Evliymiş rezil olmaktan kıl payı kurtuldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cankizz225

Kendini yanlış hikayede bulursan ayrıl-Mo Williams
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
244
367
53
Öncelikle bir kaç gün önce hoşlanılan kişiyi sosyal medyada ekler misiniz diye sormuştum sonra ne olacaksa olsun deyip takip etmiştim hesabını kullanmıyor diye düşünüyordum bir fotoğraf var ve takip takipçi çok az ben takip etmeye başladıktan sonra da hiç artmadı inşallah kullanmıyor yani orda çalışan bir arkadaşıma dayanamadım sordum o da evli dedi şok oldum hatta oğlu da varmış Facebook hesabında ilişkisi yok yazıyordu bilseydim takip etmezdim kendimden utanıyorum ilk defa birine duygularımı belli edim dedim Allah'tan mesaj falan atmadım şuan tek istediğim eğer görmüşse kimseye söylememesi ben zaten bir daha karşına çıkmam
(3. Sayfada bir soru daha sordum yeni konu açmak istemedim )

Konumu bilen kişilere bir şey daha sormak istiyorum çok aklıma takıldı bu konu şimdi ben bunun evli olduğunu öğrendim ve hesabımı dondurdum bu hesabını kullanıyor mu bilmiyorum eğer kullanıyorsa onu takip ettiğimi görmüşse kesin ondan hoşlandığımı anlamıştır ben de diyorum ki hesabımı açıp orda ki diğer kişileri de eklesem herkesi eklemiş gibi olurum sadece onu eklememis benim için özel biri değilmiş gibi ama eğer arkadaşına falan söylemişse arkadaşını da takip edersem çok basit mi görünürüm kimseyi eklemek istemiyorum ama çok kafaya taktım hiçbir şey yapmiyim unutim mi en iyisi

Son düzenleme:
ben demıstım eklemeyın belkı evlidır belkı hayatında bırı vardır bır samımıyet yok eskıden tanısıklık yok ne mana eklemenız demıstım

ben demıstım demek yetıyor boyle konularda keske bıraz kulak kabartsanız ınsanlara bır bıldıgımız var su hayatda ogrendıgımız bırseyler var heralde

Burada rezil olunacak bir durum yok, o şahsın evli olduğunu bilemezdiniz. Duygularınızı da açmamışsınız, korkmayın o yüzden.

Siz öyle dediniz başkaları ekle nolcak dedi ben de iki aya yakındır görmediğim için belki işten çıkmıştır bir daha görmezsem diye ekledim keşke sizi dinleseydim bu çok büyük bir ders oldu bana

Son düzenleme:
Siz öyle dediniz başkaları ekle nolcak dedi ben de iki aya yakındır görmediğim için belki işten çıkmıştır bir görmezsem diye ekledim keşke sizi dinleseydim bu çok büyük bir ders oldu bana
hah o ekle ne olacak kadar basıt degıl maalesef hayat
adam belkı kotu bırı belkı kardesımızın arkadasımızın gorusmesını ıstemeyecegımız belkı bızım bıle oturup cay ıcmeyecegımız bırıdır cok buyuk cesaret hıc tanımadıgımız kısılerden etkılenıp hıc dıyolog kurmadan sosyal medyadan ekleyıp ordan ıletısım kurup devam etmek kı bır cogunun kotu haberlerını alıyoruz

bundan sonra bırınden hoslanırsanız eger begenırsenız gordugunuz ortamda konusun sohbet edın gıde gele sohbet ede ede bır ortam olusur ondan sonra o ekleme kısmına gecersınız
sosyal medyada yuz yuze degılken karsımızdakı ınsanı ıstedıgımız herseye ıkna edebılmek cok kolay ınanın , sıze kendını ıstedıgı gıbı tanıtabılır ıyıkı evlı oldugunu gorebılmıssınız ya goremeseydınız o da var :)

uzulmeden bır durumun ıcıne gırmeden kurtulmanıza sevındım

Burada rezil olunacak bir durum yok, o şahsın evli olduğunu bilemezdiniz. Duygularınızı da açmamışsınız, korkmayın o yüzden.
Korktuğum şey çalıştığı yerde akrabam da var bir daha oraya gitmem ne olur ne olmaz dedikodum çıkarsa onu sosyal medyada eklemem doğru değildi neden başkasını değil de onu ekledim anlaşılır evli bide çok utanç verici tek umudum o hesabını kullanmaması benim onu takip ettiğimi bilmemesi

Evet haklısınız bu ilkti zaten sosyal medya bile kullanmıyorum onun için açmıştım kapattım öğrenir öğrenmez gene de şükür ediyorum bu hayırlı günde görim diye dua ederken evli olduğunu öğrendim verilmiş sadakam varmış resmen geç olmadan daha da yanlış şeyler yapmadan öğrendim ya mutluyum bir nevi

Son düzenleme:
ilişkisi yok yazan kendisi sen neden rezil olacaksın ?
Bilmiyorum kendimi kötü hissettim en başından bilseydim keşke günlerce evli birini düşünmüşüm bundan rezil ne olabilir birde o da onu takip ettiğimi görmüşse ondan hoşlandığımı anlamışsa diye düşünüp duruyorum. Bir daha çalıştığı yere gitmem zaten

Ben bunu takip ettiğim gün (saat 8-9 gibi takip ettim ) gece saat 2-3 gibi fake hesaptan istek gelmişti sabah kabul etmedim öğlen merhaba diye mesaj atmıştı cevap vermedim şimdi düşünüyorum da ya eşi ise o paranoyaklaştım iyice

Ortada rezil olacak ne var? Abartmayın bu kadar. Alt tarafı eklemişsiniz. Bu arada ben de facebookta ilişkisi yok gözüküyorum ama evliyim, facebook hesabım sadece sitelere girişte kolaylık olsun diye duruyor. Birinin burdan medeni hal kontrolü yapabileceğini düşünmemiştim hiç

Rezil olunacak hiçbir şey yok, burada evli insana aşık olduğunu söyleyip pişkin pişkin edebiyat yapanlar var O karakterde biri olmadığınızı etrafınızdaki herkes biliyordur. Takmayın kafanıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…