- 25 Temmuz 2018
- 6.431
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi Hayatkisa12
-
Öncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
Ev almasaniz olmaz mıydıEvlilik arefesindeyim, biz herşeyi şuan kendimiz yapiyoruz. Üstüne bir de yeri geldiğinde ailelere yardım ediyoruz. Ben her ay maaşın büyük bir bölümüyle mutfak elektrikli cihazlar vs hallediyorum az birşey kaldı ama herşey ateş pahası. Erkek arkadaşım krediyle ev aldı. Geri kalan büyük eşyaları da beraber alacağız. Ağustos'a kadar ne aldık aldık. Kalanı borçla halledecegiz.
Bizde yatak odasi beyaz esya kiz tarafi alir ama babam hic kimseye yatakodasi almadiÖncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
Biz eşimle ikimiz de kredi çektik. Ailelerden yardım almadık. Kredi borçlarımız bitti bile. Bu ay son taksidi ödeyip kurtuluyoruzÖncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
deli gibi borca girdik hem de erkek tarafı iğne bile almadı herşeyi kendimiz yaptık. Paranız birikmeden evlenmeyin a dostlar !!Öncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
Valla kesinlikle borçla olmaması lazım ben 6ay içinde evlendim borçla 5sene evlenmek için çabaladık 5kurus kenarına atamadı eşim çünkü ailesine destek oluyordu askerden geldi 6ay icinde borcla evlendik 4sene bitti hala dunya kadar borcumuz var cunku elde avucta para yok evlenince bir suru sey cikiyor eksik gedik onlari da mecbur krediyle borcla yapiyorsun odeyemeyince isin icine faiz giriyor v.s isin icinden cikilmiyor yani cok pismanim keske daha da bekleseymişim diyorumÖncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?