cok uzuldum..demek baslardaki gibi degil..takma daha onunde uzun yillariniz var..daha iyilerine layiksin. elini sallasan ellisi..pardon elli demisim ahahahahaha :-)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu arada forumumuzda eşi 50 yaşın üzerinde olan Hanımlarımız alınmasın lütfen, biz aramızda espri yapıyoruz sadece.

Ayy harbi ya aman saygısızlık olarak algılanmasın lütfen kırıyorsam da özür dilerim.

Yahu genç birini bulsana sen hanım ablam yolda tekler mekler bu madem içinde var kaliteli iş yap bari :D

-Aşkım aşkım ayy valla nefes almıyor giyinip ambulans çağırana kadar kolonya mı sürsem bileklerine :D

( deli değilim dip not )

Çok ayıp vallaha ya :KK12:

Sorun yaşlarda değil elbet.
Sorun,iki tarafın da eşlerini aldatıyor olması!
Sorun,bu durumun normal bir durummuş gibi algılanıyor olması!

Umarım gerçek değildir bu konu.Utanç kaynağı bir konu!

Bunun 50'si 40'ı yok teyze. Sen neysen o da o. İkinizde ahlaksızlık noktasında birbirinizin aynası olmuşunuzdur ooh mis.

Tebrikler Allah mesut etsin....Hiç aklınız aliyomu bilmem kaç yaşına gelmiş adamın bosanip sizinle evleneceği hadi kimseden utanmadiniz çocuklarınızda mi yok töbe töbe....!

Tebrikler Allah mesut etsin....Hiç aklınız aliyomu bilmem kaç yaşına gelmiş adamın bosanip sizinle evleneceği hadi kimseden utanmadiniz çocuklarınızda mi yok töbe töbe....!
teyze zaten boşanmaktan bahsetmemiş bile. halinden memnun anlaşılan baksanıza bir de akıl istiyor , kadın hem kocayı hem +50 lik kart zamparayı elde tutmanın peşinde o_O

Back
X