Evliyken taciz edilmek

Evli olup olmamak tacize ugramamak icin sebeb degilki, kimsenin alininda evli oldugu yazmiyor.

Ve erkekler genelde icinde sürekli pislik barindiran yaratiklar oldugu icin buna evliside maruz kaliyor bekarida.

Bundan hosnut olan bayanlar var kizlar ister inanin ister inanmayin, o yilbasi gecesi taciz edilen kadini hatirlamiyormusunuz adamlar ona yukari cikmasinda yardimci olayim derken anasinin nikahnia kadar ellemislerdi kendisini kadin hicte sok olmus rahatsiz olmus gibi degildi hatta gülümsüyordu sakalasiyordu adamlarla.
Tabiki herkezin kendi tercihi:sm_confused:

Bir keresinde esim burda kaldi ben cocuklarla tek gittim türkiyeye, esimin amcasinin bakislarindan hic hosnut kalmadim sonra imali sözler etmeye basladi güzelsin, kitab gibisin, sana birsey söylemek istiyorum ama cekiniyorum falan dedi, Bende kicin yiyorsa Kocama söyle söyleyecine dedim benle konusma. Adi adam ne sinir olmustum

böyle hayvanheriflerin penisini kesmek yada asmak lazım.
ama kardeşim keşke o bayan hocanın dedğini yapmasaydın. belli o adamda yanaymış müdüre milli eğitim müdürüne gtseydin hiç bir erkek böyle bir suçun altından cezasız kalmamalı gerçi allah büyük bak hak ettiğini bulmuş geç olmuş ama güzel olmuş hayvanoğlu hayvanlar sizi çokmu abarttım afedersiniz napıyım kendimi kaybettim ben öldürürüm böle adamları

erkeklerin ,kendilerine verilmiş bir hak gibi gördükleri ; gözle takiplerinden, dik dik bakmalarndan çok rahatsız oluyorum.bana yada başka bir kadına..
o an neler düşünüyorlar bilmek bile istemiyorum ama erkeklerin o bakışlarından nefret ediyorum.
geçen bir erkek; kocasıyla yürüyen kapri giymiş güzel bir bayanı ,kendisini geçtikten sonra durdu arkasına döndü öylece süzdü süzdü... yürümeye devam etti.
ayy kelime bile bulamıyorum o kişilere..

telefonla taciz edilmiştim.baya devam etmişti.eşim olayı çözdü.....adamı katil eder bu telefon sapıkları ya...agza alınmayacak laflar sölüyodu artık psikolojim bozulmuştu...

allah sonumuzu hayır eylesin bacılar... ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN başıma böyle şeyler gelmedi... ALLAHIM kimsenin başına vermesin yaşatmasın...toplumumuzda saygı kalmamış bu evlisi yada bekarı analarımız bacılarımıza hatda hamile bacılarımıza kadar taciz başlarına geliyor. bu tür erkekleri cinsel organlarını kesip ağızlarına sokup yedirceksin yada diri diri yakacaksın bak nasıl temizleniyorlar, türkiyede böyle bir ceza olmalı yasa olmalı iran da suriyede daha doğrusu arap ülkelerinde cezalar var toplum nasıl terbiyeli ve ahlaklı yaşıyor, türkiyede de olmalı... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN bacılar...

Arkadaşlar evliyken hiç tacize uğradınız mı,taciz derken elle taciz değil,evli olduğunuzu bile bile tabiri caizse size asılan oldu mu ,sözle davranışlafisfisfis

ya ben konu basligina anlam veremedim
"evliyken" taciz edilmek
bekarken farkli evliyken farkli mi bu is yani? hani bekarken bi nebze kabul edilebilir mi demek istedin?

ne farkeder ki taciz tacizdir, evli ya da bekar...zaten taciz eden insanliktan cikmistir, bu kadar ayrinti mi dusunur saniyorsun? evli olan kadinlar ayricalikli midir bu konuda sana gore...

gercekten cok ilginc bir kadinin boyle dusunmesi

e sonucta ne oldu hicbisi
erkekler birbirini korur bence
onlara gore normal seyler hıh!

Konu ile ilgili bu kadar mesaj attıktan sonra mı soru garip geldi ,bana da bu ilginç geldi .Birincisi düşünceni daha nazik bir şekilde dile getirebilirdin .Elbette evli veya bekar bir kadının tacize uğraması aynı şeydir .Evli kadın bu konuda ayrıcalıklı değildir ama , o kişinin evli olduğunu bilerek böyle bir eyleme girişilmesi farklıdır .Burada taciz derken ,evli olduğunu bilerek size yapılan sözlü imaları kasettim .Bütün arkadaşlar konuyu doğru algılamış ve cevap yazmışlar.Önceki mesajlarında sen de doğru algılamışsın ama birden ne olduysa yazdıklarını unutmuşsun .Benim bu konuda bir ayrım yapmam söz konusu olamaz.En azından bekar 22 yaşında bir kızım var .

Bu taciz işinden hiç kurtuluş yok.Ne çocuk dinliyorlar ne evli.İlkokulda başıma gelmişti ilk.o zaman tiksindim erkeklerden.Konserlerde,otobüslerde,sokakta yürürken her yerde var.Temasla değil belki ama bakışlar o kadar rahatsız edici ki.Arkadaşlar evli,bekar,çoluk çocuk diye bir ayrım yok bunda.Çok rahatsız edici.klava:

evliliğim boyunca hiç başıma gelmedi çok şükür.ama 2yada 3 ay önce yolda yürürken biri bana tanışma teklif etti tabi yüzüne bile bakmadım ama şaşırdım genç kızmıyım ben ya tabi adam benim evli olduğumu bilmiyodu

paylaşım faydalı olmuşta..
evliyken ibaresinin konuya etkisini anlayamadım?
evli veya değil taciz zaten çirkin değil mi?
bekarların tacize uğraması normal mi sanki..
birileri : tacizciler hiç evli mi çocuklu mu anlamıyor,taciz ediyor yazmışta!
bekar olunca tacize maruz kalmak doğal mı oluyor???

ay kızlar başıma gelmedi ama bi gün hınçahınç otobüsteyiz...önümüzde genç kız arkasında yaş 70 iş bitmemiş bi amca afedersiniz dayadı resmen :1shok:bir ileri bi geri gidiyor annemin tepesi attı göz göze geldiler sonra annem yanındakileri dürttü baktı ki cıngar çıkacak allahın cezası ilk durakta indi klava:

Benim başıma geldi... Hemde bir kaç kere...
Ve bu adamların çoğu evli...

Arkadasin biri arap ülkelerinde cezasi var bu tacizin demis arkadasim taciz edene yüz sopa taciz edilene yüzelli sopa, tecavüz edenle beraber edilenede recm cezasi... bazi kadinlar bakilasi ama sapikliktan değil meraktan şöyle ki ; bir etek giymis yuh bunu nasil giymis adim atinca oyle bir aciliyor ki yirtmaci acaba görünecekmi diye uzun süre takip ettim nitekim görünecek gibi ama görünmüyor öyle bir yaman çeliski. Misal ben kot tshirt giyiyorum markete giderken hayvan gibi bakiyorlar böyle kot tshirt yani ne var bakacak ? Bunlar evli bekar dinlemzler bana kalsa sülfilik asitle organlarini yakicaksin ondan sonra varsin baksin baksin baksin bide yoklasin yok bisey gene baksin yine baksin hep baksin

benimde başıma geldi.. daha yazılanları okurken elim ayağım boşaldı.. böyle adamları naplaı bilmiyrum

bi komşumun kocası yapmıştı.. arabasıyla yolumu kesti.. kapıya cep tlf nosu bırakmıs manyak.. yok kapıya gelir artık benim sabrım kalmamıştı ve birdaha gelirse evdeki av tüfeğiyle öldürecektim.. o mezara ben hapse girmeye ve cehenneme girmeye razı olmuştum.. laftan sözden anlamıyorlar .. evli 2 çocuk babası yani yazıklar olsun böyle ş...refsizzz insanlara

Allahıma şükürler olsun taşındılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…