- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
Bak çok sinirlendim şimdiii, bi erkek buna cesaret ediyorsa onun anasından
emdiği sütü burnundan getireceksin... Kötü KazenKötü Kazen
ve aradan baya zaman geçti gecen hafta duydum ki öğrencsine tacizden görevden alınmışşş!!!! dedim ki layıkını buldu....
ne sapıklar var düşünebiliyor musun küçük bir ilk öğretim öğrencisine neler yapıyorsun seninde kızın var 2tane hiçmi utanma yok...
Arkadaşlar evliyken hiç tacize uğradınız mı,taciz derken elle taciz değil,evli olduğunuzu bile bile tabiri caizse size asılan oldu mu ,sözle davranışlafisfisfis
bizim isyerinde de var,adam evli ama bakislarindan rahatsiz oluyorum
kime ne soyliyim? adimi cikarirlar, kotu dusunuyor derler
adamin sapik ruhunu sadece taciz edilen anlar cunku diger insanlar onu normal evli barkli biri olarak gorur
gecen gune kadar bakislarina acaba ben mi anlam yukluyorum kuruntu mu yapiyorum acaba benim baktigimi mi saniyor diyordum ama gecen gun emin oldum
ben bakmiyordum, arkadasimla konusuyordum ve onun beni bastan asagiya suzdugunu gordum
ama ne yapiyim, hic hos olmaz hop ne bakiyosun felan demek
e sonucta ne oldu hicbisi
erkekler birbirini korur bence
onlara gore normal seyler hıh!
taciz edildigini sadece kendin farkettigin icin soylesen de kanıtı olmadigi icin, a a onu da nerden cikardin sana mi baktim derse diger insanlar kadin hakkinda pek iyi seyler dusunmeyebilirler malesef. Oyle bir taciz ediyorlar ki hem taciz gibi hem de normal gibi, yani sizi birine benzettim de baktim ne var vs ama bal gibi ortada yalniz kaniti yok...Mail atarlar mesela ama maili oyle yazmistir ki dostca gibi, gerci erkekler birbirlerini tanidigi icin olayi anlarlar diye dusunuyorum...
Keske her taciz edeni isten cikarsalar, nerdeee gelip bir de taciz edileni isten cikarabilirler..
Konu ile ilgili bu kadar mesaj attıktan sonra mı soru garip geldi ,bana da bu ilginç geldi .Birincisi düşünceni daha nazik bir şekilde dile getirebilirdin .Elbette evli veya bekar bir kadının tacize uğraması aynı şeydir .Evli kadın bu konuda ayrıcalıklı değildir ama , o kişinin evli olduğunu bilerek böyle bir eyleme girişilmesi farklıdır .Burada taciz derken ,evli olduğunu bilerek size yapılan sözlü imaları kasettim .Bütün arkadaşlar konuyu doğru algılamış ve cevap yazmışlar.Önceki mesajlarında sen de doğru algılamışsın ama birden ne olduysa yazdıklarını unutmuşsun .Benim bu konuda bir ayrım yapmam söz konusu olamaz.En azından bekar 22 yaşında bir kızım var .ya ben konu basligina anlam veremedim
"evliyken" taciz edilmek
bekarken farkli evliyken farkli mi bu is yani? hani bekarken bi nebze kabul edilebilir mi demek istedin?
ne farkeder ki taciz tacizdir, evli ya da bekar...zaten taciz eden insanliktan cikmistir, bu kadar ayrinti mi dusunur saniyorsun? evli olan kadinlar ayricalikli midir bu konuda sana gore...
gercekten cok ilginc bir kadinin boyle dusunmesi
disiligiymis :roflol::roflol::roflol:
bence bu kisi bayan degil
bi bayan taciz edilmekten nasil hoslanabilir ki?
anca bi erkek hoslanir bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?