• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken Başkasına aşık oldum

Kocamı kesinlikle aldatmam ama inanın bilerek ve isteyerek olmadı ama onun gibi mukkemel bir adamı kaybermek istemiyorum

Buradaki mükemmel adam atıfı , eşinize mi diğer adama mı ?

Kaybetmek istemediğiniz mükemmel adam şayet eşinizse ; gözünüz ve aklınız başkasına kaydığı anda , onu kaybetmişsiniz zaten.

Benim adam da mükemmeldir. Yemekten sonra kendi tabağını alıp tezgahın en yakın noktasına koyuyor. Kirli pantolonunu bir paçası içinde sepete atıyor ki ikisini birden çevirmekle uğraşmayayım.

Eger bu konu gercek ise.. kocan gibi biri varsa dunyada ve sana dusmusse.. ne istiyorsun bacim🥹😐😂 bence Allahtan belani istiyorsun

Acaba herseyi cok iyi cinsel hayatiniz mi kotu? Yani bu kadar hersey 4/4 luk olan biri olamaz😐😂

4 5 defa gördüğünüz birine aşık oldunuz öyle mi?🤔
Macera istiyor olabilir misiniz?
Bı iyice oturup düşünün bence ; hayat dizi filmlerdeki gibi değil .

Aşık olduğum adamı 4 5 defa gordum tanımıyorum nasıl biri olduğunu
Allah aşkına nasıl aşık oldunuz tanimadiginiz adama tipine mi vuruldunuz anlayamadim. Esinizi sevmiyorsunuz o cok belli adam size deger verdikce resmen siz disarda aramaya baslamissiniz sevgiyi aşkı. Sonra esiniz gibi adamlar sizin gibi biriyle karsilasip iliskisi bitince bir sonra gelen kadına kök söktürüyor zamanında iyilik yaptim da ne oldu diye. Saka gibisiniz konunuza hic inanamiyorum. Sizi esiniz gibi bir adam mutlu edemediyse bu dünyada kimse mutlu edemez siz mutlu olamazsınız yüzde yüz pisman olacaksiniz biten evliliginiz icin. Üzgünüm ama durum bu

Allah aşkına nasıl aşık oldunuz tanimadiginiz adama tipine mi vuruldunuz anlayamadim. Esinizi sevmiyorsunuz o cok belli adam size deger verdikce resmen siz disarda aramaya baslamissiniz sevgiyi aşkı. Sonra esiniz gibi adamlar sizin gibi biriyle karsilasip iliskisi bitince bir sonra gelen kadına kök söktürüyor zamanında iyilik yaptim da ne oldu diye. Saka gibisiniz konunuza hic inanamiyorum. Sizi esiniz gibi bir adam mutlu edemediyse bu dünyada kimse mutlu edemez siz mutlu olamazsınız yüzde yüz pisman olacaksiniz biten evliliginiz icin. Üzgünüm ama durum bu
Zaten böyle bir düşüncesi var evliliği bitmiştir kafasında bitirmiş başkasını düşünüyor

Heyecan ariyorsunuz çünkü evliliginizde heyecan yok dogal olarak.Diger taraftan ask diye adlandirdiginiz duyguda da esinizin sagladigi konfor olmayacak.Hatta belki de serefsizin teki.Bence asik olup evlenmediginiz icin o duyguyu özlediniz.Bana tamamen oyle geldi.Aşkın gayet geçici bi duygu oldugunu unutmayin.Kisiye kendinize göre anlam yüklediniz büyük ihtimal.Bi tanısaniz belki de o yakistirdiginizdan ziyade cok farkli huylara sahip .Kimbilir.

Evliliğiniz de eksik olan eşinizin odun olması, tabi adam bu kadar yardımcı, maaşınıza karışmıyor filan size bu rutin geldi hayatınızda aksiyon istiyorsunuz mesela adam işten gelip tv nin karşısında yayılacak, ay sonu gelince aldığınız 50 TL lik eşyanın hesabını soracak belki de maaş kartınız bile eşiniz de olacak o zaman hemen çocuk yapar adama sıkı sıkı yapışırdınız.

4-5 defa görüp hiçbir diyaloğunuz olmayan adamdan bu kadar etkileniyorsanız eşinizi boşayın çünkü anlattığınız gibi bir adamı haketmiyorsunuz

8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel. Ah chen üzümlü kekim.

Umarım sevgili kocanız günün birinde, kendisiyle sadece o olduğu için değil de size sunduğu imkanlardan dolayı yanında kaldığınıza uyanır. Şu dünyada en gurur kırıcı şeylerin başında sizi siz olduğunuz için sevmeyen biriyle ilişki sürdürmektir. Siz arada aşk var sanarsınız ancak aradaki ticari ilişkiden hallicedir.

Aşk cinsel çekimden ibarettir bana göre mantık olmaz, gidip işe yaramaz boş beleş insana aşık olursun mesela, aşk emek istemez sadece heyecandan ibarettir

Ama sevgi emek ister, ilmek ilmek işlersin, içinde huzur güven şevkat ve aşk vardır.

Aşk üreme iç güdüsünden gelir, sevgi insan olmaktan gelir.

İç güldüler dürtüdür ani kararlar aldırır insana hata yaptırır, bu sebeple bi süre düşünüp, aşık olduğunuz adamdan uzak durup kadar verin

Back
X