- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi kavun kokusu
Vallahi tahrik altında gidince çok üzülüyorum benNapalım canım kaderimizse bi gün bizde yatarız mapus damında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi tahrik altında gidince çok üzülüyorum benNapalım canım kaderimizse bi gün bizde yatarız mapus damında![]()
Bu burada dursun. 2 sene sonra ufacık yüzünü sizinkine yaklaştırıp, ellerini yüzünüze koyup sizi “anne!” diye uyandıran bir nefesi hissetiğinizde tekrar okuyun.
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bunca zaman boşuna yaşamışım diyeceksiniz.
Aslında ben bişey demedim hakaret etmedim neden ban yiyorum anlamış değilimVallahi tahrik altında gidince çok üzülüyorum ben![]()
Bundan başka cevap yazmayacağım.her şeyi kadere bağlayarak sıyrılamayız. irademiz var aklımız var.
ortadoğu her şeyi kadere attığı için bu halde.
bu kadar yandım anam çocuk istemem ben diyen kadın evlenmemeli diyorum sadece.
konu sahibi nazilerden vs bahsetmiş o zaman normaldi diye. bir zamanlar herkes dünya düz derken dünya yuvarlak diyen birileri vardı. yani tek olmak yanlış olmayı getirmez.
Polemikten arkadaşım , alıntılama bari cevap verirken :))Aslında ben bişey demedim hakaret etmedim neden ban yiyorum anlamış değilim![]()
Bundan başka cevap yazmayacağım.
Sadece evli insanların çocuğu olmuyor, evli olmasam da sevişecektim. Ve bu sefer nikahın bile yokken hamile kaldın diyecektin bana. Artık ne yazarsan yaz cevap yazmıyorum, olmadı engeller geçerim seni.
Benim anlamadigim neye dayanarak sadece nişanlı sanmış :)5-6 yıl önceydi, karşı komşumuz kadın beni ne zaman görse tak diye kapıyı kapatıyordu, sert bir şekilde yapıyor, özellikle yaptığı çok belli. Aynı zamanda da yöneticiler. Ters ters bakıyor bana, selam veriyorum almıyor vs.
Saldım çayıra hesabı ben de artık umursamıyorum kadını, o bir çarpıyor ben iki çarpıyorum.
Bir gün baktım posta kutularının orada elinde de bizim faturalar.
Döndü bana "ay siz evli miydiniiiiiiiiiz" dedi.
Nişanlı sanıyormuş bizi, ondanmış tavrı.Sevgili bile değil, nişanlı!
Teşekkür ederim.Ya da yanağını şappırt diye öptüğümde "bi de buydan öp" diye öteki yanağını döndüğünde..
Ay canım çekti ama uyanır diye öpemiyorum da
Neyse asıl konuya dönersem;kavun kokusu evet çocuk çok büyük bir sorumluluk.
Yeri gelecek uykusuzluğa isyan edeceksin, yeri gelecek yemiyor diye dertleneceksin. Ki her çocuk bir değil. Yani kendine has bir takım zorlukları ve kolaylıkları olabilir..
3 yaşında aşırı restleşme içinde olan erken ergenlik yaşadığını sandığım evladıma bile bazen öfke duyuyorum. Ama ona kızdıktan 5 dakika sonra bir şey sorunca "efendim annecim" diyorum.
Başkasının çocuklarını ben de sevmem. Sevmek zorunda olduğumu kim söylüyor? Nerede yazıyor bu?
Sevmemek kalkıp da şiddet göstermek olmadığına göre..
Bebek görünce uça uça sevmeye gitmiyorum. Ama oğlumla oyun oynayan bir çocukla gayet iyi iletişim kuruyorum.
Hamileyken hiç oğlumla konuşmadım. Karnımı ona dokunuyormuş gibi okşamadım. Hiç canım şunu çekti diye aşermedim.
Ama bebeğimi en başından bu yana istedim. Duygusal, ağlak bir hamile değildim yani. Duygu durumum sadece lohusalıkta değişti..
Aldırmayı düşünmediğin için bunları yazdım. Demek istediğim sadece akışına bırak..
Biz evli çift ciddiyetinde değiliz hiç, hala öyle. Fazla pıtırcık ve hareketliyiz.Benim anlamadigim neye dayanarak sadece nişanlı sanmış :)
Teşekkür ederim.
Günümüz gösteriş zamanı. Ne yedik, nereye gittik, ne giydik, ne sürdük, kimle görüştük... Belki de bu yüzden daha da çok korktum, daha da çok istemediğimi fark ettim. Yani isteyenler yoğun bir şekilde anaç ve belli ediyorlar bunu.
Oğluşumun ilk kakası, partiler, kurabiyeler, balonlar.
Kızımın ilk emekleyişi kutlamalar, catering aramalar, fotoğraflar...
Bir arkadaşım doğurana kadar günde 5-6 foto paylaşıyordu, doğurdu hala devam ve sürekli pıtırcık.
Çocuğun babasının haberi yokken galiba biz biliyorduk, ilanen duyurmuştu renkli balonlar ile.
Herkes bu kadar emin, herkes deli gibi istiyor.
Ben? Doğum kontrol hapını saatiyle alırdım, öğlen 3. Öğlen 3ten önce de yanıma yaklaştırmazdım. Halbuki arada unutanlar olurmuş, ben asla.
1 keresinde 1 kutu gün kısmı eşim yüzünden karıştı. Salıysa o gün, o dikkat etmeden rastgele bir yerinden alıp gelmiş hapı, günler karıştı hesabım karıştı ve ertesi gün hapı aldım ne olur ne olmaz diye.
Ama ben neden böyle oldu az çok fikir yürütüyorum. Hamile kalamayanlara ne derler, düşünme, bırak, stres yapma...
Ben dedim ki kendi kendime burada o kadar kazara hamile kalmaz konusu okudum, biz bunca yıldır kaza yaşamadığımıza göre ya ikimizden biri ya da ikimiz birden kısırız, ondan olmadı kaza. Kafa da çocuk olmaz diye rahata erince...
Biz evli çift ciddiyetinde değiliz hiç, hala öyle. Fazla pıtırcık ve hareketliyiz.
Bir de kadının gıcık davrandığı o dönem ocağımızda sıkıntı vardı, evde yemek pişemiyordu, sürekli dışarıdan söylüyorduk. Evli olan yemek bilir-yapar diye düşünmüş de olabilir, bunlar site bahçesinde kovalamaca oynuyor oturaklı değiller demek ki evli değiller demiş de olabilir.
2.cocuguma hamileyim hiç istemedim. Hep belki kalbi durur,belki düşer diye bekledim. Hala içimde bir sevinç yok. Sizi cok iyi anlıyorum bizimki de kazara olmuş prezervatif le korunuyorduk. Eşim de ben de istemedik ama kader. Belki doğunca değişir bu his