Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

Kendini belli etti işte gördün mü?

Yapacagın en güzel şey, onu kendi haline bırakmak, dua et Allah dogruya sürüklesin onu. Onun icin su anda yapabilecegin en fazla sey bu. İletisimi de kesmen daha hayırlı su saatten sonra. Arayıp nasılsın bile deme artık.

neden bu kadar tepki niye bağırdı hakaret etti size?

Bana sırrını derdini açmasına rağmen karşı durdum seviyesizlik bu kendine gel aklınıbasına topla dediğim içindr nefis kaldırmıyor tabi git adamla beraber ol deseydim yarardım iğreniyorum şuan böyle biryle bunca zmnımı geçirdiğime ama eşim bna demişti samimî olma. Mesafeli obu kadınla diye haklıymış !!!

Bu tepki neden peki ?:26::26:

aaa niye öyle diyorsun canım adam ilgisizmiş baksana kadına da tek çare konu komşusuna göz dikmek olmuş hayret ya cidden hayret

İlgisiz mi e o zaman yapsın bu ahlaksızlık sayılmaz.konuya bir bakıyım dedim bakmaz olaydim dişlerimi sıkmaktan başim ağrıdı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam işte utulmuş oldun sevinmelisin bence ayrıca kusura bakma da bugün komşuya bakan senin eşine de bakmıycak mı ne cesaretle arkadaş oldun bunla ? eşin ne mal olduğunu anlamış allahtan ucuz kurtulmuşsun bir de laf vardır kadın kocasının kırığını kendi getirirmiş diye.. böylelerle arkadaşlık etmeyin yarın birgün senin de kocana sarkabilir sonuçta

İlgisiz mi e o zaman yapsın bu ahlaksızlık sayılmaz.konuya bir bakıyım dedim bakmaz olaydim dişlerimi sıkmaktan başim ağrıdı

böyle anlayışla karşlayıp hak verirlerse daha çoook okuruz böyle konuları..

böyle anlayışla karşlayıp hak verirlerse daha çoook okuruz böyle konuları..

Aynen canım.benimde elim ilgisiZ buaralat ama ben balkona çıktıpımda kafam önümde düşünüyorum.kolu komsunun oğlundan secme yapmıyorum?töbe yarrabim şu ezanların yüZü suyu hürmetine akıl ver millete

eşinizin de bayan için olumsuz düşünmesi ilginç doğrusu......

bu kadar kendini belli eden bir kadınmıymış.....

Ne yazıkki bununla evlerimiz yakın 2 bina ilerde kalktı geldi kapımı açtm evimealdım yardm etmiyorum karsı duruyorum diye silindi hersey ne kolaymış vay be yazıklar olsun

bukadar tevafuk olamaz sanırım.sen gel konu aç komşunda eve gelmiş bulunsun...waowwww

Lütfen zanda bulunmayın yeter sabahtır arıyor arıyor bende bıktım yorum yapılacak bişey kalmadı bitti Allah kızının hatrına doğru yolu göstersin ona bu dan sonra bnim için bitmiştir zaten

dünkü hangisi true ,onu bilmiyorum sanırım tatlım:26:
olan hep çocuklara oluyor bence de..kadın aldatır,çocuk ortada kalır,hep içinde ukte olur..kadın dayak yer,terkedilir,aldatılır,her konuda olan çocuğa oluyor..evlat ne kadar güzelse de bir o kadar büyük sorumluluk..kendinden önce gelen tek varlık.bunu taşıyamayacak,kendi hırs ve zevklerinin peşinden gidecekler yapmasın kardeşim çocuk falan..

ben saf biri göremedim ortada

isimsiz mektup yazmakta ki amaç ne?

adam cevap vermek istese kımı muhattap alcak?

baş böyle yarım yamalak belaya sokulmaz..

becerıksız..

mektup yazınca ne olmuş? ayrıca eşi eve geç gelen insan kimin için çalışıyor o saate kadar daha iyi bilir derdim. böyle şeyler sadece erkeklerde değil hemcinslerimizde de oluyormus demekki. yazık gerçekten eşinede kendisinede...

Hırsızlık konusu q....
Bencil olamamak lazım,hele ki evladın varsa..

Lütfen zanda bulunmayın yeter sabahtır arıyor arıyor bende bıktım yorum yapılacak bişey kalmadı bitti Allah kızının hatrına doğru yolu göstersin ona bu dan sonra bnim için bitmiştir zaten
Bir daha ki geldiğin de eşine söylemekle tehdit edin.
Aradığın da cvp vermek zorunda da değilsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…