- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
kızlar size bir öneride bulunabilirmiyim haddim olmayarak
ev işlerine eşinizin yardım etmesiniz istiyorsanız,
eşiniz o işi istediğinde ay çok yorgunum işler beni çok yoruyo falan deyin, yada hafta sonu ya mesela e hafta sonu sadece gece çalışışmaz genelde gündüz fazla mesainiz varsa
ayy şimdi bu kadar işim var şu kadar işim var bitiriym geliym deyin
bakın nasıl yardım ediyor size
yani hiç kendinizi paralamayın iş için
valla yapma dıyor yaptıgın temızlık umurumda degıl dıyor
temızlıkcı tutucam tut dıyor :)
sonra basa sarıyor ama bende masustan yorgunum dıyorum yemıyor
zaten yenı nesılde kadınların degılde erkeklerın basları agrıyor mubarek :)
Christian_Louboutin ; yorumunu okudumda
hayat temızlıkten ıbaret degıl ne yazıkkı cocuktandada ıbaret degıl
butun gun oturdugumu bılmedıgım gunlerı ben gunden saymıyorum bu kadar yıpratmaya gerek varmıkı , belkı baka yorum dahayazılmıstır ama bakımdan kasıt erkeklerın umurunda bıle degıldır ev temızlıgı onlara verılen ılgıdır bır cogu erkek bunu tercıh eder[/QUOT
Valla canım benim eşim çok titiz arkadaşlarının evine gittiğimizdede inceler temiz mi değil mi diye ? Banyoda kıl tanesi görmek istemez. Ayrıca eşime ilgide de on numarayımdır kendide herzaman kadın gibi kadınsın der o bana yeter yani anlıycağın herşeye yetişebiliyorum. Benim tarafta hiçbir sorun yok. Sizin evinizdeki temizlik yapmamanız beni ırgalamaz. Yada kocalarınızla pijamalı oturup oturmamanız. Ayrıca ben şu ana kadar kimsenin yorumu üzerinden ilerlememişken niye bana takıl bir şekilde cevaplar yazılıyor anlamış değilim. Allahıma şükürler olsun maddi durumum gayet yerinde . Yok evimize temizlikçi kadın alamayızda biz halktanızda muhabbetlerine gerek yok. Çalışmadığım için bende sürekli kadın almıyorum.Karşınızda cahil cühela biri yok ünivetsite mezunu aklı başında bir insanım benim yazdıklarımın üzerinden gitmenizede müsade etmiyorum. 6 yıldır bu forumda üyeyim. Böyle bir durumla ilk kez karşılaştım . Herkez istediği yorumu sınırları aşmamak kaydıyla yapabilir. Lütfen bana değilde konu sahibesinin derdine odaklanın yoksa Kazen e şikayet etmek durumunda kalıcam.
şu sıralar en romantik anımız ,ben kusarken eşim saçımı topluyo
insan sürekli şıkşıkırdım olamazki
kadının kaşı bıyığı çıktı diye gözü dışarı kayan adamı ne yapayım ben
hem sanki erkekler akşam evde smokinle oturuyolar
benimki temizlikçi olayı sevmediği için, hemen yapıveriyor temizliği herkes ayrı tabi
benim herif yeni nesil değil demekki eski toprak
:)))))))))) hulya avsar kaya onu aldattıgında demıstıkı ;
(kı bu laftyan oturu kaya ondan sureklı ıntıkam alıyor ıdye dusunuyorum hulya tıpım degıldı dıyerekten)
bacaklarını ıkı yana acmıs - gobegını kasıyan - ayagını kaldırıp gaz cıkaran bı erkekle kımse ksuura bakmasın yataga gecıp sehvetle sevısemem kımse beklemesın demıstı taaaaaaa kac sene evvel
ne alakası var bırbırımızın yorumları uzerınden konusamayacakmıyız ben sadece bır yorumunug ordum ve dedımkı bana gore kısısel bakım kadının bakımı evın temızlıgı degıldır dedım yoksa sen oyle mutlusundur o elbetet benı baglamaz buarada okuyan benı tanıyan arkadaslarımda bılırlerkı bende cok tıtızımdır pıs gordugum veya bı toz gordugum evde yemek dahı yıyemem bende bırıne gıttıgım zaman dagnıklık absurt bısey gordumu bı tuhaf olurum ozenırım ben cunku ama evdekı bakım evlendıkten sonrakı bakım kesınlıkle evın temızlıgıyle alakalı degılChristian_Louboutin ; yorumunu okudumda
butun gun oturdugumu bılmedıgım gunlerı ben gunden saymıyorum bu kadar yıpratmaya gerek varmıkı , belkı baka yorum dahayazılmıstır ama bakımdan kasıt erkeklerın umurunda bıle degıldır ev temızlıgı onlara verılen ılgıdır bır cogu erkek bunu tercıh eder[/QUOT
Valla canım benim eşim çok titiz arkadaşlarının evine gittiğimizdede inceler temiz mi değil mi diye ? Banyoda kıl tanesi görmek istemez. Ayrıca eşime ilgide de on numarayımdır kendide herzaman kadın gibi kadınsın der o bana yeter yani anlıycağın herşeye yetişebiliyorum. Benim tarafta hiçbir sorun yok. Sizin evinizdeki temizlik yapmamanız beni ırgalamaz. Yada kocalarınızla pijamalı oturup oturmamanız. Ayrıca ben şu ana kadar kimsenin yorumu üzerinden ilerlememişken niye bana takıl bir şekilde cevaplar yazılıyor anlamış değilim. Allahıma şükürler olsun maddi durumum gayet yerinde . Yok evimize temizlikçi kadın alamayızda biz halktanızda muhabbetlerine gerek yok. Çalışmadığım için bende sürekli kadın almıyorum.Karşınızda cahil cühela biri yok ünivetsite mezunu aklı başında bir insanım benim yazdıklarımın üzerinden gitmenizede müsade etmiyorum. 6 yıldır bu forumda üyeyim. Böyle bir durumla ilk kez karşılaştım . Herkez istediği yorumu sınırları aşmamak kaydıyla yapabilir. Lütfen bana değilde konu sahibesinin derdine odaklanın yoksa Kazen e şikayet etmek durumunda kalıcam.
ha buarada size değil baska bısey dıyım ; bızım ısyerındede sacını 4-5 gun yıkamayan evlı bayanları goruyorum yag ıcınde pes dıyorum
aa niye erkekler gaz çıkarmıyomu ayol
adamların kıçı yokmu ki
gaz çıkarmakta gayet normal göbek kaşımakta bana göre
ayrıca benimki 34 yaşında
Evlenince kilo almayan ,
hatta 2 cocuga ragmen her iki dogumda da daha 40'i cikmadan hamilelik kilosunun altina dusen nadir insanlardan biriyim heralde
ve su an bile evledigim zaman ki kilomun 3 kilo altindayim :))
Yemege gelince yiyorum yaramiyor mu ben de anlamiyorum
Ama kendimi ne evlendim diye, ne de cocuklar oldu diye asla salmadim,
Salamam da yapimda yok
Her gun makyaj yaparim,
gece yatmadan cikaririm ,
toniklerim,jellerim , bakim kremlerim benim vazgecilmezlerim
Saclarim hafta ici hep fonludur kendim cekerim,
Arada toplarim
Esim akliniza gelebilecek her seyde yardimci olur
Cocuklarin bakimi temizlik yemek yapma vs vs
Zaten hep derim esim bana bu kadar yardimci olmasa 2. cocugu asla yapmazdim,
ve eminim isyan bayragini coktan cekerdim...
Cok cok titiz bir insan degilim Haftada bir ayrintili temizlik yapariz esimle
Cocuklar en gec 10.00'da uyurlar, geri kalan vakit bize ait :)
Ben biraz da esim yardimci oluyor diye kasmiyorum
yardimci olmasa hicccc kasmazdim
yapmazdim bir sey yani :))
:) bbilim evet ogretmenim :)
Christian_Louboutin ; yorumunu okudumda
az önce benden alıntı yapıp cevap yazmışsınız şimdi biri sizden alıntı yapıp size katılmadı diye bu şekilde cevap yazma hakkını size vermez eleştiriye açık değilseniz ne demeye kendi hayatınızdan örnekle yorum yazıyosunuz
b
Evlenince kilo almayan ,
hatta 2 cocuga ragmen her iki dogumda da daha 40'i cikmadan hamilelik kilosunun altina dusen nadir insanlardan biriyim heralde
ve su an bile evledigim zaman ki kilomun 3 kilo altindayim :))
Yemege gelince yiyorum yaramiyor mu ben de anlamiyorum
Ama kendimi ne evlendim diye, ne de cocuklar oldu diye asla salmadim,
Salamam da yapimda yok
Her gun makyaj yaparim,
gece yatmadan cikaririm ,
toniklerim,jellerim , bakim kremlerim benim vazgecilmezlerim
Saclarim hafta ici hep fonludur kendim cekerim,
Arada toplarim
Esim akliniza gelebilecek her seyde yardimci olur
Cocuklarin bakimi temizlik yemek yapma vs vs
Zaten hep derim esim bana bu kadar yardimci olmasa 2. cocugu asla yapmazdim,
ve eminim isyan bayragini coktan cekerdim...
Cok cok titiz bir insan degilim Haftada bir ayrintili temizlik yapariz esimle
Cocuklar en gec 10.00'da uyurlar, geri kalan vakit bize ait :)
Ben biraz da esim yardimci oluyor diye kasmiyorum
yardimci olmasa hicccc kasmazdim
yapmazdim bir sey yani :))
1.71 boyundayım evlendıkten sonra 5,5 kılo aldım 57.5 kıloyum
evdeyken pıjemayla duruyorum
evdeyken makyaj yapmıyorum ıse gelırkende yapmam dısarı cıkarken yaparım ama temız gıyınırım esım gelecegı zaman
kısa etekler elbıseler taytlar bılmem ne gıyerım halbukı o evde yokken pıjemalarla devrılıp devrılıp duruyoruz oglumla :)))
kılo konusunda ben saskınım zıra hamılelık harıc hıc 52 kıloyu gecmemıstım
neyse 15 gunde bır agda yapıyorum ayda bır ıkı kas bıyık aldırıyorum saclarım yenı roflelı ondanda sorun yok yanı ben orta hallı sayılırım salsammı salmasammı dıye gıdıp gelıyorumdur anca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?