- 14 Ağustos 2019
- 149
- 71
- 13
- 35
- Konu Sahibi Hayatkisa12
-
ikimizde çalışıyoruz bizleri okutmuşlar bu yeterde artar bile her şeyi kendimiz yaptık borç ile. şu anda da ödüyoruz ve bu durum bizi daha çok birbirmize bağlıyor evlilik her şeyin hazırına konmakla olmamalı zaten öyle oldu mu eşyayı başkası seçiyor kavga kıyamet huzur kaçıyor.Öncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
Anladım teşekkür ederim21 yaşında evlendim eşim işsiZdi o dönem. O yüzden ben kredi çektim öyle hallettik. Ailelerden bir yardım almadık
Genelde aileler yardım etmiyor sanırımBen birikimle aldım.
Harç borç işine girince 2 sene huzur bulamazsınız.
Aileden de gram destek görmedim.
Ben ailemin yardım etmesini istemiyorum zaten. Ki durumları da YokEn guzelı aılelerden yardım almamak zaten.
Evi,mobilyaları vs kendi ailem aldı.Erkek tarafı avizeler,perdelerdi sadece sanırsam gelinliğim pahalıydı bu arada o masraflı oldu biraz eşim 15 bin kredi çekti ben 15 bin ben kendi ihtiyaclarım için çekmiştim böyle.Yalnız çok borca girmeyin çünkü evlenince gezmek isticeksiniz vs zor geliyor insanaÖncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?