- 16 Haziran 2011
- 16.061
- 70.077
- 798
Kardeşe yürüyen koca furyası bitti bunlar başladı bu hafta. Haftaya da gay ve bisex koca konuları bekliyorum![]()
Bu hafta bisex koca konusu vardı. Karısı erkek arkadaşıyla yazışmalarını yakalamıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşe yürüyen koca furyası bitti bunlar başladı bu hafta. Haftaya da gay ve bisex koca konuları bekliyorum![]()
Neden fake bir konu açayım hanfendi elime ne geçeçek ben sadece bi anlık kafa karışklığı geçip gidermi aynı şeyleri yaşayan varsa yol gostersin diye konu açtım
Evet kesin aşık olduğunuz insan serserini tekidir. Bu adam size 3 gömlek fazla zaten. Boşan acilinden...Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
Yanlış anlaşıldım galiba benim kocamı aldatmak gibi bir niyetim yok ama vicdanım susmuyor kensi 2 saat sonra gelecek konuyu ona acsammı acmasammı geçiçi bir hevesmidir gecermi emin değilim
Evet bana gorede bu yaptığım aldatma işte bi anlık heycanmı ondan emin değilim evliğim kotu olsa direk boşanırdım
Kizlar saka bir yana ama cidden nasil eve para harcanmamayi basarabilir bir insan, ben fırına girdiğimde bile ondan da şundan da diyip 100 liralık olup çıkıyorum. Eve gidince ben ekmek aldım 100 lira mi tuttu diyip mi istiycez. Karttan geçsek, kişisel seylerde ordan geçilmiş durumda kocaya karti ode benim kişisel harcamam su kadar ben sana veririm mi diycez![]()
Millet böyle koca arıyor bulan da kıymet bilmiyor. Kıymet bilmeyeceksiniz neden rezervasyon yaptırdınız ay darlandım.Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
Eve para harcamamak, benim asla yapamiycagim birsey herhalde. Zaten artik kocada yok istesemde yapamamEşinin kredi kartına bağlı ek kart kullanıyordur. Adam maaş alınca , adamdan nakit olarak harçlıkta istiyor herhalde.
Allah aşkına boşanın adam kurtulsun sizden , bence daha iyilerine layık...Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
Allah aşkına nasıl aşık oldunuz tanimadiginiz adama tipine mi vuruldunuz anlayamadim. Esinizi sevmiyorsunuz o cok belli adam size deger verdikce resmen siz disarda aramaya baslamissiniz sevgiyi aşkı. Sonra esiniz gibi adamlar sizin gibi biriyle karsilasip iliskisi bitince bir sonra gelen kadına kök söktürüyor zamanında iyilik yaptim da ne oldu diye. Saka gibisiniz konunuza hic inanamiyorum. Sizi esiniz gibi bir adam mutlu edemediyse bu dünyada kimse mutlu edemez siz mutlu olamazsınız yüzde yüz pisman olacaksiniz biten evliliginiz icin. Üzgünüm ama durum bu
Bir şey derdim ama senin gibi birisi için engel yiyemicem.....Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama
Eşinize üzüldüm ya. Çoğu kadının hayali ve Türk erkeği standartlarına hiç uymuyor. Kimse kusursuz değil derler sizin ki kusursuzmuş belli ki. Ama işte hayat acı gerçeklerle dolu :)Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)