evliyken de bakımlı olabilmek

valla yapma dıyor yaptıgın temızlık umurumda degıl dıyor
temızlıkcı tutucam tut dıyor :)
sonra basa sarıyor ama bende masustan yorgunum dıyorum yemıyor
zaten yenı nesılde kadınların degılde erkeklerın basları agrıyor mubarek :)

doğum yapana kadar çok bakımlıydım.eltim rahatsız olmuştu artık yenge bakımına kimse yetişemez ben çocuktan,işten kendime bakamıyorum demişti.şimdide kilom yüzünden eskisi gibi içimden gelmiyor yinede arasıra dışarı çıkarken saçıma fönümü,makyajımı yapıyorum abartısız şekilde.herşeyin kararı daha güzel.süslü bakımlı olduğum zamanlar eltimin yüzü düşüyor neşesiz oluyor.o rahatsız oluyor diye kendime bakmıcam mı tövbe tövbe.bu arada eşimin dudakları kalın olduğu için içimden şöyle geçti acaba kadın olsaydı dudakları kalın ruj sürünce nasıl olurdu merak işte. aldım ruju elime aşkım duduşlarına ruj sürebilirmiyim dedim. hayır mayır dedi ama ikna ettim.çok harika oldu benim dudaklarımda neymiş. .eşimin ilk lafı şu larisya bu rujun tadı ne böyle.nasıl rahat ediyorsunuz iğrenç tadı var.ama o gün çok güldük. adım o günden beri çılgın karıcığım..

Son düzenleme:
şu sıralar en romantik anımız ,ben kusarken eşim saçımı topluyo
insan sürekli şıkşıkırdım olamazki
kadının kaşı bıyığı çıktı diye gözü dışarı kayan adamı ne yapayım ben
hem sanki erkekler akşam evde smokinle oturuyolar

benimki temizlikçi olayı sevmediği için, hemen yapıveriyor temizliği herkes ayrı tabi
benim herif yeni nesil değil demekki eski toprak

Bilmem
Ben bekarkende full makyajla gezmezdim, şimdi de aynıyım
Hastalık vs. durumları yoksa kişi eşini düşünmeden önce kendini düşünerek temiz ve iyi hissettiği şekilde olmalıdır giyim kuşam konusunda da

Evliyim eşim beni beğenmezse diye değil, ben 25 yıldır nasıldım evlendim diye ne hale geldim dememek için kendi için bişeyler yapmalıdır en başta.

doğum yapana kadar çok bakımlıydım.eltim rahatsız olmuştu artık yenge bakımına kimse yetişemez ben çocuktan,işten kendime bakamıyorum demişti.şimdide kilom yüzünden eskisi gibi içimden gelmiyor yinede arasıra dışarı çıkarken saçıma fönümü,makyajımı yapıyorum abartısız şekilde.herşeyin kararı daha güzel.süslü bakımlı olduğum zamanlar eltimin yüzü düşüyor neşesiz oluyor.o rahatsız oluyor diye kendime bakmıcam mı tövbe tövbe.bu arada eşimin dudakları kalın olduğu için içimden şöyle geçti acaba kadın olsaydı dudakları kalın ruj sürünce nasıl olurdu merak işte. aldım ruju elime aşkım duduşlarına ruj sürebilirmiyim dedim. hayır mayır dedi ama ikna ettim.çok harika oldu benim dudaklarımda neymiş. .eşimin ilk lafı şu larisya bu rujun tadı ne böyle.nasıl rahat ediyorsunuz iğrenç tadı var.ama o gün çok güldük adım günden beri çılgın karıcığım..

:)))))))))) hulya avsar kaya onu aldattıgında demıstıkı ;
(kı bu laftyan oturu kaya ondan sureklı ıntıkam alıyor ıdye dusunuyorum hulya tıpım degıldı dıyerekten)
bacaklarını ıkı yana acmıs - gobegını kasıyan - ayagını kaldırıp gaz cıkaran bı erkekle kımse ksuura bakmasın yataga gecıp sehvetle sevısemem kımse beklemesın demıstı taaaaaaa kac sene evvel

benimki temizlikçi olayı sevmediği için, hemen yapıveriyor temizliği herkes ayrı tabi
benim herif yeni nesil değil demekki eski toprak

yas kac ? benimki tazecik :) 26 yasında :))))))))))

aa niye erkekler gaz çıkarmıyomu ayol

adamların kıçı yokmu ki

gaz çıkarmakta gayet normal göbek kaşımakta bana göre

ayrıca benimki 34 yaşında

Evlenince kilo almayan ,
hatta 2 cocuga ragmen her iki dogumda da daha 40'i cikmadan hamilelik kilosunun altina dusen nadir insanlardan biriyim heralde
ve su an bile evledigim zaman ki kilomun 3 kilo altindayim :))

Yemege gelince yiyorum yaramiyor mu ben de anlamiyorum

Ama kendimi ne evlendim diye, ne de cocuklar oldu diye asla salmadim,
Salamam da yapimda yok

Her gun makyaj yaparim,
gece yatmadan cikaririm ,
toniklerim,jellerim , bakim kremlerim benim vazgecilmezlerim

Saclarim hafta ici hep fonludur kendim cekerim,
Arada toplarim

Esim akliniza gelebilecek her seyde yardimci olur
Cocuklarin bakimi temizlik yemek yapma vs vs

Zaten hep derim esim bana bu kadar yardimci olmasa 2. cocugu asla yapmazdim,
ve eminim isyan bayragini coktan cekerdim...
Cok cok titiz bir insan degilim Haftada bir ayrintili temizlik yapariz esimle

Cocuklar en gec 10.00'da uyurlar, geri kalan vakit bize ait :)

Ben biraz da esim yardimci oluyor diye kasmiyorum
yardimci olmasa hicccc kasmazdim
yapmazdim bir sey yani :))

aa niye erkekler gaz çıkarmıyomu ayol

adamların kıçı yokmu ki

gaz çıkarmakta gayet normal göbek kaşımakta bana göre

ayrıca benimki 34 yaşında

valla yapıcaksada baska bı yerde yapsın
ha bu yorum dıger alıntı yaptıgım arkadasa ıdı kocalar smokınle oturmadıgı gıbı evde pıjemayla oturmaklada kalmıyor :)
buaraa senınkı eskı toprak benımkı yardım etmez asla

pis gıcık oldum şimdi sana
gözüm üzerinde :)))))))))
şaka şaka
bravo arkadaşım allah mutluluğunuzu bozmasın
ama işte göreceli bişi bakımlılık sen öyle bakımlı hissedersin kendini başkası başka şekilde
çalışıyormusun bu arada ?

Son düzenleme:
kişisel temizlik ile bakımı birbirine karıştıran arkadaşlar, evin dağınıklığı ile pisliğini de birbirine karıştırmışlar :) hayatım boyunca hiçbir zaman 4/4 lük olmadım, böyle bir iddiam da yok.. evim her daim derli toplu olacak diye sabahın kör saatlerinde kendimi parçalamaya başlamadım :) ilk başlarda eşimle yapardık ama şimdi haftada 2 kadın herşeyi hallediyor sağolsun, çünkü yazık, kendim bayılmadığım ev işlerinde eşimi de harcayamam.. haa her an koşuya çıkacak gibi evde hoodie ile oturur, hayatı rahat yaşayarak değerlendirmeyi severiz.. kasmaya gerek yok bizim açımızdan hele bakımla - ihaneti aynı kefeye koyan arkadaşlara Amerikada aldatılan ünlü mankenlerden örnek demeti sunabilirim.. no problem

Ne kadar mutlu ve huzulu oldugun yorumlarindan da belli oluyor,bende de var gya bir ton kremdir makyajdi bugun 2de kalktigim yetmiormus gibi spürge bile yapamadim,saclrim dügüm dügüm,öle bos bos oturuorum aksam oldu nerdeyse.Mutlulugun daim olsun cudana,sevgiyle kal.

halam ağda yaptığın zaman 1 ayda çıkmıyor diyordu.bende ağdalan alıyordum aynen dediğin gibi 1 ay sürmeden 15 gün içinde çıkıyordu.şimdi epilasyon aletinle alıyorum.daha iyi yapış yapış olmuyor.sinir oluyordum ağdaya.her ağda yaptıktan sonra bacaklarım olsun diğer yerlerim sivilce şeklinde su topluyordu.bana alerji yapıyordu nedense.zaten ilk aldığım günü unutamıyorum halam hem kendi bacağına ağda yapıyordu hemde bana öğretiyordu.ağdayı bacağıma yapıştırdım sonra çektim ağda yokkk.annemde titiz biri.halıya ağda sürme lurisya demişti.ağda kayboldu halamla ara ara sonra kapının üstünde bulduk. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…