Evliyken ait olmak..

Samimi olarak söylüyorum, kesınlıkle amacım evde sorun çıkarmak degıl öncelıkle belırteyım.

Haklıysan Kavga etmekten cekınme! Sustykca kabullendıkce tepene cıkacaktır. Cıkmıs da zaten. Bıraz yukselt sesını korkma. Olan sana olur cunku. Bazen akısa bırakmak lazım, inceldıgı yerden kopsum demek lazım.

Evet kesinlikle haklısınız ve ben de kendime bunu bugun söyledim:insanın yaşamı gerçekten tercihlerinin bir sonucudur. Ve ben gerçekten her gün gidilip gelincek diye bilmiyordum bana bunu söylemedi bekarken.
Üniversite mezunuym ve biz bekarken evlenince çalışmayacaksınn diye söyledi. kabul etmedim özürler diledi çiçekler yolladı affettirdi. Bunu da öyle düşündü sanırım söylemedi.

Ahahah koca bir boz ayı teşekkürler yani mutsuzken bile sevindim.
sanırım insan başka bir şehirde ya da başka bir evde aynı şeyleri yaşayan insanlar görünce yüzüne biraz tebessüm geliyor mutlu oluyor yalnız değilim diyor mutlu oluyor.

İnanın bazı erkekler çocuklardan da beter peki nasıl yapcaz bu sınırları nasıl çizicez?

İnceldiği yerden bazen sen kopuyorsun hayattan kopuyorsun sevdiklerimden kopuyorsun. Ve bence erkeklerin illa anlayacağı dil vardır. Kavga gürültü ile olunur mu dersiniz?

İnceldiği yerden bazen sen kopuyorsun hayattan kopuyorsun sevdiklerimden kopuyorsun. Ve bence erkeklerin illa anlayacağı dil vardır. Kavga gürültü ile olunur mu dersiniz?
İşte kopma istemıyorsan koparacaksın.
Her ınsanın anlasıgı dil vardır. Esşinin sana verdıgı tepkı tarzı, onun anladıgı dildir! O nasıl anlatıyorsa onun dilini kullanıp sen de ona anlat.
Ister kavga, ıster konusma, ıster duygu sömürü.. artık tarzı nasılsa...

Çok teşekkür ediyorum çok sağolun değerli yorumlarınız için

Bazen b3nde böyle düşünüyorum sonra kendime bir uğraş buluyorum ve unutuyorum en iyisi meşgul olmak devamlı bir şeylerle meşgul olup kendimi susturuyorum Burcunuz neydi yengeç mi yoksa

Bazen b3nde böyle düşünüyorum sonra kendime bir uğraş buluyorum ve unutuyorum en iyisi meşgul olmak devamlı bir şeylerle meşgul olup kendimi susturuyorum Burcunuz neydi yengeç mi yoksa
Ben öyle bir çıkmazdayım ki ne kimse çıkarabilir Ne de bir uğraş çıkarabilir. saçma düşüncelere saplanıp kalıyorum şuan ki gibi

Ben öyle bir çıkmazdayım ki ne kimse çıkarabilir Ne de bir uğraş çıkarabilir. saçma düşüncelere saplanıp kalıyorum şuan ki gibi
Bence boşver evliliğin kötü giderse düşün ne doğru olur ona karar ver yada bi destek al psikolojik bir destek ama ilaçsız olanı öneririm ilaçsız terapi yolu ile olanı konuşmak her zaman iyi gelir içindekileri herkese anlatamazsın burda tanımadığın kişileri anonim bile olsa tam olarak duygunun yansitamazsin ama güven duyacağınız biri sana destek olabilir . Hayat gerçekten çok güzel gelecekte bu geçmiş zamanlarını böyle geçirdiğin için üzülme bir şans tanı kendine mutlu olmak için

ait olmaktan kastın nedir kendini koşulsuz teslim edebilmek mi. Mesela ben eşim olmadan mutlu olabileceğimi sanmıyorum elbette yaşarım nefes alırım ama eksik kalırım. Ait olmak değil mesele tamamlanmak. Onunla birlikte 1 olabilmek. 2 beden olacak ama tek ruh olacak. ama hayat insana ne gösterir bilemezsin kimseye koşulsuz şartsız kendini bırakmak ne kadar doğru olur. Bi hata yaptığında ya da gitmen gerektiğinde gidecek cesarette de olmalısın.
Ben kendimi adarım evliliğim için ama bi hata yaparsa da koparırım ipleri. Tamamen kendini ait hissedersen belki de ne yaparsa yapsın gidemezsin. Bu hayatı kendi mutluluğun için yaşa sistem gereklerini uygulamak ya da birilerini mutlu etmek için değil . Sen kendin mutsuzsan eşine yada çocuklarına nasıl mutluluk vereceksin. Mutlu insan mutluluk mutsuz insan huzursuzluk yayar.

Umarım... Teşekkür ederim çok sağolun yorumunuz içinn

Bazen dediğiniz gibi olmuyor hatta çoğu zaman. Eğer tek ruh olabiliyorsanız bence çok şanslısınız..

Burç balık mı? Anladım canım tamam geçecek

İki beden tek ruh diyince aklıma Mevlana’nın Sen ve Ben şiiri geldi. Şiir farsça ama Türkçesi şöyle;

saadet zamanı: avluya doğru oturmuşuz, sen ve ben
endamımız çift, sûretimiz çift, rûhumuz tek, sen ve ben
bulandıran palavralardan âzâde, gamsız bir keyif, sen ve ben
sen ve ben, ne sen varsın ne de ben, bir olmuşuz aşk elinden

Bu arada şarkısı da yapılmıştı, Nu- Man o to adlı.
Araya da tuhaf şekilde karıştım ama.
Bu hiçbir yere ait olmama hissi bende de var. Ama ben kendimce sebeplerini anlayabiliyorum.

çok güzelmiş şiir teşekkürler paylaştığınız için. Sebebi varsa çözümü de vardır diyelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…