- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi kavun kokusu
Sevgili Koalina bir de size açıklayayım aşağıda tane tane, madem sordunuz ve merak ettiniz:
Mune Hanım'a yazının aynısı gönderdiğimi dürüstçe ben yazdım zaten ilgili mesajımda. Bunun da sebebi site ve forum kuralları ile ilgili nacizane yorumumu Mune ile paylaşmak istemem, sanırım buna hakkım var değil mi?
Konu sahibi ise; benimle ilgili ispat edemediği bir takım söylemlerde bulunmuş: "Özel mesaj atacak kadar" demiş, yasaklı olduğu halde "mesajlarını bulduğumu beğenmediğimi" yazmış (ki teknik olarak imkansızlığını anlattım önceki yorumumda), üstüne üstlük "stalker" diye itham etmiş. Bir forumda gördüğümüz, denk geldiğimiz mesajlara bakıp yorum ya da emoji bırakmak ne zaman yanlış oldu acaba?
Ben de bunlar üzerine diyorum ki, özel mesajı gösterebilir misiniz, üstelik rica ederek belirtiyorum. :)
Bir de diyorum ki, konu sahibi yasaklı iken nasıl olur da ben konu sahibinin mesajlarını bulabilirim?
Son olarak da stalker olduğumu düşündüğü için bununla ilgili de bir kanıt sunmasını rica ediyorum.
Bir zahmet madem siz sorumluluk aldınız yorum yazarak, siz bir izah edebilirseniz inanın çok mutlu olurum :)
Yoksa uzatmak değil niyetim. Ama sonuçta kişisel olarak birkaç zan altına birden sokmuş beni. Doğal olarak ben de anlamak istiyorum. :)
I inessa armand Hanım siz de cevap verebilirsiniz mesela, seri şekilde ekran başında bu konudaki her mesajıma beğenmedim emojisi ekliyorsunuz ilk 3-5 saniye içinde. Sizden de rica edebilirim cevabı :)