Evliyken taciz edilmek

mrb arkadaşlar benimde başıma geldi biri bekarkan biride evliyken

bekarken bir firmada çalışıyordum iş hayatında yeniydim firmamızın bir ürün tedarik eden pazarlamacısı sürekli ödeme gibi vs.şeylşer için gelirdi ..daha sonra iş değiştirdim ama belli sektör olduğu için ve onların firması en iyi tedarikci olduğu için hemen hemen piyasadaki yüzde 80 firma çalışırdı bunlarla
daha sonra gittiğim firmada da buldu beni ama bu sefer benle değil başka biri ile görüşüyordu ama sürekli bana bakıyordu ...oradanda ayrıldım ve yine başka bir yere tesadüfen geldi benim patronuma ürününü satmaya çalşıyordu patronun hayır ben başkası ile çalışıyorum dediği halde o hafta 2 kere geldi daha sonra patronum onun yanında adımı söyleyince adımıda öğendi ogün giderken kapıdan abuk sabuk işaretler yapti ben anlamamazlığa geldim patronumda birdah gelrise yok deyin demişti rahattım o yüzden gelmez dedim ama gün şirkete telefon açtı ve direk telefona ben çıktığım için adımı söledi çıkmayı teklif etti ben telefonu nasıl kapttığımı bilmiyorum patronum başımdaydı ve kim o mu dedi evet deli oldu adam benim işyerime gelip nasıl böle bişey yapar firmasına şikayet edecem dedi...başka arkadaşı onlarla alışveriş yapıyordu ona sormuş abi o çocuk evli demiş yeni evli ben deli oldum yeni evli biri nasıl yapar böle bişey dedim ve patronuma şikayet etmeyin işten atılsa ailesine ne der benden bulmasın allahından bulsun dedim..ve birdaha görmedim....

evli iken suan çalıştığım firmaya bir müş.temsilcisi geldi adam çapraz masamda oturyodu sürekli baktığını hissediyor ama yanılacağımı düşünüyordum ama ne zaman kafamı kaldrsam bakışlarını yakalıyorudum müdürme söyledim çıkaralım dedi..yok dedim korktumda burada bu kadar kadın var sanamı bakıyor derler diye adamda evli çok sıkılmıştım artık bariiz bakıyordu işte yaa dedim ve adama bi sorunmu var neden bakıyorsunuz dediğimde aa hiç farkında değilim dedi pişkin pişkin sonra birdaha bakışını yakalamadım konuşmam etkili oldu ama işten çıkartıldı sonuçta..........malesef kadın olmak zorr

taciz edildigini sadece kendin farkettigin icin soylesen de kanıtı olmadigi icin, a a onu da nerden cikardin sana mi baktim derse diger insanlar kadin hakkinda pek iyi seyler dusunmeyebilirler malesef. Oyle bir taciz ediyorlar ki hem taciz gibi hem de normal gibi, yani sizi birine benzettim de baktim ne var vs ama bal gibi ortada yalniz kaniti yok...Mail atarlar mesela ama maili oyle yazmistir ki dostca gibi, gerci erkekler birbirlerini tanidigi icin olayi anlarlar diye dusunuyorum...

Keske her taciz edeni isten cikarsalar, nerdeee gelip bir de taciz edileni isten cikarabilirler..

bizim isyerinde de var,adam evli ama bakislarindan rahatsiz oluyorum
kime ne soyliyim? adimi cikarirlar, kotu dusunuyor derler
adamin sapik ruhunu sadece taciz edilen anlar cunku diger insanlar onu normal evli barkli biri olarak gorur
gecen gune kadar bakislarina acaba ben mi anlam yukluyorum kuruntu mu yapiyorum acaba benim baktigimi mi saniyor diyordum ama gecen gun emin oldum
ben bakmiyordum, arkadasimla konusuyordum ve onun beni bastan asagiya suzdugunu gordum
ama ne yapiyim, hic hos olmaz hop ne bakiyosun felan demek

cnm bak banada oldu yanı mevzu önce müdürümle konuıştum eminmisin dedi
sonra kendim kibarca yanına gidip bi sorunmu var neden bakıyorsunuz dedim ve yoo ben dalmısım gibi sözler sarf etti yani adam bakmıyorum hayır yanlış anlamışsınız diye bir söz demedi dalmısım dedi demekki bakıyorduki..........

e sonucta ne oldu hicbisi
erkekler birbirini korur bence
onlara gore normal seyler hıh!

bence tepkini göster. Tabiki bu benim düşüncem. Senin farkettiğin gibi bunu diğer insanlarda farkeder sen tepki vermezsen a bak adam bariz bakıyor fakat kadın hiç tepki vermiyor derler. Ben tepki verdim ne oldu niye bakıyorsun dedim ve arkamı dönüp gittim. Ben gidince yanındakilere niye öyle söyledi demiş. Yanındakilerde öküz gibi bakıyorsun tabi tepki verir demişler. Şimdi beni görünce yolunu değiştiriyor. İşten atılma korkusuda yaşadı bu ona yetti.

artık insanlar okadar yüzsüzleşmişki yanında eşi,n olsa bile bakıolar..bide eşim çok kıskanç tabiki haydaa kavga başlıo.çok başıma geldi öle eşim yanımdaolsun olmasın(gerçi eşimden ayrı biyere gidemiorumda sürekli işyerindeyim)

ben bekarım ama defalarca elle tacize uramışım dır genelde otobüste ama bişey diyim hoşuma gidiyo dişilimi benim settim için geneldele açıkk giyinirim

ben bekarım ama defalarca elle tacize uramışım dır genelde otobüste ama bişey diyim hoşuma gidiyo dişilimi benim settim için geneldele açıkk giyinirim

tacizden hoşlanmak nasıl bi şeydir arkadaşım aklım almıyor Kötü Kazen tabi bayan olsaydın böyle hissetmezdin muhtemelen :mymeka: klava:

valla otobüste tacize ugramak için gerçekten sadece "dişi" cins olmak yetiyoo
yani cnm ekstra çabana gerek yok :roflol:kafamçokkarıştı

ben ilköğretim okulunda calışıken henuz ilk iş deneyimimdi benden yasca büyük abi abi diye dolastığım bir öğretmen vardı anneminde uzaktan akrabasıydı bunun verdiği rahatlıkla ondan hiç böyle bir sey beklemezdm yasayınca sok oldum.

ilk sene çok iyiydi. ben , bayan edebiyat öğretmenimiz ve okul müdürümüz bunun aracı ile okula giderdik
ikinci sene edebiyat hocamız evlendi müdürde arada kendi arabası ile glip gitmeye basladı
arada beni alıyordu .. bu bana taciz eden adamın arabasına okuldan baska bayan hocalarda biniyordu bundan dolayıda rahatsız değildim.. bi süre sonra arabasının arka kapıları bozuldu sadece öne biniliyordu(belki özelliklle bozdu)

sene sonunda herkes oturuyoruz pikniğe gidelim dedi herkes olur felan dedi ama üstünde durulmadı

karne haftasıydı son carsamba günüydü evin kapısını bir açtım araba ile karsıda bekliyo kornaya bastı gittim bindim hadi pikiniğe gidiyoruz dedi sok oldum diğer arkadaslar peki dedim onları boşverdedi pişkince ses çıkarmadım okula uğrayalımda diğerlerinide alalım dedim yok dedi senle basbasa olalım dedi şok oldum elim ayağım titredi ama ona belli etmemeye calışıyorum yok dedim boşver okula gecelim olmaz diyorum(iyilikle çözülsün istiyorum)

(belki bana bir sey yapar diye çok korkuyorum)

:bbo::bbo::bbo:baktım herif gidiyo sesim titreye titreye ben gelmiyorum bırak beni durdur inicem dedim
senin için bira aldım et yaptırdım dedi ve elimi tutmaya calıştı ben sinirlendim ağlıyacam ama korktuğu belli etmek isemiyorum ben gelmyorum seni şikayet edicem felan diyince koktu sanrım döndü okula geldik ama ben ağlıya ağlıya tuvalete gittim

benneyaptımkibenneyaptımkibenden büyük bir abla vardı öğretmen onu cağırdım anlattım kime nasıl ispatlycaksın o burda 20yıldır öğretmen dedi sen daha 2seneliksin dedi.. ve o son 3gün sürekli beni izledi sanırım birilerine anlattım mı diye
nabız yoklaması yaptı

sustum ama okulda biticekti ses çıkarmadım ben tayin istedim merkezden köye kactım kurtuldum....kötü bir deneyim oldu ama hatamı öğrendimşimdi hiç bir erkeğin arabasına binmiyorum mecbur kalıncada arkaya biniyorum ve akrabada olsa kimseye inanmıyorum....senağlamasenağlamasenağlama

ve aradan baya zaman geçti gecen hafta duydum ki öğrencsine tacizden görevden alınmışşş!!!! dedim ki layıkını buldu....

ne sapıklar var düşünebiliyor musun küçük bir ilk öğretim öğrencisine neler yapıyorsun seninde kızın var 2tane hiçmi utanma yok...

evli değilim, ama daha bugün evli bi kadına yapılan tacizi gördüm midem kalktı resmen!

otobüste cam kenarında oturuyorum, durağın birinde durdu otobüs.. camdan bakıyorum ben de.. gösterişli bi bayan koşa koşa durağa geldi, otobüse baktı falan.. (gösterişli derken açık saçık giyinmemiş kesinlikle, gayet mütevazi bi giyimi vardı hatta.. ama son derece alımlı bakımlı bi bayan) yanında da elini tutmuş 4-5yaşlarında bi kız çocuğu var.. neyse bineceği otobüs bizimki değildi herhalde döndü, eğilip çocuğunun üstünü düzeltti.. aynı anda durakta oturan iki kıro adamın da kafaları aşağıya doğru eğildi, bariz kadının kalçalarına bakıyolar.. kadın kalktı yürüdü geriye doğru.. iki amcanın da kafası 180derece döndü kadını izliyolar.. ve birinin eli de tahmin edebileceğiniz malum yerinde!!!!! arkasından da öpücük attı bi de!!! o otobüsün camlarını yumruklayıp amcayı rezil etmek geldi içimden.. nerdeyse kuscaktım, böyle bişey görmedim hayatımda ben! klava:klava:klava:

yılbasında taksıme gıtmeyı unutmayın..
dısılıgınızı on plana cıkaran daha acık bır kıyafet tam ısabet olur..tatlicadiarzu
hayır hosunuza gıdıyor yaa daha kalabalıkta daha eglencelı olur dıye dusundum sızın acınızdan..:smiley-cool:

bence bu kisi bayan degil
bi bayan taciz edilmekten nasil hoslanabilir ki?
anca bi erkek hoslanir bundan

ne yapmaliyim bilmiyorum
her karsilastigimda diken ustundeyim, gozgoze gelmemek icin ne yapacagimi sasiriyorum
basimi oge enip yuruyup gidiyorum ama buna mecburmuyum ben ya
ben bakiyorum sanmasin, acaba ondan mi boyle bakiyor diye icim icimi yiyor
hergun stres icindeyim
allah belasini versin

kulağım duymaz gözüm görmez böyle seyleri..ama görürsem duyarsam fena yaparım doğduğuna pişman ederim Kötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…