- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
bizim isyerinde de var,adam evli ama bakislarindan rahatsiz oluyorum
kime ne soyliyim? adimi cikarirlar, kotu dusunuyor derler
adamin sapik ruhunu sadece taciz edilen anlar cunku diger insanlar onu normal evli barkli biri olarak gorur
gecen gune kadar bakislarina acaba ben mi anlam yukluyorum kuruntu mu yapiyorum acaba benim baktigimi mi saniyor diyordum ama gecen gun emin oldum
ben bakmiyordum, arkadasimla konusuyordum ve onun beni bastan asagiya suzdugunu gordum
ama ne yapiyim, hic hos olmaz hop ne bakiyosun felan demek
cnm bak banada oldu yanı mevzu önce müdürümle konuıştum eminmisin dedi
sonra kendim kibarca yanına gidip bi sorunmu var neden bakıyorsunuz dedim ve yoo ben dalmısım gibi sözler sarf etti yani adam bakmıyorum hayır yanlış anlamışsınız diye bir söz demedi dalmısım dedi demekki bakıyorduki..........
e sonucta ne oldu hicbisi
erkekler birbirini korur bence
onlara gore normal seyler hıh!
bizim isyerinde de var,adam evli ama bakislarindan rahatsiz oluyorum
kime ne soyliyim? adimi cikarirlar, kotu dusunuyor derler
adamin sapik ruhunu sadece taciz edilen anlar cunku diger insanlar onu normal evli barkli biri olarak gorur
gecen gune kadar bakislarina acaba ben mi anlam yukluyorum kuruntu mu yapiyorum acaba benim baktigimi mi saniyor diyordum ama gecen gun emin oldum
ben bakmiyordum, arkadasimla konusuyordum ve onun beni bastan asagiya suzdugunu gordum
ama ne yapiyim, hic hos olmaz hop ne bakiyosun felan demek
ben bekarım ama defalarca elle tacize uramışım dır genelde otobüste ama bişey diyim hoşuma gidiyo dişilimi benim settim için geneldele açıkk giyinirim
ben bekarım ama defalarca elle tacize uramışım dır genelde otobüste ama bişey diyim hoşuma gidiyo dişilimi benim settim için geneldele açıkk giyinirim
bence tepkini göster. Tabiki bu benim düşüncem. Senin farkettiğin gibi bunu diğer insanlarda farkeder sen tepki vermezsen a bak adam bariz bakıyor fakat kadın hiç tepki vermiyor derler. Ben tepki verdim ne oldu niye bakıyorsun dedim ve arkamı dönüp gittim. Ben gidince yanındakilere niye öyle söyledi demiş. Yanındakilerde öküz gibi bakıyorsun tabi tepki verir demişler. Şimdi beni görünce yolunu değiştiriyor. İşten atılma korkusuda yaşadı bu ona yetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?